Andreea Mantea: "Am fost ceruta de nevasta, am acceptat"! De ce nu s-a casatorit pana acum. Andreea Mantea a marturisit ca a fost ceruta de nevasta si a acceptat, insa a renuntat la nunta pentru ca a fost inselata. "Am fost ceruta de nevasta, am acceptat, dupa care m-a inselat si s-a terminat totul. Apoi am fost ceruta iar de sotie, de altcineva, si in doua saptamani m-a inselat... Ajungi sa te intrebi la un moment dat daca oare toti barbatii inseala", a marturisit Andreea Mantea, la emisiunea "Star chef", care va fi difuzata sambata la Antena Stars. Andreea Mantea a devenit mama in luna mai. Inainte sa nasca, ea s-a despartit de tatal copilului ei, sportivul Cristian Mitrea. Idila dintre Andreea Mantea si Cristian Mitrea s-a infiripat in timpul filmarilor pentru show-ul "Burlacita", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum arata, de fapt, Ducesa de Cambridge cu breton. Ducesa de Cambridge a fost surprinsa weekeend-ul trecut cu o noua tunsoare si deoarece era in masina, alaturi de William, ea nu a putut fi analizata foarte bine. O data cu aparitia sa de astazi, de la centrul Anna Freud din Londra, Ducesa a putut fi admirata in detaliu, toata lumea fiind de acord ca noua tunsoare cu breton lung ii vine perfect. Este prima aparitie publica a lui Kate singura, de cand a devenit mama pentru a doua oara. Pentru aceasta ocazie, ea a ales o rochie chic, in carouri si cu o curea fina in talie, care i-a scos in evidenta silueta perfecta. Rochia este o creatie Ralph Lauren, care se vinde cu aproximativ 1500 de euro si a fost accesorizata cu pantofi negri, cu toc, anuntaViva.ro.

Oana Roman are noi planuri de maternitate! Si-a programat urmatorul copil. Desi parea ca se va opri la un copil dupa cate a indurat dupa nasterea Izabelei, Oana Roman este hotarata sa-i faca micutei si un fratior. O infectie ajunsa in pragul septicemiei dupa nasterea prin cezariana a trimis-o din nou pe Oana pe masa chirurgului. Nu o data, ci de trei ori. Nici acum nu e bine, ci urmeaza o noua interventie pentru refacerea peretelui abdominal. Cu toate ca-i declarase razboi ginecologului cu care a nascut si pe care l-a considerat responsabil pentru problemele ei, Oana l-a iertat. Intrebata daca mai are in intentie sa-l dea in judecata pentru malpraxis, a raspuns categoric "Nu!", informeazaLibertatea.

Rita Muresan, despre dorinta pe care nu a putut sa i-o indeplineasca mamei ei! Interviu. Mereu cu zambetul pe buze, gratioasa si de un optimism contagios, Rita Muresan are o singura ratiune de a trai: iubirea. Este secretul pe care l-a descoperit dupa grele incercari si care a ajutat-o sa treaca peste obstacole. Intr-un interviu emotionant, designerul vestimentar ne-a vorbit despre relatia cu mama si cu fiicele ei, despre dragostea fata de omul pe care il are alaturi , despre calatoria ei sprirituala si ne-a dezvaluit care sunt trucurile ce o mentin tanara si frumoasa, scrieUnica.ro.

Cum aratau Adrian Sina si Marius Moga la debutul in showbiz. Acum sunt celebri, castiga bani pe banda rulanta si sunt foarte atenti la look-ul lor la fiecare aparitie publica. Solistul de la Akcent si cunoscutul compozitor semanau destul de mult in tinerete, cand au ajuns sub lumina reflectoarelor. La acea vreme, Adrian Sina purta parul lung si carliontat si avea foarte multe admiratoare. Micul Mozart isi lasase si el parul sa creasca, asemanarea fizica dintre cei doi artisti fiind evidenta. Fotografia cu cei doi a fost facuta publica de iubitul Ancai Serea, care a postat-o pe o retea de socializare. In prezent, Marius Moga si Adrian Sina au renuntat la look-ul de rebeli, amandoi devenind barbati de casa. Daca primul asteapta venirea pe lume a primului sau copil, celalalt are deja doi urmasi cu Anca Serea, anuntaLibertatea.