​S-au lepadat de el. Rockerii de la Iris nu mai vor asocieri cu protestatarul Rafael. Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris, si colegii lui se dezic de fostul solist al trupei, Rafael, dupa ce acesta s-a remarcat intr-un mod violent, drept lider al strazii, la recentele proteste publice. Bateristul de la Iris a fost cat pe ce sa faca infarct in ziua cand a implinit 61 de ani, dupa ce l-a vazut pe fostul sau solist Catalin Paul Ciubotaru la principalele jurnale de televiziune. Cunoscut drept Rafael, zilele trecute, solistul s-a prezentat la Palatul Cotroceni sustinand ca este delegat al protestatarilor, desi, initial, declarase ca nu vrea sa participe la consultari. Rafael ar fi imbrancit un reprezentant al unui ONG venit la Cotroceni, acuzandu-l ca nu a luat parte la proteste si ca a venit sa vorbeasca in nume personal. "Reflectarea in presa a comportamentului lui Rafael ne aduce grave prejudicii morale. Formatia Iris se dezice de orice actiune a fostului colaborator al trupei", au conchis membrii grupului, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Catrinel Menghia - Superba la Roma intr-o noapte speciala. Catrinel Menghia a reusit o noua aparitie spectaculoasa in Italia, tara in care traieste de multi ani. Top modelul a participat la Gala Dinner for the Transformers Exhibition la care a aratat absolut minunat. Pentru aceasta seara speciala, Catrinel a ales o rochie Blumarine, metalizata, foarte stylish care i s-a potrivit perfect si care a ajutat-o sa bifeze una dintre cele mai frumoase aparitii ale sale de pe covorul rosu. Catrinel s-a simtit minunat si a zambit tot timpul, iar fanii sai de pe Instagram si Facebook au coplesit-o cu cele mai frumoase comentarii, anuntaViva.ro.

Tonciu, cu silicoanele la vedere la TV: "Mi-au iesit sanii din sutien". Ce au vazut telespectatorii. Andreea Tonciu le-a oferit telespectatorilor unei emisiuni de pe Antena 1 o imagine de neuitat, marti seara. Bruneta a ramas cu silicoanele la vedere. Concurenta a emisiunii "Serifi de Romania", Andreea Tonciu a fost pusa, ca si alte vedete, sa faca niste antrenamente solicitante, carora le-a facut cu greu fata. Concentrata sa isi duca probele la bun sfarsit, bruneta a scapat din vedere faptul ca are o vestimentatie nepotrivita si a ramas cu sanii recent mariti (din nou) pe-afara. Momentul nu a facut-o sa se rusineze prea tare, ba chiar le-a spus colegelor de emisiune ca, fara sa vrea, a reusit sa-si arate sanii la aproape toate probele, informeazaLibertatea.

Glamour Women of the Year 2015: cine sunt castigatoarele. Cu ocazia celei de-a 25-a editii a galei, data de 9 noiembrie 2015 a fost declarata Women of the Year Day de catre primarul orasului New York, iar aseara Empire State Building a fost luminat in roz, culoarea semnatura a revistei. Ceremonia a fost prezentata de Amy Schumer, iar pe scena au urcat actori, celebritati, politicieni si sportivi. Printre invitati s-au numarat Goldie Hawn, Seth Meyers, Lupita Nyong'o, Jennifer Hudson, Jared Leto sau Selena Gomez, scrieGlamour.ro.

"Firicel" din Las Fierbinti, idila cu "devoratoarea de fotbalisti" Ioana Popescu? "E o poveste complicata". Ioana Popescu, cunoscuta in showbiz drept "devoratoarea de fotbalisti", se iubeste cu actorul Toma Cuzin, cel care interpreteaza rolul lui Firicel in serialul Las Fierbinti. Invitata intr-o emisiune de la Kanal D, Ioana Popescu a recunoscut ca are o relatie Toma Cuzin cunoscut pentru rolul lui Firicel din Las Fierbinti, Idila dureaza de circa doua luni. "E o poveste complicata, dar frumoasa. El a colaborat cu mama mea. Povestea a inceput pe Facebook. El mi-a dat cerere de prietenie in urma cu vreo 3 ani, dar nu stiam. Pe atunci nu ii stiam nici numele. Acum doua luni am vazut un film cu el, eram singura acasa si l-am cautat pe Facebook. I-am trimis cerere de prietenie, dar nu ma asteptam sa raspunda. Ne-am vazut si asa a inceput totul", a spus Ioana Popescu, anuntaLibertatea.