Andreea Mantea, decizie radicala! A facut chiar azi anuntul. Andreea Mantea a devenit mamica de 4 luni, insa silueta ei nu a avut de suferit. Si asta pentru ca vedeta a intrat imediat la dieta. Totusi, dupa atata chin, dupa ce a renuntat la mancarurile care ii placeau, Andreea a decis ca e cazul sa se rasfete putin, asa cum, de altfel, este indicat in multe diete, macar o data pe saptamana. Astfel ca vedeta si-a comandat o pizza pe care a savurtat-o acasa, alaturi de fiul ei care s-a delectat cu un biberon cu lapte. "Gata cu dieta!", a scris ea langa poza, semn ca a suferit cam mult, abtinandu-se de la micile placeri culinare. Altfel, duminica a fost zi de sarbatoare pentru Andreea Mantea, care si-a sarbatorit fiul, la 4 luni de viata. "4 lunisoare de viata!", a adaugat ea, potrivit Libertatea.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Amal si George Clooney | De ce nu pot face copii. George Clooney si Amal Alamuddin implinesc astazi un an de la casatorie si, chiar daca lumea se astepta ca pana acum sa anunte deja ca vor avea un bebelus, se pare ca lucrurile nu au decurs cum era planificat. Potrivit ultimelor zvonuri, actorul si superba lui nevasta nu pot sa aiba copii. Potrivit publicatiei Star Magazine, George si Amal isi doresc din tot sufletul sa fie parinti si au tot incercat, dar degeaba. Se pare ca din cauza faptului ca actorul e prea in varsta (54 de ani) si avocata e prea slaba (n.r. - au fost zvonuri si ca ar fi anorexica din cauza faptului ca e prea slaba) nu au reusit sa conceapa un bebelus pe cale naturala. Din pacate pentru ei, medicii le-ar fi recomandat sa incerce inseminarea artificiala daca vor neaparat un urmas si nu vor sa mai astepte sa vada daca pot concepe unul pe cale naturala, scrie Viva.ro.

Ofelia Popii, actrita cu 1000 de chipuri. In editia de octombrie a revistei Unica, puteti citi un interesant interviu cu Ofelia Popii, una dintre cele mai talentate actrite din Romania. Iata o parte a interviului, pe care il gasiti integral in revista, la chioscuri din 26 septembrie. Castigatoare de doua ori a premiului pentru cea mai buna buna actrita in rol principal la Gala UNITER. Plus premiul Gopo pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru interpretarea din filmul "Q.E.D". Plus premii peste hotare si cronici elogioase care o numesc "bijuteria teatrului romanesc" sau "Doamna Bulandra". Dar nu acestea sunt cele mai importante lucruri pentru actrita Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu. E de ajuns sa o vedeti in rolul Mefisto din spectacolul "Faust" regizat de Silviu Purcarete, ca sa va convingeti ca sub aparenta fragilitate si chipul inconjurat de bucle blonde al actritei cu nume din Shakespeare se ascunde o adevarata forta a naturii, informeaza Unica.ro.

O vedeta celebra in toata lumea, in sanii goi pe internet. Celebrul fotomodel american Gigi Hadid face senzatie cu cea mai noua aparitie a sa. Frumoasa vedeta s-a fotografiat in casa purtand doar bikini si acoperindu-si sanii cu mainile. Ea a publicat fotografia pe o retea de socializare, unde amicii virtuali au coplesit-o cu mesaje admirative. Pe numele sau real Jelena Noura Hadid, "Gigi" Hadid este un cunoscut fotomodel american. Nascuta in 1995, frumoasa blonda a aparut in reviste ca VMAN, Elle, Vogue sau Cleo si a prezentat la New York Fashion Week, scrie Libertatea.

Clanul Kardashian revine pe tv! Sezonul 10 al seriei Keeping Up with The Kardashians revine, cu episoade in premiera, la E!, din 27 septembrie, ora 21:00. In noile episoade din acest sezon, familia Kardashian se confrunta cu o multime de schimbari importante, adaptandu-se noilor inceputuri si incercand sa lase in urma cea mai zbuciumata si mai dificila perioada de pana acum. Chiar daca e cea mai cunoscuta familie din America asta nu inseamna ca sunt lipsiti de probleme, suparari sau chiar tragedii. Pe de alta parte, clanul nu e strain nici de extravagante, bucurii ori succese. Ca in orice familie, de altfel. Sau, in fine, aproape, scrie Bravonet.ro.

Jennifer Aniston, inselata de Justin Theroux cu o actrita de 19 ani? Presa din SUA a aruncat o adevarata bomba: se zvoneste, pe la Hollywood, ca Justin Theroux ar insela-o pe Jennifer Aniston cu actrita Margaret Qualley, care are 19 ani, si e colega lui de platou. in serialul "The Leftovers". Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit in urma cu doua luni in cadrul unei ceremonii discrete. Cei doi sunt impreuna din 2010 si s-au logidit doi ani mai tarziu. Acum, aparent fericitul cuplu se pare ca se cearta din cauza mai tinerei actritei Margaret Qualley, despre care se spune ca ar avea o aventura cu sotul vedetei din "Friends". Cei doi sunt colegi in serialul "The Leftovers", iar ceilalti actori si membri ai echipei comenteaza pe la colturi ca intre ei s-a legat o prietenie cam prea stransa si ca glumele si comportamentul lor, in pauzele de filmare, sunt mai degraba flirt, decat amicitie, scrie Viva.ro.