Cum vorbeste Gabriel Cotabita dupa ce a stat o luna in coma! Inregistrarea asta spune totul! Cu cateva zile inainte de gala de la Sala Palatului dedicata lui, Gabriel Cotabita si-a facut aparitia marti seara la un show de moda. Artistul s-a refacut complet dupa cumpana pe care a avut-o la inceputul lunii mai, cand a fost gasit inconstient intr-o sala de fitness. Dupa o luna in care a fost in coma, Gabriel Cotabita si-a urmat tratamentul, iar recuperarea a decurs excelent. Drept dovada, artistul se simte bine, zambeste si nu are nicio problema cu articularea cuvintelor. In exclusivitate, pentru Libertatea, indragitul cantaret ne-a marturisit impresiile dupa ce a asistat la prezentarea de moda semnata de buna sa prietena, Liza Panait. "Mi s-a parut spectaculoasa. Nu am ales (n.r. pentru fete sau pentru iubita), nu ma bag, am trecut de varsta la care sa aleg, le las pe ele sa aleaga", ne-a spus el, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Era diva in anii 90, iar acum nu se lasa mai prejos. CUm arata la 46 de ani o superba vedeta! Barbatii s-au indragostit de ea in clipul lui Chris Isaac, Wicked Games, iar femeile isi doreau sa fi fost inzestrate cu trupul, ochii si senzualitatea ei. In anii 90 unul dintre cele mai bine platite supermodele, in prezent, Helena Christensen este la fel de seducatoare si la 46 de ani, cum era la 20. Daneza Helena Christensen si-a castigat celebritatea in anii 90, cand generatia supermodelelor era in voga. Defila pe podiumuri alaturi de cele mai tari manechine ale momentului: Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Tyra Banks, Naomi Campbell sau Nadia Auermann, era nelipsita de pe paginile revistelor glossy si devenise subiectul fierbinte al jurnalistilor. Aparitia ei in clipul lui Chris Isaak, Wicked Games, a incis imaginatia domnilor. Helena apare topless, la plaja, cu parul ud, ochii verzi, seducatori si un zambet melancolic. Este iubita lui Isaack in videoclipul in care debordeaza de senzualitate, iar in prezent nu este deloc departe de imaginea anilor ei de glorie, anuntaUnica.ro.

Actorul Bebe Cotimanis are talent! Adevarul gol-golut despre "executarea" lui. Plecarea lui Cotimanis de la "Romanii au talent" a starnit un val gigantic de speculatii. Practic, actorul a fost transformat intr-un pion pe care sefii lui l-au mutat de colo-colo fara drept de apel. Culmea, lucrurile stau 90% in favoarea lui. Ca ar fi fost anuntat sec prin telefon ca a fost zburat, ca ar fi fost luat ca din oala de vestea ca a fost inlocuit cu Florin Calinescu, taman cand el se lauda ca incepe filmarile, ca a fost doar o marioneta a producatorilor care l-au schimbat peste noapte... Toate aceste scenarii au fost brodate pe baza unor speculatii pe care Cotimanis nu s-a grabit sa le desfiinteze. Probabil, nici nu a avut timp, caci, in momentul de fata, are pe masa un teanc de proiecte din care trebuie sa aleaga si toate ii merg la suflet, informeazaLibertatea.

Kate Middleton: o adevarata printesa la banchetul regal. Ducesa de Cambridge a aratat incredibil seara trecuta la banchetul organizat de familia regala britanica. Ce a ales Kate Middleton pentru aceasta ocazie speciala? O tiara din pietre pretioase, desigur. Se pare ca tiara face parte din colectia personala a Reginei Elisabeta si este in posesia familiei regale britanice inca din anii 20. Coroana i-a fost facuta cadou Reginei Elisabeta de catre Regina Maria, bunica actualei Regine. Banchetul, care a avut loc seara trecuta, a fost dat in cinstea presedintelui chinez Xi Jinping si al sotiei lui, Pang Liyuan. Peste 130 de invitati au luat parte la eveniment, scrieGlamour.ro.

Oana Zavoranu, sarutata cu patos de un barbat! Cine e misteriosul? Oana Zavoranu este din nou in atentia opiniei publice. Vedeta a facut show astazi dupa ce a dat de pomana toate hainele raposatei sale mame. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o imagine in care este sarutata cu patos pe gura de un barbat. Cel care atenteaza la buzele Zavorancei, este Horatiu Tudor, reporterul de la emisiunea "Un show pacatos". Pe cei doi ii leaga o veche prietenie, asa ca Horatiu isi permite si astfel de gesturi iesite din comun. Pentru ca gluma sa fie completa, Oana a scris pe una dintre fotografii "Sorry Not Sorry". Imaginile au adunat mii de like-uri si internautii s-au amuzat copios de aceste instantanee, anuntaLibertatea.