La Sore vine barza cand da firul ierbii: "Parintii mei sunt incantati ca vor fi bunici" Clar vedeta saptamanii trecute a fost Sore, care a anuntat, "pe nepusa masa", ca va deveni mamica peste 5 luni. Adica la anul, in primavara, cand o da firul ierbii. Cantareata deschisese recent usa casei sale pentru revista Viva! si a povestit in paginile acesteia ca are o relatie minunata, dar n-a scapat nici un cuvintel despre faptul ca viata ei e pe cale sa se schimbe radical... Nu stim daca a vrut sa fie sigura ca sarcina e OK, daca a tinut sa-si anunte absolut toti cunoscutii inainte de a face publica vestea ori daca s-a gandit ca ar fi o buna strategie sa coreleze comunicarea fericitei vesti cu lansarea noului ei single, "Cand vremea e rea"... Oricum ar fi, a reusit sa ia caimacul, iar acum, Sore e primadona stirilor mondene, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Diaconu - La acelasi eveniment cu Angelina Jolie si Brad Pitt Top modelul Andreea Diaconu s-a aflat printre invitatii evenimentului organizat de revista WSJ. Magazine la New York. Andreea s-a aflat intr-o companie selecta, alaturi de ea fiind prezenti Angelina Jolie, protagonista numarului de noiembrie al revistei, Brad Pitt, Robert de Niro sau top modelul Karlie Kloss. Pentru aceasta aparitie, Angelina a ales o rochie neagra, minimalista, cu umerii goi si taietura pe picior, purtand semnatura designer-ului Tom Ford, ea prinzandu-si parul intr-un coc, fapt care i-a scos in evidenta cerceii Lorraine Schwartz. Andreea a aratat minunat intr-o rochie neagra, scurta, cu decolteu adanc, accesorizata cu sandale aurii si clutch negru, anunta Viva.

Gigi Hadid si Joe Jonas s-au despartit "Relatia dintre Joe si Gigi s-a terminat recent", a dezvaluit pentru People o sursa apropiata celor doi. "Nu s-a intamplat nimic grav" nu a fost o despartire dramatica. Era doar dificil sa functioneze aceasta relatie din cauza programului incarcat pe care il au amandoi. Cu siguranta vor ramane prieteni". Relatia celor doi a inceput in vara acestui an, prima data fiind fotografiati impreuna in luna iunie. Prima aparitie impreuna pe covorul rosu a avut loc luna trecuta la gala organizata de Global Lyme Alliance, in cadrul careia mama lui Hadid, Yolanda Foster, a primit un premiu, scrie Elle.

Au cantat durerea intr-un recital colectiv! 29 de artisti au urcat pe scena in memoria celor 32 si intru ajutorarea ranitilor Durere fara margini pentru sute de familii a ramas in urma incendiului de la Colectiv. Zeci de oameni se zbat in spitale sa supravietuiasca arsurilor suferite, iar pentru ei, 29 de artisti au sustinut, miercuri seara, un concert caritabil intr-un club bucurestean, donatiile fiind indreptate catre victimele incendiului. Noaptea tragediei din Colectiv a fost un adevarat cosmar pentru toata lumea. Oameni obisnuiti, artisti, toti au inrosit telefoanele incercand sa dea de persoanele dragi. Unii au fost norocosi, altii au platit cu viata. Connect-R este alaturi de supravietuitorii iadului din Colectiv si are un mesaj pentru ei. "Sa aiba speranta, incredere in Dumnezeu ca toate vor trece". Artistul se numara printre cei care trebuiau sa ajunga in acel local pentru un concert. Nu a mai apucat din cauza incendiului care a mistuit zeci de oameni, iar pe altii i-a lasat cu rani cumplite, anunta Libertatea.

Loredana si Cabral sunt alaturi de un prieten drag care se afla in club Colectiv Loredana a ales sa posteze o fotografie facuta de Alex, cel care i-a fost alaturi la multe concerte, artista laudandu-i profesionalismul. "Aceasta este o fotografie facuta de un prieten drag. Un prieten care a fost acolo in club si care acum se afla pe un pat de spital. El si multi alti oameni frumosi sunt acum in suferinta. Alex Chelba a fost alaturi de mine la multe concerte in ultimii ani. Discret, talentat si profesionist, m-a urmarit cu obiectivul aparatului sau de fotografiat si a surprins momente memorabile. Fotografiile pline de viata si de gratia lui imi reamintesc de fiecare data de bucuria nespusa si recunostiinta pe care o simt pentru cei carora le cant. Si pentru asta ii multumesc si ma inclin cu respect. Sunt alaturi de tine draga Alex! Sa te faci bine", scrie Viva.