Horatiu Malaele demonstreaza ca se poate face avere si din teatru! Ia si 5.000 euro pentru o reprezentatie Daca saptamana trecuta, Malaele nu mai avea in agenda sa decat doua date libere pana la sfarsitul anului, artistul a reusit performanta sa aiba peste 200 de aparitii scenice in 2015, mai multe reprezentatii decat numarul de concerte dintr-un an al unui solist in voga. Un brand ce de multe ori prefera sa joace singur in piesele alese de el si care are un pret ce nu-i reflecta neaparat valoarea, raportat la conditia actorului din Occident, dar nici mic nu e pentru cea din Romania. In functie de locatie si de generozitatea beneficiarului, onorariul actorului pentru o reprezentatie variaza intre 1.500 si 5.000 de euro, anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Thalia - La 44 de ani, superba intr-o rochie rosie Thalia a fost prezenta alaturi de sotul ei, magnatul din industria muzicala,Tommy Mottola, la un eveniment la New York, iar prezenta ei a fost una extrem de apreciata. La 44 de ani, vedeta arata minunat si este in continuare o sursa de inspiratie si un icon pentru foarte multe femei. Thalia a purtat la acest eveniment o rochie rosie, asimetrica, care s-a potrivit perfect cu parul ei blond. Desi a nascut de doua ori, Thalia are o silueta de adolescenta si o buna dispozitie molipsitoare. Thalia si Tommy Mottola s-au casatorit in anul 2000, iar in anul 2007 s-a nascut primul lor copil, o fetita. Cei doi au devenit din nou parinti in 2011, cand Thalia avea 39 de ani, de data aceasta in familia lor nascandu-se un baietel. Thalia este una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele din Mexic, dar s-a remarcat si in calitate de cantareata, ea vanzand 12 milioane de albume, informeaza Viva.

Gwen Stefani si Gavin Rossdale - motivul pentru care s-au despartit Clasica poveste in care dadaca este motivul pentru care un cuplu decide sa se desparta nu a ocolit-o nici pe Gwen Stefani. La trei luni dupa ce s-a aflat ca vedeta divorteaza de sotul sau, Gavin Rossdale, surse apropiate celor doi declara ca motivul ar fi aventura solistului trupei Bush cu dadaca. Tanara este originara din Australia si a fost anagajata de catre Gwen Stefani si Gavin Rossdale in 2008. Se pare ca aventura celor doi ar fi durat trei ani, incluzand perioada cand Gwen era insarcinata cu Apollo, al treilea copil al cuplului, scrie Elle.

La prima intalnire, au impartit un biscuit dietetic! Gabi Cristea & Tavi Clonda, inceput de idila timid Dupa o casnicie nefericita, incheiata cu scandal, Gabi Cristea pare sa-si fi gasit jumatatea potrivita. Tavi Clonda i-a devenit iubit in 2013, iar anul acesta, in aprilie, a avansat la statutul de sot. Cei doi se iubesc in continuare ca la inceput, iar vedeta Kanal D sustine ca, din fericire, nu s-a schimbat nimic dupa ce si-au oficializat relatia: "Nu s-a schimbat absolut nimic si mie mi se pare ca abia cand se schimba ceva e o problema. Nu e nici o diferenta. Eu nu simt ca ma sufoc si nici el nu simte ca se sufoca, ba mai mult, daca avem treaba separat, nu stim cum sa facem sa ne intalnim mai repede acasa", integral pe Libertatea.

Jennifer Lawrence - O noua cazatura spectaculoasa pe covorul rosu Jennifer Lawrence este regina cazaturilor, actrita fiind implicata intr-un nou accident. De data aceasta, actrita s-a dezechilbrat si a cazut la Madrid, oras care face din turneul de promovare a celui mai nou film al sau, "The Hunger Games". ennifer a ales pentru Madrid o rochie neagra, lunga si cu trena, insa incaltamintea cu tocuri inalte i-a jucat din nou feste, iar ea s-a dezechilibrat si a cazut. Nu este prima data cand Jennifer cade pe covorul rosu, ea impiedicandu-se si cazand chiar la gala Oscar din 2013, in timp ce urca spre scena pentru a-si primi trofeul pentru cea mai buna actrita. Avea sa repete experienta si in 2014, dovada ca tocurile inalte sunt o adevarata provocare pentru ea, anunta Viva.