Uite cum a ales Huidu sa anunte ca va reveni la pupitrul "Cronicii". Deşi nu a fost prea convins că se va mai pune vreodată în postura asta, Şerban Huidu revine în faţa camerei de filmat ca prezentator al noului sezon de "Cronică". Iar asta trebuia punctată cu o petrecere. Rămas fără susţinerea financiară a postului Prima TV, care nu-şi mai permite să achite cheltuielile emisiunii, Şerban Huidu a preluat hăţurile şi pare pus pe fapte mari. Cârcotaşul a relansat "Cronica" şi s-a pus la pupitru ca în vremurile în care show-ul producea bani şi, pe cheltuiala lui, a organizat şi un eveniment de lansare, anunta Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

William şi Kate se pregătesc să devină regi. S-ar putea întâmpla în 2016. Prinţul William şi Kate Middleton ar putea urca pe tronul Marii Britanii mai repede decât s-ar fi gândit. Evenimentul ar putea avea loc chiar anul viitor. Astfel, regina Elisabeta a II-a, care a devenit recent cel mai longeviv monarh din Marea Britanie, depăşind-o pe stră-străbunica ei, Regina Victoria, ar putea abdica. Regină din 1952, când avea doar 25 de ani, Elisabeta a II-a ar putea face o mişcare şocantă, lăsându-i coroana nepotului ei, Prinţul William, deşi ordinea succesiunii este cu totul alta, noteaza Viva.ro.

Gisele Bündchen, topless in Vogue. Gisele Bündchen a fost desemnată zilele trecute de Forbes pentru a noua oară cel mai bine plătit fotomodel din lume, iar pentru a sărbători acest lucru, frumoasa braziliancă a pozat topless pe coperta Vogue, Paris. Gisele (35 de ani) s-a retras de pe podium încă din luna aprilie, după 20 de ani de carieră, însă continuă să conducă detaşat topul celor mai bine plătite fotomodele, reuşind în ultimul an să aibă câştiguri de 44 de milioane de dolari, lucru ce l-a sărbătorit cu o apariţie îndrăzneaţă pe coperta revistei Vogue, Paris, aflam din Libertatea.

Cine va regiza Fifty Shades Darker. Vești noi: James Foley va regiza cel de-al doilea film din seria Fifty Shades. Anunțul a fost făcut de Dakota Johnson într-un interviu acordat revistei Empire. Știrea vine la jumătate de an după ce Sam Taylor-Johnson, regizoarea filmului Fifty Shades of Grey a anunțat că nu va lucra la celelalte două filme din serie, potrivit Glamour.ro.

Motivul incredibil pentru care a slabit Teo Trandafir! Teo nu e convinsă că s-a terminat cu batjocura şi umilinţele: "Dacă aş ajunge piele şi os aş fi cea mai fericită!" Dupa ani în şir în care s-a chinuit cu kilogramele în plus şi cu răutăţile oamenilor, Teo Trandafir trăieşte clipele la care a visat toată viaţă. Prezentatoarea TV se... micşorează pe zi ce trece, de când a apelat la o intervenţie de micşorare a stomacului. În sfârşit poate purta orice, fără să mai aibă restricţii, scrie Libertatea.