O cantareata iubita de la noi,cu sfarcurile la vedere, in public! Ce au vazut cei din jur. Mai multe vedete de la noi au participat, marti seara, la un eveniment monden si si-au etalat tinutele inedite. Printre ele s-a aflat si Alexandra Ungureanu, care a atras toate privirile. Cantareta a optat pentru o fusta lunga, in dungi, si o bluza negra, cu maneci lungi, la care nu a purtat... sutien. Acest lucru a fost remarcat de toti cei din jur, avand in vedere ca forma sanilor, dar si sfarcurile s-au mulat perfect pe materialul bluzei. Cunoscuta pentru vocea puternica si pentru timbrul unic, Alexandra Ungureanu, s-a remarcat in industria muzicala prin munca si talent. Transformarile vestimentare nu au mers niciodata intr-o zona foarte sexy si rare au fost momentele in care artista a lasat mai multa piele la vedere, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Avanpremiera regala a noului film "James Bond: Spectre". Daniel Craig, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Naomie Harris au fost prezenti la avanpremiera celui mai nou film din seria "James Bond: Spectre", oferind un spectacol chic si glam pe covorul rosu de la Royal Albert Hall. Ducesa de Cambridge si Printul William au fost, de asemenea, prezenti la avanpremiera, cei doi descoperind noile aventuri ale celebrului Agent 007 alaturi de Printul Harry. Pentru aceasta aparitie, Kate a ales o rochie bleu semnata de designerul ei favorit Jenny Packham, accesorizata cu un clutch argintiu si o pereche de sandale Jimmy Choo. William si Harry au fost foarte eleganti in costume negre, accesorizate cu papioane. Actrita franceza Lea Seydoux a purtat o rochie Prada spectaculoasa, o combinatie de auriu si argintiu care a creat un joc interesant de reflexii, anuntaViva.ro.

Oana Zavoranu arunca bomba: Marioara Zavoranu nu a murit pe cale naturala, ci a fost "ajutata". Oana Zavoranu a fost audiata, marti dimineata, la Politia Capitalei, dupa ce a cerut deshumarea mamei sale, Marioara Zavoranu. Sustine ca are motive intemeiate sa creada ca mama ei nu a murit din cauza bolii, ci ar fi fost omorata. "Intrucat avem probele, tot ceea ce era necesar pentru a se incepe urmarirea penala in rem, cu privire la fapta de omor, pe care noi am semnalat-o organelor competente, a trebuit sa spun cateva cuvinte despre ce m-a determinat sa cer exhumarea mamei mele. Marioara Zavoranu nu a murit pe cale naturala, ca mai avea niste zile de trait, ci a fost <> de mai multe persoane, pe care le-am indicat, sa plece din lumea asta mai devreme. Sunt o multime de persoane pe care le banuiesc. Nu este usor sa exhumezi un cadavru, decat pe motive temeinice", a declarat Oana Zavoranu, informeazaLibertatea.

Halle Berry si Oliver Martinez divorteaza dupa 2 ani de casatorie. Halle Berry si Olivier Martinez au decis sa divorteze dupa o casatorie de numai 2 ani. Potrivit surselor, actrita in varsta de 49 de ani este cea care a depus actele de divort. Halle Berry si Olivier Martinez au impreuna un fiu, Maceo, in varsta de 2 ani. Cei doi au dat publicitatii o declaratie comuna in care anunta divortul. "Cu inimile grele am ajuns la decizia de a divorta. Mergem mai departe cu dragoste si repsect unul fata de celalalt si concentrandu-ne pe ce este mai bine pentru fiul nostru. Ne dorim unul altuia numai fericire in viata si speram sa ne respectati intimitatea, a noastra si a fiului nostru, in timp ce trecem prin aceasta perioada dificila", se arata in comunicat, scrieElle.ro.

A nascut! O bruneta din showbiz a devenit mama de baiat, dupa doi ani de tratamente. Roxana Marinescu si-a vazut visul cu ochii. Dupa doi ani de tratamente dureroase si fertilizari in vitro, bruneta a devenit mama de baiat. Roxana Marinescu si-a indeplinit cel mai mare vis. Bruneta a devenit, in sfarsit, mama, dupa ce in ultimii doi a facut mai multe tratamente si fertilizari in vitro. Cand isi pierduse toate sperantele, bruneta a primit ajutorul unui medic grec, care i-a facut o ultima fertilizare. Din fericire pentru ea, sarcina a decurs bine, dar pentru a impiedica nasterea prematura ea a facut peste 400 de injectii. In urma cu putin timp, ea a adus pe lume un baietel perfect sanatos si asteapta acum, cu nerabdare, sa se externeze, anuntaLibertatea.