Bote arunca bomba: a facut sex cu iubita prietenului sau, chiar de fata cu acesta. Catalin Botezatu a uimit cu o marturisire pe care a facut-o de curand intr-o emisiune TV. Designerul a recunoscut ca a facut sex cu iubita unui prieten, chiar de fata cu acesta. Bote a raspuns cu sinceritate unor intrebari incomode, din intimitate, si a dezvaluit poate unul dintre cele mai neobisnuite momente pe care le-a trait. El a povestit cum a facut amor cu iubita prietenului sau. "I-a fost foarte jena, asa cum imi este mie acum, sa imi spuna ca de ziua ei, prietena lui isi doreste sa faca amor cu mine. Si am zis: bai, esti nebun! E iubita ta! Poate te vei casatori cu ea, poate ca...", a declarat Botezatu, la Antena Stars, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dana Rogoz - Despre iubire si prejudecati la 30 de ani. La trei ani si-a inceput cariera, la 19 ani a trecut peste prejudecati pentru a putea fi cu un barbat mai in varsta, la 28 a nascut. Am vorbit despre aceste trei momente-cheie si urmarile lor cu putin inainte ca Dana sa-l bifeze pe al patrulea: implinirea varstei de 30 de ani. Ultimul inorog a parasit acea parte a mintii mele numita copilarie cand Dana, fosta Abramburica, mi-a spus la telefon, foarte uimita si ea de revelatie, ca e pe cale sa implineasca 30 de ani. Si-mi pare rau sa stric acum basmul, dar acelasi inorog se felicita, cel mai probabil, ca nu mai e cu mine, in dimineata ridicol de calduroasa cand urma sa ma intalnesc cu ea, spre a dezbate schimbarea de prefix, care o prinde intr-una din cele mai aglomerate perioade din viata sa. Eu nu ma pregatisem pentru astfel de temperaturi, Dana, in schimb, purta o palarie cu boruri largi. Asta am constatat privind-o cum se apropie, de mana cu sotul ei, Radu, alaturi de care tocmai sarbatorise trei ani de casatorie. Si faptul ca, in practica, cel putin in cazul de fata, diferenta de varsta de 17 ani nu pare chiar atat de mare ca in teorie. Mersul lor avea aceeasi cadenta, anuntaViva.ro.

Alexandra Stan nu mai este singura! EL este cel cu care blonda imparte patul. Sexy Alexandra Stan ne-a facut cunostinta cu iubitul sau, care-i stie toate secretele si pe care il cara "in carca" spre stupefactia celor ce-o cunosc. A implinit 26 de ani si ramane fidela look-ul adolescentin de sexy diva promovat inca de la consacrarea sa, in 2011. Artista a reusit sa lase muta de umire intreaga suflare prezenta aseara, la un spumos eveniment monden, unde a venit cu unul din fratii lui Bugs Bunny in varianta de plus, pe care il purta in carca, sub forma de rucsac. "Urechila" are un statut privilegiat, dupa cum ne-a confirmat insasi solista, si este rasfatat intr-un mod placut de toate prietenele sale, caci avea trupul manjit de urme de ruj. Ultima relatie sentimentala a solistei, cea cu agentul sau Marcel Prodan, s-a sfarsit cu ceva lovituri incasate de Alexandra, gest socant pentru care impresarul a scapat foarte usor, dar si cu infatisari dese la tribunal, informeazaLibertatea.

Anda Adam a lansat noul single "Save Me Tonight". "Save Me Tonight" este cea mai noua piesa semnata Anda Adam, o piesa dance, colorata, cu tonuri orientale, o melodie plina de viata. Piesa, realizata in studiourile celor de la Fly Project, beneficiaza de un videoclip regizat de fostul participant la Vocea Romaniei, Anthony Icuagu. Echipa care s-a ocupat de productia acestui hit este compusa din nume precum Eugeniu Doibani, Felix Popescu, Cristi Marce, Eugen Ghenghea, Bogdan Pauna, Tudor Ionescu. Desi in aceasta perioada asteapta cu nerabdare nasterea primului sau copil, artista nu isi neglijeaza cariera muzicala, ba dimpotriva, este pregatita sa lanseze noi si noi piese care sa dea tonul in cluburi si sa domine topurile radio si TV, scrieBravonet.ro.

Teo Trandafir a dezvaluit motivul pentru care poarta mereu parul scurt. Binecunoscuta prezentatoare TV a vorbit pentru prima data despre tunsoarea care a consacrat-o, rememorand momentul care a determinat-o sa opteze pentru aceasta coafura. In pragul noului an scolar, aceasta si-a amintit ca nu i-a fost greu sa-si dea seama care este tunsoarea care o reprezinta, realizand acest lucru chiar in copilarie. "Eram prea saraci ca sa fiu o fetita cu rochita de catifea si fundite. Parintii mei erau foarte tineri atunci cand m-am nascut. In schimb, eu am inteles ca parul scurt este sfant! J Primul lucru pe care l-am cerut inainte de a incepe primul meu an scolar a fost acela de a solicita frizerului sa ma tunda scurt; cat mai scurt, dar nu la piele. J Atunci mi-am dat seama ca nu voi avea timp sa stau sa ma ingrijesc de parul lung, sa-mi fac bucle. Asa am inceput soldatia", a spus prezentatoarea emisiunii "Teo Show", anuntaLibertatea.