Si-a uns surorile nase! Ionut Dolanescu a ales ce-i mai bun pentru fiul lui Celebra soprana Leontina Vaduva si solista Camelia Ciobanu Filip, ambele fiice ale reputatei Maria Ciobanu si surorile lui Ionut, il vor crestina impreuna, duminica, pe ultimul venit pe lume in familia Dolanescu. Initial, evenimentul urma sa aiba loc in Statele Unite, unde Ionut Dolanescu are o proprietate, insa programul incarcat al cunoscutei soprane Leontina Vaduva a reprogramat petrecerea, care va avea loc langa Bucuresti si la care vor participa circa 200 de persoane, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Adela Popescu si Radu Valcan, amintiri din luna de miere Adela Popescu si Radu Valcan s-au intors din luna de miere petrecuta la New York, orasul lor preferat. Dupa ce si-au spus "Da", la sfarsitul lunii trecute, in Muntii Siriului, in cadrul unei ceremonii intime, alaturi de familie si prieteni, proaspetii insuratei au plecat imediat in luna de miere. "Va spun sincer, nu stiu ce mi-am pus in bagaj. Adica mai nimic. Rupti de somn, dar incredibil de fericiti! Desi a fost ca un tur de forta, ne-am dorit ca luna de miere sa fie asa cum trebuie sa fie, adica imediat, dar imediat dupa nunta. Am ales New York pentru ca este destinatia noastra preferata si pentru ca atunci cand ne-am gandit la asta, am spus intr-un glas acelasi lucru", povesteste Adela Popescu pe blogul ei, informeaza Unica.

Beyonce si Jay-Z, dati afara din casa Cele doua vedete urmeaza sa ramana fara adapost deasupra capului. Casa pe care au inchiriat-o din luna februarie a fost vanduta, iar ei trebuie sa o paraseasca in 60 de zile. Beyonce si sotul sau au platit o chirie lunara de 150.000 de dolari lunar pentru locuinta intinsa pe aproape 1.500 de metri patrati. Se pare ca acestia au fost in cautarea unei case, dar nimic nu le-a fost pe plac, luand decizia de a sta cu chirie. Cumparatorul a oferit suma de 35,5 milioane de dolari pentru locuinta temporara a celor doi, iar acestia nu au avut nici cea mai mica intentie de a plati o suma mai mare pentru a o pastra. Mai mult decat atat, cuplul a reinceput cautarile, fiind interesat de o locuinta in Beverly Hills, Bel-Air sau Holmby Hills, scrie Viva.

Regina Elisabeta a II-a, cea mai indelungata monarhie din istoria Marii Britanii A urcat pe tron in 1952, la 25 de ani, iar astazi a devenit monarhul cu cea mai longeviva domnie din istoria Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a este una dintre cele mai populare si iubite regine ale Regatului Unit, aflandu-se pe tron de 63 de ani si 7 luni. Majestatea Sa a doborat recordul stabilit de stra-strabunica sa, Regina Victoria. Palatul Buckingham a publicat si o fotografie oficiala a Reginei, acum in varsta de 89 de ani, pentru a marca momentul. Poza a fost facuta de catre Mary McCartney in salonul pentru audiente private al Reginei Elisabeta a II-a, unde Majestatea Sa are intrevederi cu sefi de stat si cu Primul-Ministru. Pentru a marca acest record, House of Commons ii va aduce omagii Reginei Elisabeta a II-a, iar un salut regal se va desfasura pe raul Tamisa, o flota de vase istorice defiland pe rau, anunta Elle.

Scoala copiilor i-a readus fata in fata. Nici daca ar vrea, fostii soti Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana n-ar putea scapa unul de altul Cel mai mediatizat cuplu al showbizului dambovitean, aflat in plin razboi juridic, s-a reunit ieri intr-o sala de judecata. De data aceasta, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu isi disputa scoala unde ar urma sa mearga fiii lor, Maximus si Eduard. Aproape doua ore au petrecut Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu in fata magistratilor de la Sectorului 5. In spatele usilor inchise, cei doi au fost audiati si au incercat sa o convinga pe judecatoare ca fiecare dintre ei are dreptate. Pe de-o parte, Adriana a sustinut ca baietii sai nu s-au acomodat la scoala privata la care sunt inscrisi si ca pentru dezvoltarea lor armonioasa ar fi mai buna reintegrarea acestora in sistemul de invatamant de stat, anunta Libertatea.