Kate Winslet - Cum arata viata sa la 40 de ani. Pe 5 octombrie, Kate Winslet va implini 40 de ani, motiv pentru care actrita este pe coperta revistei "The Wall Street Journal Magazine" in care face dezvaluiri despre viata sa. Castigatoare de Oscar, actrita a avut o viata personala complicata, cu trei casatorii, doua divorturi si 3 copii. Actrita a vorbit si despre formele sale voluptoase, ea refuzand sa se incadrezele in dimensiunile standard in ciuda presiunii extraordinare la care sunt supuse actritele de la Hollywood. Actrita are trei copii cu trei barbati diferiti si marturiseste ca nu a prevazut ca lucrurile se vor petrece intocmai. Kate a fost casatorita si a divortat de Jim Threapleton si Sam Mendes, iar astazi este maritata cu Ned Rock'n'roll, noteaza Viva.ro.

Caru' cu vedete Foto: Colaj foto

Naomi Campbell a pozat nud pentru revista Lui. Are 45 de ani insa Naomi Campbell demonstreaza inca o data de ce isi merita numele de supermodel! Naomi Campbell a pozat nud pentru editia de octombrie a revistei Lui si trebuie sa recunoastem ca arata senzational. Fotografiile, realizate de duo-ul Luigi si Iango, o prezinta pe Naomi in tinute cat mai sumare, iar partile intime ii sunt acoperite strategic cu stele. Sedinta foto marcheaza aniversarea a doi ani de existenta a revistei, iar printre vedetele care au mai acceptat in trecut sa pozele nud pentru Lui se numara Kate Moss si Rihanna, informeaza Elle.ro.

George Clooney - Cum a ajuns in pat cu Cindy Crawford. George Clooney a marturisit ca intr-o noapte a ajuns in pat cu celebrul top model Cindy Crawford, care in acel moment se afla in stare de ebrietate. Actorul a marturisit ca se afla in Londra pentru a-l ajuta pe partenerul sau de afaceri, Rande Gerber, sotul lui Cindy, sa lanseze Casamigos Tequila. A fost un dublu eveniment, pentru ca tot atunci, in cadrul hotelului Beaumont, top modelul si-a lansat cartea ,,Becoming". Acolo, starurile au petrecut toata seara si au marturisit ca au baut un pic cam mult. "A fost una dintre cele mai amuzante seri de betie prin oras", a povestit Clooney. Dupa eveniment, vedetele s-au intors la hotel, iar Cindy l-a confundat pe George cu sotul ei si a ajuns din greseala in patul actorului, scrie Viva.ro.

Marinar de cursa scurta, Hrubaru a dat vaporul pe taraba de hot-dog. Putine sunt vedetele de televiziune care n-au muncit prin alte locuri inainte de a ajunge pe sticla si a cunoaste celebritatea! Iar Cristi Hrubaru nu se numara printre norocosi. Rockerul identificat de ani buni cu "Cronica Carcotasilor" a plecat pe drumul maturitatii ca marinar, convins ca asta e chemarea lui. N-a apucat sa bata insa marile si oceanele lumii, ci doar Dunarea, scurta vreme, dupa care s-a prins ca meseria nu-i vine manusa. "Am facut Liceul de Marina cu un singur scop: dupa ce termin, sa fug din tara. Dar am terminat in 1989, a venit Revolutia si nu am mai avut de ce sa fug. Am ramas imbarcat vreo noua luni, dupa care am realizat ca nu e de mine, desi am navigat doar pe Dunare", a povestit vedeta de la Prima TV pentru Libertatea.ro.

Sandra Bullock e mama pentru a doua oara. Actrita Sandra Bullock a devenit mama unei fetite pe care a adoptat-o, acesta fiind cel de-al doilea copil infiat de actrita. Informatia nu a fost confirmata de reprezentantii actritei, dar potrivit Radar Online, actrita de 51 de ani i-a oferit o surioara lui Louis Bardo, pe care l-a adoptat in 2010. Sandra Bullock traverseaza o perioada fericita, ea avand o relatie cu Bryan Randall, pe care l-a prezentat celor apropiati la casatoria lui Jennifer Aniston cu Justin Theroux. In aceste conditii, actrita se poate baza si pe sprijinul lui Bryan in cresterea celor doi copii. Dupa divortul dureros de Jessie G James, actritei i-a fost teama sa se indragosteasca din nou, dar Bryan a reusit sa-i ofere increderea de care avea nevoie. Este iubitor, iar actrita spune ca este barbatul perfect, scrie Viva.ro.