El i-a suflat si casa, si sotia lui Oprescu Prezenta discreta, fosta nevasta a lui Sorin Oprescu nu a iesit niciodata in fata. De primarul acum suspendat s-a despartit in urma cu multi ani, iar despre ea nu se cunosc foarte multe lucruri. Se stie ca este medic si cam atat. Dupa divortul din 1988, Simona Fica si-a refacut viata cu un arhitect din Bucuresti. Ca intr-o familie mare si fara gelozii, acesta are numai beneficii de pe urma lui Oprescu. Simona Fica, medic endocrinolog in cadrul Spitalului Elias, si-a gasit fericirea in bratele unui alt barbat, un arhitect de prestigiu, profesor la Facultatea de Arhitectura din Bucuresti. Este vorba despre Niculae Grama, specializat, culmea, in arhitectura spitalelor. Poate ca la fel de intamplator este si faptul ca el a lucrat pentru un proiect din cadrul Spitalului de Oncologie, pentru proiectul "Spitalul European Bucuresti", pentru o clinica din centrul Capitalei, pentru unitatea de primire Urgente din Ploiesti, dar si pentru amenajarea Bisericii Sfantul Spiridon din Capitala, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Se reuneste formatia Spice Girls? Anul viitor se implinesc 20 de ani de la albumul de debut, "Spice". Odata cu acest moment aniversar, din ce in ce mai multe zvonuri privind o reuniune a trupei ies la iveala. Duminica seara, jurnalistii de la "People" s-au intalnit cu Mel B la Premiile Essence Street Style, in timpul Saptamanii Modei de la New York. Intrebata daca i-ar placea sa revina pe scena alaturi de fostele colege de trupa, bruneta s-a aratat foarte bucuroasa si nerabdatoare privind o astfel de idee: "Sper! Este aniversarea noastra de 20 de ani la anul, asa ca - odata ce decidem si lucrurile merg - voi fi prima care va da vestea cea mare!". Celebra formatie s-a despartit in 2000, cele 5 membre reunindu-se in 2007 si in 2008 pentru un turneu mondial. Ultima reprezentatie in calitate de grup a avut loc la Ceremonia de Inchidere a Olimpiadei de la Londra, in 2012, scrie Viva.

Aplicatia lui Kylie Jenner, mai populara decat Facebook In incercarea lor (deloc lipsita de succes!) de a cuceri lumea, surorile Kardashian au lansat ieri aplicatii pentru telefoane inteligente si tablete. La nicio zi de cand a fost lansata, aplicatia lui Kylie Jenner a ajuns pe locul 1 in clasamentul aplicatiilor gratuite din Apple App Store. Aceasta a intrecut in clasament dezvoltatori de aplicatii precum Facebook, Instagram, Youtube sau Snapchat, dar si pe propriile ei surori, care abia au intrat in top 20. Prin intermediul acestor aplicatii, disponibile pe iOS, fanii clanului vor putea sa o urmareasca pe Kendall in culisele prezentarilor de moda, antrenamentele de fitness ale lui Khloe sau vor accesa tutoriale de beauty semnate de Kylie sau Kim. Daca te intrebi despre cea mai mare dintre surori, afla ca aplicatia lui Kourtney va fi lansata in aceasta toamna, anunta Elle.

William si Kate se pregatesc sa devina regi. S-ar putea intampla in 2016 Printul William si Kate Middleton ar putea urca pe tronul Marii Britanii mai repede decat s-ar fi gandit. Evenimentul ar putea avea loc chiar anul viitor. Astfel, regina Elisabeta a II-a, care a devenit recent cel mai longeviv monarh din Marea Britanie, depasind-o pe stra-strabunica ei, Regina Victoria, ar putea abdica recent. Regina din 1952, cand avea doar 25 de ani, Elisabeta a II-a ar putea face o miscare socanta, lasandu-i coroana nepotului ei, Printul William, desi ordinea succesiunii este cu totul alta. Primul in ordinea succesiunii la tron este acum Printul Charles, tatal lui William, dar, se pare, ca regina are cu totul alte planuri. O sursa apropiata Palatului Buckingham a povestit cat de socati au fost Kate si William la auzul vestilor. De-a lungul timpului, au mai existat zvonuri conform carora Charles va fi indepartat de la tron, dar nu le-au dat crezare niciodata. Acum, cand lucrurile devin tot mai serioase, primul lucru pe care l-ar fi facut Kate a fost acela de a-si anunta parintii. Toata lumea a fost socata, informeaza Viva.

Sedusa si... pacalita! Cruduta si-a luat o teapa in stil italian Italianul Pietro Summa, concurent la "Burlacita", a reusit sa-i puna inima pe jar Danielei Crudu, care se si vedea alaturi de el dupa incheierea competitiei de la Antena 1. Doar ca dupa ce a aflat ce a aflat, l-a eliminat! Potrivit surselor din interiorul echipei de productie, Cruduta ar fi aflat ca una din casele pe care Pietro i le prezentase ca fiind ale lui era de fapt a altcuiva si ca situatia lui financiara nu era de fapt atat de roz. Considerandu-se pacalita, lucru de neacceptat pentru o diva inamorata ca ea, bruneta ar fi decis in ultima secunda sa schimbe numele castigatorului, aruncandu-l pe italian pe un nesperat loc doi, scrie Libertatea.