Dubla sarbatoare in familia lui Cotabita In urma cu un an, Aela Cotabita imbraca rochia de mireasa si pasea fericita in fata altarului la bratul tatalui ei, care i-o ducea mirelui. Dupa un an greu, Aela a sarbatorit, in acelasi timp, un an de la cununie, dar si revenirea tatalui ei in showbiz. Gabriel Cotabita se declara cel mai fericit tata in urma cu un an, cand fiica sa Aela se casatorea cu iubitul ei, Marius Deak, specialist in digital marketing, manager intr-o firma de succes si tobosar intr-o trupa rock. Petrecerea pe care mirii au dat-o la Palatul Mogosoaia a adunat o multime de prieteni si nimic nu anunta greaua incercare prin care avea sa treaca familia lor. Anul acesta, Aela si Marius au petrecut in cerc restrans si s-au bucurat mai mult de revenirea tatalui/socrului lor in showbiz decat de propria aniversare, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Prima aparitie pe covorul rosu pentru Cat Deeley insarcinata Penru Cat Deeley, cea de-a 67-a editie a galei Premiilor Emmy a fost cu totul speciala. Actrita si-a facut aparitia intr-o superba rochie semnata Monique Lhuillier, accesorizata cu bijuterii Norman Silverman si un clutch Rauwolf. Desi rochia a fot superba, ceea ce a atras atentia a fost sarcina evidenta a actritei care a radiat de fericire. Alaturi de ea s-a aflat Patrick Kielty, sotul ei, iar cei doi au trait intens acest moment petrecut in fata zecilor de fotografi. La 38 de ani, Cat este insarcinata cu primul ei copil, ea anuntand vestea la inceputul acestei luni. Bebelusul se va naste in primavara anului viitor, iar Cat si sotul ei se declara fericiti si norocosi ca vor deveni parinti, anunta Viva.

Premiile Emmy 2015 - Lista completa a castigatorilor Los Angeles a gazduit aseara gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, in care au fost premiate cele mai bune productii si cei mai talentati actori ai micului ecran din acest an. Cea de-a 67-a editie a Primetime Emmy Awards si-a decernat castigatorii! LISTA COMPLETA A CASTIGATORILOR PREMIILOR EMMY 2015:Cel mai bun serial TV -drama - "Game of Thrones"; Cel mai bun serial TV-comedie - "Veep"; Cel mai bun actor intr-un serial TV-drama - Jon Hamm, "Mad Men"; Cea mai buna actrita intr-un serial TV-drama - Viola Davis, "How to Get Away with Murder"; Cel mai bun actor intr-un serial TV - comedie - Jeffrey Tambor, "Transparent"; Cea mai buna actrita intr-un serial de comedie - Julia Louis Dreyfus, "Veep"; Cea mai buna mini-serie tv - "Olive Kitteridge"; Cel mai bun film pentru televiziune - "Bessie". Integral pe Elle.ro.

Cum arata Ellie White la 18 ani Ellie White este astazi o cantareata foarte cunoscuta, care a reusit sa aiba nu doar o cariera frumoasa, ci si o familie pe masura. La 31 de ani, Ellie are doi copii minunati, ea aducand pe lume o fetita chiar in aceasta primavara. O fotografie postata de artista pe pagina sa de Facebook a produs senzatie. Poza a fost facuta cu multi ani in urma, pe cand Ellie avea doar 18 ani: "Cum zboara timpul.. Parca mai ieri aveam 18 ani", a scris vedeta, iar fotografia a strans mii de like-uri si zeci de comentarii. Ellie este surprinsa intr-o camera de camin, imbracata in blugi si incaltata cu adidasi. Fanii i-au spus ca nu s-a schimabt deloc si ca a ramas la fel de frumoasa, chiar daca au trecut multi ani de atunci, scrie Viva.

A intrat in anul nuntii? Catalin Botezatu s-a rugat la icoana facatoare de... familii Practicant declarat al budismului, Catalin Botezatu a luat, mai nou, calea bisericii crestine. Si nu orice biserica, ci una spe- ciala, frecventata de multe vedete care-si doreau copii sau casatorie cu partenerul iubit: Manastirea Ghighiu de langa Ploiesti. Iuliana Marciuc, Romanita Iovan, Iulia Vantur, Monica si Ramona Gabor, Andreea Marin, Vica Blochina sunt cateva dintre vedetele care s-au rugat cu piosenie in genunchi la icoana facatoare de minuni din incinta Manastirii Ghighiu de langa Ploiesti, iar acum si Catalin Botezatu ingroasa randurile credinciosilor care bat drumul catre Ploiesti in cautarea mantuirii. Multe dintre divele care s-au rugat cu ardoare in fata icoanelor si-au gasit in scurt timp sufletulpereche sau si-au indeplinit dorinta de a avea copii, fapt ce a facut sa sporeasca renumele asezamantului, anunta Libertatea.