Rita Muresan, marturisiri... paranormale: "Pe spatele cainelui meu au aparut aripi". Invitata in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Rita Muresan a facut cateva marturisiri incredibile. Creatoarea de moda sustine ca primeste tot felul de semne carora multi nu le-ar putea oferi o explicatie. Recent, spune ea, pe spatele cainelui ei au aparut... aripi de inger. "Cu totii putem sa vedem sau nu lucruri. Eu am ales sa cred in semne. Bella este un caine special, uneori o iau cu mine la seminarii. Obisnuieste sa se aseze langa oameni care au nevoie de iubire. De obicei un caine are o blana uniforma, dar blana ei s-a schimbat, se vede ca aripile sunt simetrice. De multe ori am impresia ca e mai inteligenta decat mine", a declarat Rita Muresan, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Emilia Clarke a fost desemnata "Cea mai sexy femeie in viata". Emilia Clarke are un an fabulous, actrita britanica aflata in distributia serialului-fenomen "The Game of Thrones" fiind desemnata "Cea mai sexy femeie in viata". Interpreta peronajului Daenerys Targaryen, cunoscuta si ca "mama dragonilor" din serialul de televiziune de mare succes a primit acest titlu din partea revistei Esquire care i-a oferit un pictorial de senzatie in cel mai recent numar. Tanara actrita fusese deja desemnata de catre GQ "Femeia anului", iar noul titlu o aduce in centrul atentiei. "Face un rol memorabil in "Urzeala tronurilor" si a fost alegerea nr. 1 a tuturor angajatilor revistei, prietenilor si familiilor lor" Poate sa joace o regina sau pe vecina de alaturi, o femeie dominanta sau o prietena", si-a justificat revista alegerea, anuntaViva.ro.

Costin Marculescu vorbeste despre sinucidere. A vrut sa-si puna capat zilelor? In urma cu aproape doua luni, Costin Marculesu a postat un mesaj ingrijorator pe pagina lui de Facebook, mesaj in care marturisea ca vrea sa moara. Mesajul lasat pe Maculescu pe Facebook a fost sters imediat, dupa ce admiratorii lui s-au alertat. "Ei uite ca dusmanii mei si-au vazut visul cu ochii... de fapt o sa-l vada in scurt timp. Costin Marculescu nu o sa mai fie... sper sa fie multa lume la mine la cimitir la Bellu la cat bine am facut la lume si la cat am putut bucura spectatorii... de teatru si telespectorii tv. Atat am putut...", scria el, la sfarsitul lunii august. Astazi, Marculescu a marturisit ca a scris mai multe astfel de mesaje pe Facebook, pentru a se amuza si ca nu a avut niciodata ganduri negre, informeazaLibertatea.

John Legend si Chrissy Teigen vor deveni parinti. John Legend are un nou motiv de bucurie! Artistul si sotia lui, Chrissy Teigen, vor deveni parinti pentru prima oara. Vestea a confirmata de modelul in varsta de 29 de ani, care a postat anuntul pe contul sau de Instagram, alaturi de o fotografie alb-negru cu ea si John Legend: "John si eu suntem foarte fericiti sa anuntam ca asteptam un copil. Asa cum multi dintre voi stiu deja, lucram la asta de ceva timp . Nu a fost usor, dar am continuat sa incercam pentru ca ne dorim foarte mult sa aducem primul nostru copil pe lume si sa ne extindem familia. Suntem foarte bucurosi ca in sfarsit se intampla asta!", a marturisit Chrissy pe contul ei de Instagram, scrieGlamour.ro.

Iubitul Mihaelei Radulescu a facut anuntul! Ce masina a putut sa-i ia cadou. Foarte indragostit de Mihaela, Felix Baumgartner o rasfata cum stie el mai bine. Austriacul a anunat ca i-a facut acesteia un super cadou cu... patru roti. Mihaela Radulescu are toate motivele sa fie fericita. Celebru parasutist austriac, unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, are ochi doar pentru ea si o rasfata cu fel de fel de atentii. Felix Baumgartner a anuntat ca tocmai ce i-a facut un supercadou iubitei sale, dand de inteles ca este vorba de o masina unicat, alaturi de care s-a si fotografiat, anuntaLibertatea.