Radu Beligan implineste 97 de ani si sarbatoreste pe scena. Maestrul Radu Beligan sarbatoreste azi 97 de ani de viata si 77 de ani de cariera, ani petrecuti pe "sfanta scandura a teatrului", asa cum spunea un alt mare actor. El va juca pentru a 300-a oara,pe 14 decembrie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, in spectacolul "Egoistul". Din distributia spectacolului fac parte actorii Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu si Silviu Biris. In acest spectacol, Radu Beligan se regaseste si in calitate de interpret, dar si de regizor. Radu Beligan este unul dintre cele mai importante nume ale teatrului romanesc. A jucat alaturi de actori importanti, cu reprezentatii atat in tara cat si in strainatate. Celebrul actor a interpretat, de-a lungul carierei sale roluri celebre, cum ar fi caractere ale dramaturgilor literaturii romane si universale, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Victoria's secret fashion show 2015 in imagini. Victoria's Secret Fashion Show, unul dintre cele mai asteptate evenimente fashion ale anului, s-a desfasurat aseara la New York iar printre "ingerasii" care au defilat pe catwalk s-au numarat Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Gigi Hadid si Kendall Jenner, anuntaElle.ro.

Alexandra Stan nu mai este singura. L-a gasit pe "Mr Saxobeat". Singurica si cumintica, asa s-a obisnuit sa se prezinte cand este intrebata despre viata personala diva pop-dance care ne face mandri de fiecare data cand ii auzim piesele in afara granitelor tarii. Insa realitatea este ca, in spatele portretului de fata singura pe care si-l creioneaza si care ar putea face orice barbat sa se viseze pretendent, Alexandra nusi pierde pretioasa tinerete aiurea si, la 26 de ani, traieste o frumoasa iubire ascunsa, in bratele unui tanar bine, care, la orice eveniment public, o vegheaza discret, de la distanta, inspirat parca de filmul "Bodyguard" cu Kevin Costner. In ciuda imaginii sale de lumbersexual, "umbra" Alexandrei ii tine "spatele" in permanenta divei, tradandu-si sensibilitatea pe care o are fata de iubita sa. Ii este si sofer, si garda de corp, doar sa fie langa ea . In ultimii doi ani, Alexandra a fost surprinsa accidental in bratele unui tip, pe care l-a recomandat drept amic, aparent lecuita de barbati dupa scandalul in urma caruia fostul sau agent, Marcel Prodan, i-a sifonat intr-un mod nedemn imaginea, informeazaLibertatea.

Shakira si Gerard Pique - O seara perfecta in familie alaturi de Milan. Gerard Pique a fost declarat cel mai bun jucator catalan de fotbal in sezonul 2014/2015, iar la festivitatea de premiere el i-a avut alaturi pe Shakira si pe fiul lor cel mare, Milan. A fost o iesire in familie de care s-au bucurat mult, iar cel mai fericit a fost Milan. Pustiul care va implini 3 ani la inceputul anului viitor a fost in centrul atentiei, el fiind cel la care a ajuns trofeul. La fel ca si parintii lui, Milan a fost foarte elegant, purtand camasa, jeansi si papion, in timp ce tatal lui s-a imbracat intr-un costum negru. In fotografiile publicate de site-ul revistei Hola, Shakira a aratat, de asemenea extraordinar, artista revenindu-si spectaculos dupa ce l-a nascut la inceputul acestui an pe Sasha, cel de-al doilea copil al cuplului. Cum silueta sa arata perfect, cantareata si-a permis sa imbrace o rochie neagra, scurta, cu decolteu, scrieViva.ro.

Dezvaluire inedita a lui Connect-R. Asteapta un urmas... oricand. Este tata de fata si este fericit! Micuta Maya i-a schimbat radical viata lui Connect-R, care este pur si simplu topit dupa ea. Venirea Mayei pe lume a fost o binecuvantare pentru Connect- R si pentru sotia lui, Misha. Desi blonda avea planul pregatit pentru a reveni in forta pe piata muzicala, iata ca intre timp s-a razgandit si nu vrea sa rateze momentele importante din viata fiicei sale. Este o mama dedicata si se ocupa indeaproape de cresterea copilei, lasand astfel cariera pe plan secund. Cuplul nu si-a facut planuri concrete legate de marirea familiei, insasi fetita fiind o surpriza placuta. "Noi nici pe Maya nu o aveam in plan, a venit pur si simplu. Daca o sa se intample, o sa fie o bucurie!", a adaugat Connect- R referindu-se la un posibil fratior sau surioara pentru fiica lui. Asadar, vestea unei sarcini ar putea aparea oricand, anuntaLibertatea.