Ce a spus Printul William despre copiii lui. Printul William este extrem de mandru de copiii sai, dezvaluind cateva lucruri incantatoare despre George (2 ani) si Charlotte (5 luni). Aflat in vizita la Cambridge, William a vorbit cu profesorului Christopher Dobson despre cei doi copii ai sai, iar acesta nu a rezistat tentatiei de a face publice informatiile. "Am vorbit un pic despre copii, iar Printul a facut cateva comentarii despre fiecare, foarte diferiti, de altfel. A spus ca George este plin de viata, in timp ce micuta Charlotte este atat de feminina. El a adaugat ca amandoi copiii sunt adorabili". William a mai povestit cum impreuna cu Lupo, cocker-ul familiei, George formeaza un duo foarte simpatic, iar Printesa Charlotte are deja toate trasaturile unei mici domnisoare, noteaza Viva.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

O superba actrita este insarcinata! Potrivit unei surse citate de revista OK!, Anne Hathaway si sotul sau, Adam Sulman, asteapta un copil. Cei doi sunt impreuna de 7 ani si si-au unit destinele oficial in 2012: "Incearca de ceva timp sa aiba un copil, iar acum cand au primit vestea cea buna se simt incredibil de fericiti", a declarat sursa citata. Se pare ca actrita a fost tradata de burtica de gravida pe covorul rosu de la lansarea filmului "The Intern", aceasta nefacand inca o declaratie oficiala in privinta sarcinii. Mai mult decat atat, Anne a refuzat sa raspunda la orice intrebare legata de acest subiect in timpul conferintei de presa, informeaza Libertatea.ro.

Kate Hudson povesteste despre despartirea de Matthew Bellamy. Intr-un interviu acordat recent, actrita Kate Hudson a vorbit pentru prima data despre motivele care au dus la anularea logodnei si despartirea de muzicianul Matthew Bellamy. Actrita in varsta de 36 de ani a preferat sa nu vorbeasca pana acum de ruperea logodnei cu Matthew Bellamy, o decizie care i-a luat pe multi prin surprindere, cei doi avand impreuna si un copil. "Finalul unei relatii este dureros si poti alege intre a trece mai departe sau a retrai momentul", a povestit Hudson. "Daca eu si Matt am fi avut o relatie excelenta, inca am mai fi fost impreuna, insa am decis sa mergem mai departe pentru ca am avut pareri diferite despre felul in care ne doream sa ne traim viata", a completat Hudson, scrie Elle.ro.

Vedete care erau deja bogate cand au devenit celebre. Majoritatea povestilor de la Hollywood sunt cumva clasice - adolescenti fara posibilitati materiale care si-au urmat pasiunile, au renuntat la scoala, si au devenit superstaruri. Si totusi, o parte dintre vedetele de la Hollywood vin din familii extrem de bogate si, chiar daca aveau suficienti bani incat sa nu munceasca o zi in viata lor, au luptat totusi pentru faima. Julia Louis-Dreyfus. Elaine Benes din Seinfeld vine dintr-o familie foarte bogata, tatal ei fiind miliardar, iar varul ei fiind proprietarul brandului Adidas. Actrita, acum in varsta de 54 de ani, s-a nascut in New York, dar si-a petrecut copilaria in numeroase tari precum Sri Lanka, Columbia sau Tunisia. Talentul ei pentru comedie a fost remarcat de o companie de teatru inca din facultate, atunci cand i s-a oferit si primul job. Integral in Unica.ro.

Shakira, alaturi de baietii ei, intr-o fotografie adorabila. Shakira este una dintre cele mai apreciate cantarete, insa dincolo de cariera ei fabuloasa, ea are o familie minunata. Alaturi de fotbalistul Gerard Pique, Shakira a reusit sa-si intemeieze caminul mult visat si a devenit mama de 2 ori. Milan si Sasha, cei doi baieti ai ei, sunt cele mai dragi fiinte din viata Shakirei, lucru evident si in ultima fotografie postata de artista. Aceasta isi tine cu mare drag baietii in brate si nimic nu pare sa mai conteze in afara de dragostea care ii leaga. Milan are 2 ani si 10 luni, iar Sasha 10 luni, iar cei doi sunt absolut adorabili, purtand tinute asemanatoare. In timp ce Milan pare sa fi mostenit trasaturile mamei sale, Sasha este copia fidela a tatalui sau. Cei doi baieti sunt atrasi inca de acum de fotbal, Shakira ducandu-i pe stadion ori de cate ori are ocazia ca sa-si vada tatal jucand, scrie Viva.ro.