Anna Lesko, fara haine la concert. Cum a reusit sa urce pe scena. Anna Lesko nu este ocolita de ghinioane, dar de fiecare data face haz de necaz si se amuza copios in momentul in care tot raul a trecut. Asa s-a intamplat si in urma cu cateva zile, la ultimele concerte pe care le-a sustinut. Ajunsa la destinatie, la locul unde urma sa cante, basarabeanca nu si-a putut deschide masina, pentru a-si lua costumele de scena. Dar a gasit solutia pe loc, fara sa tina cont de daunele produse. "Aveam trei concerte in ziua respectiva si pentru fiecare aveam pregatite cate doua randuri de tinute. Aveam nevoie de hainele de scena, nu puteam canta asa, astfel ca am spart portbagajul", a recunoscut artista pentru Libertatea. Anna nu are insa motive sa se planga, dat fiind faptul ca numai in luna august ea a avut 15 concerte, care i-au adus o suma frumusica in cont, numarandu- se printre artistele cele mai solicitate de organizatori, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fotografii rare cu Angelina Jolie nud, scoase la vânzare. O galerie de artă din Londra va scoate la licitaţie o serie de fotografii rare cu Angelina Jolie. Pozele au fost realizate în 1995, pe când actriţa avea doar 20 de ani şi o surprind complet dezbrăcată. Angelina jolie este astăzi o femeie împlinită, cu o carieră de succes şi o familie minunată. Trecutul său tumultos o ajunge din când în când din urmă, aşa cum se întâmplă şi acum. La jumătatea anilor 90, actriţa încerca să-şi facă un nume la Hollywood, răzvrătindu-se împotriva tuturor regulilor şi clişeelor. Era perioada în care experimenta, de la droguri, la sex şi tatuaje sau la apariţii controversate. Fotografiile în alb şi negru, realizate de Kate Garner, surprind frumuseţea sălbatică a actriţei, scoţându-i în evidenţă privirea profundă şi buzele voluptoase, anuntaViva.ro.

Andreea Balan a aratat... cam tot pe scena! Ce s-a vazut cand a dansat. Andreea Balan a facut senzatie la Media Music Awards cu tinutele purtate pe covorul verde si pe scena. Daca la sosire si-a facut aparitia intr-o rochie inspirata de personajul Daenerys Targaryen, "mama dragonilor" din Game of Thrones, Andreea Balan a optat pentru o tinuta extrem de sexy pentru scena. Ea a cantat si a dansat, aclamata la scena deschis de catre publicul numeros de la evenimentul care a avut loc la Sibiu. Andreea a purtat un body alb si o fusta lunga, dar numai pe laterale. Asa se face ca in momentul in care a facut cateva piruete, cantareata le-a aratat spectatorilor formele trupului ei, in toata splendoarea. Momentul a fost gustat de catre public, iar artista a renuntat in cele din urma la fusta, pentru a-si dezvalui cu totul trupul extrem de sexy, informeazaLibertatea.

Ce frumoasa este cea de-a doua sotie a lui Gica Hagi! Uite cat de fericiti sunt impreuna! In urma cu 20 de ani, Gheorghe Hagi, considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Romaniei, o conducea in fata altarului pe Marilena, la doar patru ani dupa ce divortase de prima lui sotie, Leni. Facea minuni pe teren, insa nu a jonglat la fel si cu femeile, in viata personala. In 1994, Gica s-a despartit de prima sotie, Leni Celnicu, mutarea fotbalistului la Real Madrid fiind momentul care i-a facut pe amandoi sa realizeze ca nu mai pot merge pe acelasi drum. Un an mai tarziu, Hagi se insura cu o bruneta frumoasa, machidoanca de-a lui, pe nume Marilena Vlahbei. Marilena este sora mai mare a Luminitiei Popescu, sotia unui alt mare nume al fotbalului romanesc, Gheorghe Popescu, scrieUnica.ro.

Ce show deocheat a facut Corina Bud la Sibiu! Corina Bud a oferit cel mai excentric moment al serii. Imbracata intr-o tinuta iesita din comun, cantareata a facut un show cam deocheat pe covorul verde, la Media Music Awards. Corina a purtat accesorii extravagante, pe care nu orice artista ar avea curaj sa le poarte si, insotita de dansatoarele sale a dat un show fara perdea la sosirea la evenimentul de la Sibiu. S-a atins lasciv si s-a unduit pe langa fete, facand ca imaginatia fanilor sa o ia razna. Peste 40 de artisti consacrati urca, joi seara, pe scena celei de-a patra editii a Media Music Awards. La gala muzicala de la Sibiu vor canta nume cunoscute precum Andra, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What's Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir, anuntaLibertatea.