​Andreea Tonciu, agresata in plina strada de un barbat. Totul a fost filmat. Andreea Tonciu a avut parte de un incident neplacut luni seara. Bruneta a fost agresata de un necunoscut, intr-o parcare. Andreea Tonciu a publicat, pe pagina ei de Facebook, un filmulet prin care vrea sa demonstreze ca a fost agresata de un tanar, intr-o parcare. Spre sfarsitul inregistrarii, se poate vedea cum barbatul respectiv incearca sa o operasca pe bruneta sa mai filmeze. "Vreau sa fac public acest filmulet pentru ca nu mi se pare corect si normal ca un barbat sa ma agreseze!", a scris ea, pe Facebook, fara sa mentioneze daca l-a reclamat sau nu pe respectivul tanar la politie, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Angelina Jolie, despre casnicia cu Brad Pitt: "Avem certuri si probleme, la fel ca orice alt cuplu!" Actrita in varsta de 40 de ani a vorbit despre experienta de a fi regizor al filmului ul ultimului "By the sea" in care joaca alaturi de sotul ei si despre cum a fost sa ii dea indicatii propriului sot, Brad Pitt, in varsta de 51 de ani. De asemenea, a abordat si subiectul certurilor de pe ecran. "Brad si cu mine avem problemele noastre, insa daca personajele ar fi fost macar putin similare cu noi, nu am fi putut face acest film", a dezvaluit Angelina pentru "The Telegraph". "Ca sa fie clar: avem certuri si probleme la fel ca orice alt cuplu. Avem zile in care ne scoatem din minti unul pe altul si ne dorim spatiu, dar problemele din film nu sunt ale noastre."Ea a continuat: "acestea au fost niste subiecte foarte sensibile si stiu ceea ce il provoaca pe Brad, ce poate sa faca si la ce se gandeste, asa ca a trebuit sa ma distantez si sa am foarte mare grija la felul in care era regizat filmul", anuntaElle.ro.

Culisele celei mai asteptate nunti din showbiz! Anca Serea: "Adi mi-a scos jarteaua cu dintii!" Cea mai asteptata nunta din showbiz-ul autohton a avut loc duminica seara! Dupa cununia religioasa, Anca Serea si Adrian Sina si-au poftit invitatii, aproximativ 110 persoane, la un restaurant de lux. Anca Serea a fost o mireasa atipica. Vedeta Prima TV si-a gasit rochia potrivita pe ultima suta de metri, vestimentatia fiind realizata de prietena ei, Otilia, din organza si matase. Nunta a respectat toate traditiile, iar mirele nu a tinut cont de superstitii si a cantat la propria nunta. Valsul mirilor a inceput in doi, dupa care Anca si Adrian au dansat cu copiii, care au venit pe ring. La un moment dat, mireasa a fost furata, iar Adrian Sina a recuperat-o cantand o melodie si facandu-i declaratii de dragoste. Punctul culminant al serii a fost cel cu jarteaua. Pe melodia lui Joe Cocker - "You can leave your hat on", mirele s-a descurcat excelent, prestatia lui fiind foarte apreciata de invitati. "Adi mi-a scos jarteaua cu dintii. Mi-a desfacut sandalele, mi-a pupat picioarele. Am respectat traditiile cu aruncatul buchetului si am purtat basma. Au fost momente superbe, am plans de fericire", a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea. Petrecerea a fost una reusita, mancarea de calitate, bauturile fine, muzica excelenta asigurata de Lidia Buble, Maxim, Amira care a si prins buchetul miresei si multi altii. Cheful s-a spart luni dimineata, in jurul orei 7.00, semn ca invitatii s-au distrat si s-au simtit foarte bine la petrecerea familiei Sina, informeazaLibertatea.

Cati bani are cea mai bogata artista? Forbes da din casa! Forbes a dat publicitatii topul celor mai bogate artiste de ce planeta. Wow ce sume! Wow ce de bani! Pe primul loc Katy Perry cu 135 milioane de dolari, urmata de Taylor Swift care are numai 80 milioane. Offf... Oare au bani de film? Pe locul trei se afla Fleetwood Mac cu 59.5 milioane, iar Lady Gaga se lauda cu jumatate de milion mai putin, adica 59 milioane de dolari. Locul 5 este adjudecat de Beyonce care castiga 54.5 milioane de dolari, scrieBravonet.ro.

Julia Jianu se tatueaza! Desenul exprima...libertate! Dupa ce s-a afisat la un eveniment monden fara verigheta, alimentand astfel zvonurile ca mariajul ei Bogdan Jianu nu ar fi tocmai pe roze, iata ca blonda uimeste din nou. Daca pe vremuri erau nedespartiti, de ceva vreme, Julia si sotul ei evita aparitiile impreuna si nu isi mai striga fericirea ca odinioara. Mai mult, vedeta isi va face un tatuaj care exprima...libertate. O fi vreun semn privind zvonurile existente pe piata despre mariajul ei sau pur si simplu o coincidenta? Cert este ca artista vrea sa isi puna in aplicare un plan mai vechi. "As vrea sa imi fac un tatuaj, e o dorinta a mea de vreo 3-4 ani de zile. Nu va fi la vedere, poate doar la costumul de baie, pentru ca nu e chiar atat de ascuns", ne-a marturisit ea. Asa ca doua dintre pasiunile cantaretei isi vor gasi, in curand, loc pe trupul ei. Ea sustine ca este o persoana curajoasa si ca nu se teme de durerea inevitabila din timpul procesului de realizare a desenului, anunta Libertatea.