Acuzatii incredibile la adresa lui Adrian Mutu: "A sechestrat un baiat, l-a lovit cu ciocanul si l-a scufundat in piscina. A vrut sa-l dea la caini si sa-l arunce la tomberon". Detalii despre Sandra, actuala iubita: "A fost clienta lui". Adrian Martian, fostul partener de afaceri al lui Adrian Mutu (36 de ani, Pune City/ India) si fost patron al divizionarei secunde UTA Arad (actualmente desfiintata), a povestit la emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Star ca fotbalistul s-ar fi comportat ca in filmele mafiote, in 2012, pe cand juca la Cesena, in Italia, cu un conational care se afla la el in vizita. Martian, care l-a acuzat, la un moment dat pe Mutu ca a vrut sa-l asasineze, a facut noi dezvaluiri socante din viata "Briliantului". Integral pe Sportnews.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vrei sa te distrezi alaturi de vedete? Uite cat scoti din buzunar sa-ti vina la party Maruta sau Razvan si Dani. Pe langa onorariile rezervate cantaretilor, o felie importanta din tortul numit buget, cand vine vorba despre evenimente private ori publice, ajunge la prezentatori. S-a format o adevarata liga premium a maestrilor de ceremonii agreati la festivaluri, nunti, petreceri ori prezentari, iar preturile lor nu sunt deloc mici. Sumele nu sunt stabilite neaparat in functie de notorietate, ci mai ales de talentul vedetelor de a anima publicul, aflam din Libertatea.

Vedete care au devenit mame in 2015. 2015 a fost un an cu totul special pentru unele vedete din Romania care au devenit mame. Fie ca sunt la prima sau la a doua experienta de acest gen, ele au trait cu la fel de mare emotie aceste momente. Andra este din aceasta vara mama unei fetite, Eva, artista mai avand un baietel, David, in varsta de 4 ani. Extrem de fericita, Andra a postat mai multe fotografii cu fetita sau cu cei doi copii ai ei, simtindu-se binecuvantata pentru ca are o familie asa frumoasa, scrie Viva.ro.

Ramona Gabor, superba in rochie de mireasa! Si tortul a fost spectaculos. Ramona Gabor si sora ei, Moni, se inteleg mai bine ca niciodata, dupa ce s-a spus ca ele s-au certat la un moment dat. De altfel, prima a petrecut o perioada de timp in SUA, la sora ei, dupa care si-a reluat proiectele din Dubai. Ramona s-a intors in Dubai, unde avea de onorat un contract pentru o sedinta foto. Continuarea in Libertatea.

Alina Puscas arata demential, la doua saptamani dupa ce a nascut! Ce rochie mulata a purtat. Alina Puscas a nascut, in urma cu doua saptamani, un baietel perfect sanatos, la o clinica privata din Bucuresti. Prezentatoarea tv a adus pe lume un baietel de 3,050 kilograme, cu doua zile mai devreme decat avea programata operatia de cezariana. Ea a nascut in ajunul sarbatorii de Sf. Alexandru, astfel ca micutul va fi botezat cu acest nume, anunta Libertatea.