O vedeta de la noi socheaza: "Am vrut sa ma sinucid. Am incarcat pistolul si l-am pus la cap". Simona Trasca a trecut prin momente cumplite din cauza depresiilor care au chinuit-o de-a lungul timpului. Blonda a marturisit ca a avut o perioada in viata ei, cand a incercat de mai multe ori sa se sinucida. In cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, Simona Trasca a marturisit ca si-a pus un pistol adevarat la cap. "In poza cu pistolul la tampla ma jucam, nu s-a intamplat nimic. Nu as mai face asa ceva, nici un barbat nu merita chestia asta si nicio problema de viata pentru ca toate se rezolva. Eu mi-am pus odata un pistol adevarat la cap, am vrut sa ma sinucid de foarte multe ori in trecut, dar acum nu mai gandurile astea de vreo trei ani de zile. Atunci, am incarcat pistolul, l-am pus la cap si s-a blocat. Deci Dumnezeu nu a vrut sa mor", a declarat Simona Trasca, la Antena Stars, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Claudia Cream: "Nu mi-a fost teama ca ma poate uita publicul!" A facut cariera in Romania. A rupt topurile cu trupa Candy, dar cand se aflau in plina glorie a cotit-o catre o cariera solo. Si-a castigat locul si in aceasta formula pentru ca, la un moment dat, sa lase tot si sa plece. "All for love". A meritat... datorita acestei alegeri s-a nascut fiul artistei... o dulceata de baiat. Acum a revenit. Cu forte proaspete, cu asteptari si multe sperante, Claudia Pavel - Cream s-a intors in lumea artistica din Romania si are de gand sa faca lucruri. A nu se intelege ca in tot timpul acesta cat fost plecata a abandonat mediul artist. Deloc... Cream a facut cursuri de actorie, a facut un film, are planuri marete pe zona muzicii jazz... Planuri, planuri, planuri. Integral peBravonet.ro.

Ce fund de brazilianca are Nicoleta! Afla cum a reusit! Artista face zilnic exercitii specifice pentru aceasta, dar si pentru un abdomen plat. Fara indoiala, Nicoleta, una dintre componentele trupei Senzual, se poate lauda ca are un "fund de brazilianca". Doar ca, pentru aceasta, artista a muncit din greu. Ea petrece ore bune in sala, dar face miscare multa si in aer liber. Artista urca zilnic foarte multe scari, in fiecare seara, iese de cate ori pe saptamana sa alerge si tine si un regim alimentar strict. Mai mult, Nicoleta face exercitii si pentru un abdomen plat, dar si pentru tonifiere. Iar rezultatele se vad, ea fiind considerata una dintre cele mai sexy artiste de la noi, informeazaLibertatea.

Cum arata sotia lui Mark Zuckerberg. In urma cu trei ani, invenatorul Facebook, Mark Zuckerberg, s-a casatorit in curtea casei sale cu logodnica lui, Priscilla Chan, un personaj la fel de discret precum sotul ei, si despre care publicul larg cunostea prea putine. Nunta a fost o surpriza chiar si pentru cunoscutii cuplului, care credeau ca au fost invitati la o petrecere data in cinstea Priscillei, dupa absolvirea Facultatii de Medicina. In fata celor 100 de oameni veniti la eveniment, Mark i-a pus pe deget alesei lui un inel cu rubin, desenat chiar de el pentru femeia vietii lui. Au avut parte de o luna de miere asa cum si-au dorit, in Italia, iar acum, dupa momente grele in casnicia lor: Chan a pierdut mai multe sarcini, cei doi au anuntat la inceputul lui august ca gravida, scrieUnica.ro.

Inca putin si i se vedea chiar tot! Cum a fost fotografiata Adelina Pestritu. Adelina Pestritu este extrem de activa pe retelele de socializare in ultima perioada si posteaza imagini care mai de care mai indraznete. Adelina Pestritu isi tine la curent fanii si prietenii virtuali cu evenimentele din viata ei si are grija sa le ofere imagini cat mai sexy cu ea, in mod frecvent. Frumoasa bruneta, iubita lui Speak One, a postat o imagine in care pare ca vrea sa loveasca pe cineva cu piciorul. Se pare ca a fost foarte prudenta si a tinutt mainile intre picioare, altfel ar fi aratat amicilor ei de pe Facebook, mai mult decat si-ar fi dorit. "Cand te-a lovit Adelina, zici ca te-a lovit masina!", a scris ea in dreptul imaginii si fanii au considerat ca este amuzanta, anuntaLibertatea.