Legatura nestiuta dintre Lidia Buble si un personaj politic de la noi. Celebra cantareata Lidia Buble are cunostinte serioase nu numai in domeniul muzical ci si in cel al politicii! nterpreta este strans legata si de lumea politica, chiar la cel mai inalt nivel, ea avand rude chiar in apropierea presedintelui Klaus Iohannis, la PNL. Libertatea a aflat ca solista este cumnata cu deputata liberala Diana Tusa cu cu care, atunci cand se intalnesc mai scapa cate o vorba si despre politica romaneasca! Cu toate acestea Lidia nu prea pare incantata sa paraseasca muzica pentru politica, dupa cum am aflat de la deputata liberala! "Nu stiu! Nu o sfatuiesc sa faca acest pas! Face foarte bine ce face! Sunt mandra e ea", ne-a declarat presedintele PNL Sector I, deputata Diana Tusa, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cu cine nu ar face dragoste Rihanna? Cu ocazia sedintei foto realizata pentru numarul din noiembrie al revistei Vanity Fair, Rihanna a facut declaratii surprinzatoare. Dupa ce ca a acceptat sa pozeze goala, Rihanna a vorbit fara perdea despre viata ei sexuala. Printre cele mai incitante declaratii: "Ma excit, sunt om, sunt femeie, imi place sa fac sex, dar niciodata nu am sa iau un tip dragut, dar pe care nu-l cunosc pentru o aventura. El va avea o super-poveste, iar eu? Are legatura cu faima mea, dar si cu felul de meu de a fi. Asta ma salveaza", anuntaBravonet.ro.

Prima poza cu Anamaria Prodan dupa ce si-a scos silicoanele. Celebra impresara a uimit pe toata lumea cand a anuntat ca renunta la silicoane. Anamaria Prodan si-a scos protezele dupa 15 ani. Vedeta a decis sa faca interventia chirurgicala la o clinica renumita din Turcia. Decizia de a renunta la silicoane a fost lauta dupa ce, in urma unui control medical, a descoperit un nodul. "Mi-am scos protezele datorita faptului ca am avut in familie caz de cancer la san", marturisea ea. Operatia a decurs fara probleme, iar vedeta a postat pe o retea de socializare o noua fotografie de pe patul de spital. "Sunt bine si va multumesc pentru mesajele de incurajare! Sa aveti o zi minunata!", a tinut ea sa isi linisteasca prietenii virtuali, informeazaLibertatea.

Carey Mulligan si Marcus Mumford au devenit parinti. Conform publicatiei americane Us Weekley, actrita din Far from the Madding Crowd a devenit mama pentru prima data. "Bebelusul este sanatos", a declarat o sursa din anturajul cuplului. Mai mult, cei doi abia asteptau sa aiba un copil, iar familia si prietenii sunt la fel de fericiti ca proaspetii parinti. In acest moment nu se cunosc mai multe informatii despre sexul si numele bebelusului si nu este cunoscuta nici data exacta a nasterii. Carey Mulligan a avut prima aparitie publica dupa nastere chiar in aceasta dimineata, la Festivalul International de Film de la Londra. Actrita a afisat o silueta foarte subtire si a fost imbracata intr-o bluza si o fusta pana la genuchi, scrieGlamour.ro.

Cruduta, intr-o tinuta dementiala! Cat de sexy este "Burlacita". "Burlacita" Daniela Crudu face ce face si isi innebuneste pretendentii cu tinute care mai de care mai apetisante. Daca de curand a purtat o rochie cu o crapatura adanca si fara sa poarte chiloti, Cruduta a aratat pe o retea de socializare ceea ce urma sa poarte in seara respectiva. Focoasa bruneta a imbracat o tinuta sumara, cu fustita mini si un top minuscul, care ii pun in evidenta calitatile fizie. Mai mult, amicii virtuali au remarcat ca rosul o prinde foarte bine pe Cruduta si au coplestit-o cu complimente, anuntaLibertatea.