Marian Vanghelie, gafa de proportii! Ce a spus fostul primar despre fiica sa. Coplesit de emotie, dupa ce iubita sa, Oana Mizil, a nascut o fetita, Marian Vanghelie a facut o gafa de zile mari. Primarul suspendat al Sectorului 5, a declarat ca dupa 15 minute de la nastere Oana Mizil se putea juca pe calculator. Vanghelie a spus despre fiica sa ca este "vie intre ghilimele". "Nu am vazut asa ceva pana acum in Romania. Va spun ca, dupa un sfert de ora, Oana era pe internet. Si cea mica era... vie. Vie intre ghilimele. Aveam si doua nopti nedormite impreuna, noi doi", a spus Vanghelie, conform Romania TV. Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a trecut joi prin momente emotionante. Iubita sa, Oana Mizil, a adus pe lume o fetita, la o clinica privata din Capitala, noteaza Libertatea.ro

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Delia si Smiley - Cei mai premiati artisti la Gala Media Music Awards. Piata Mare din Sibiu a gazduit aseara Gala Media Music Awards, dominata de Delia si Smiley, artistii care au obtinut cele mai multe trofee. Delia s-a impus cu melodia "Pe aripi de vant", un featuring cu Kaira, in timp ce Smiley a primit premii pentru piesa "Oarecare". Astfel, "Pe aripi de vant" a fost premiata pentru ca a avut cele mai multe vizualizari pe Youtube, peste 25 de milioane si s-a impus la categoriile Best Pop, Cel mai bun Videoclip si Cel mai bun featuring. "7 numar magic!!!7 februarie, ziua mea! 7 premii fermecate". pt mineee toateee!!!!!7 premiiiiii importante", a scris Delia pe pagina sa de Facebook. Piesa lui Smiley a fost castigatoare la categoriile: "Fastest climber" (piesa care a urcat cel mai repede pe prima pozitie in topuri), Best Male Act, Cea mai difuzata melodie a verii, Kiss award si MTV award. Andra a avut prima aparitie pe scena dupa nasterea fiicei sale, Eva. Ea a lansat melodia "Niciodata sa nu spui niciodata" si a primit premiile Fan Like Awards (Cel mai iubit artist roman) si Most Wanted (Cel mai dorit), informeaza Viva.ro.

10 vedete care ar putea sa candideze la presedintie. In lumina recentului anunt al lui Kanye West, care a declarat ca va candida la presedintie in 2020, am strans alte cateva celebritati a caror implicare politica ne-ar aduce numai beneficii. Sau nu. Kanye West. Nu puteam sa nu incepem aceasta lista chiar cu el. Dincolo de faptul ca si-a anuntat public intentiile, Kanye are pareri politice foarte argumentate, pe care le raspandeste prin intermediul muzicii sale. Citez: "cum oprim Black Panthers?/Ronald Reagan s-a gandit la o solutie" sau "stiu ca guvernul administreaza SIDA" sau, si mai bine, "lui George Bush nu ii pasa de oamenii de culoare". Cu atatea opinii, e clar ca West trebuie ca se pricepe la politica. Integral in Elle.ro.

Ce mult s-a ingrasat Jennifer Aniston! S-a intors din luna de miere cu multe kilograme in plus. Lui Jennifer Aniston ii prieste statutul de femeie casatorita. De cand s-a maritat, celebra actrita a cam uitat de dieta si s-a angrasat considerabil. Intoarsa din luna de miere pe care a petrecut-o in Bora Bora, Jennifer Aniston s-a apucat repede de sport. Asta, deoarece s-a ingrasat considerabil in ultima perioada. Frumoasa actrita, in varsta de 46 de ani, a fost fotografiata in Atlanta, la jogging si a uimit prin noua ei silueta, mai durdulie ca niciodata, scrie Libertatea.ro.

10 lucruri pe care nu le stiai despre Beyonce. Astazi Beyonce implineste 34 de ani, ii uram "La multi ani" si iti prezentam 10 lucruri pe care nu le stiai despre ea. La gradinita toata lumea radea de urechile ei mari! Atunci cand vine vorba de produse cosmetice favorite, lui Beyonce ei ii place cel mai mult mascara. Desi ea are o linie de parfumuri, marturiseste ca este alergica la parfum. Este una dintre vedetele care are un comportament exemplar fata de fanii ei. Pentru acest lucru ea tine sa ii multumeasca lui Will Smith, al carorui comportament plin de respect vizavi de fani a motivat-o sa fie si ea la fel. Desi ea isi scrie majoritatea versurilor, marturiseste ca are momente cand mai uita din ele. Cand era mica le cerea invitatilor familiei sale cate 5 dolari daca doreau sa o auda cantand. Vocea ei a fost descoperita la 8 ani, cand, in cadrul unei ore de dans, in care profesoara sa canta, Beyonce a terminat de intonat cantecul folosind doar note inalte. Continuarea in Viva.ro.