David Hasslehoff si-a schimbat numele. Mai exact, starul din "Baywatch" a decis sa elimine cateva litere din numele sau de familie, acesta ajungand sa se prezinte, mai nou, David Hoff. Schimbarea a fost anuntata pe Twitter, retea sociala pe care David deja posta cu noul lui nume: "Vesti mari astazi si o mare usurare pentru mine. Sper ca toata lumea sa inteleaga... Ma simt super!". Acesta a postat si un filmulet pe YouTube in care le-a spus fanilor sai urmatoarele: "Voiam sa renunt la Hassel de acum cativa ani. Acum e oficial. David Hoff". De asemenea, starul le-a aratat admiratorilor sai certificatul care dovedeste ca noul sau nume este unul cat se poate de legal, noteaza Viva.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Tudor Constantinescu era "agresiv verbal si fizic cu proprii angajati", pentru a-i determina sa nu vorbeasca public despre firme. "Pot sa fac foarte mult rau". Patronul lantului de restaurante Chocolat, Tudor Constantinescu, cunoscut publicului dupa emisiunea Top Chef de la Antena 1, s-ar fi comportat "agresiv" cu angajatii sai, pentru a preintampina orice scurgere de informatii, se arata in referatul procurorilor DIICOT pe baza caruia acestia ii cer arestarea preventiva. Procurorii sustin chiar ca Tudor Constantinescu a fost inregistrat de unul dintre angajati, martor acum in dosar, cand se lauda ca este o persoana influenta in Romania. "...distrugeti firma, vorbiti urat despre firma sau despre orice altceva!!!...Si va garantez ca pot sa fac foarte mult rau, nu in Bucuresti, in Romania!!! Sunt un factor de opinie important, cunosc pe toata lumea din Bucuresti si foarte multa lume din tara asta ma cunoaste. Este suficient un telefon, iar cuvantul meu impotriva cuvantului vostru este mult mai important. Asta va asigur", li s-ar fi adresat Constantinescu angajatilor sai, potrivit referatului, informeaza Libertatea.ro.

Jennifer Lawrence vorbeste despre despartirea de Nicholas Hoult. Actrita in varsta de 25 de ani a vorbit despre colaborarea profesionala cu Hoult din timpul filmarilor pentru franciza "X-Men". "Aceste filme au fost viata mea pentru o perioada atat de lunga si erau pe primul loc in viata mea", a declarat Jennifer. "De asemenea, am fost implicata timp de 5 ani intr-o relatie si era viata mea". "Asadar, viata mea era compusa din aceasta persoana si aceste filme si ne-am despartit cam in aceeasi perioada in care s-au terminat si filmarile", a precizat Lawrence, scrie Elle.ro.

Adele: "Am fost pe punctul de a renunta la muzica". S-a intamplat dupa succesul nebun inregistrat de cel de-al doilea produs discografic al acesteia. Teama ca nu ar mai putea produce ceva la fel de bun si popular a facut-o pe cantareata sa se gandeasca serios la posibilitatea renuntarii la muzica. Intr-un interviu recent, Adele a vorbit despre procesul de compunere a versurilor, sarcina care i se pare una foarte dificila: "Nu vreau sa mai simt niciodata ce am simtit atunci cand am scris '21'... A fost oribil. Am fost trista, am fost singura, am fost suparata, am fost nervoasa" Am crezut ca voi fi singura toata viata. Am crezut ca nu voi mai iubi toata viata. Nu se merita." Dupa o pauza in care a devenit si mama, vedeta s-a hotarat sa incerce sa compuna din nou, insa nu a fost usor, noteaza Viva.ro.

Amber Heard a vorbit despre despartirea de Johnny Depp. Amber Heard, sotia lui Johnny Depp, a vorbit despre speculatiile cu privire la despartirea de celebrul star la doar cateva luni de la nunta. Speculatiile despre despartirea dintre cei doi au aparut in vara, atunci cand tabloidele au scris ca motivul este faptul ca Johnny Depp continua sa bea si nu da semne ca ar dori sa se opreasca din acest obicei deranjant pentru sotia lui. Amber Heard, care a aparut pe coperta numarului din decembrie al revistei Marie Claire, a vorbit si despre casnicia cu Johnny Depp. Ea a spuns ca intre ei nu s-a pus niciodata problema unui divort si a precizat ca o doare faptul ca apar astfel de zvonuri. "Incerc sa nu reactionez la asemenea minciuni, dar este ciudat si dificil", a marturisit vedeta, scrie Libertatea.ro.