Sanziana Buruiana, pe ultima suta de metri cu nasterea! Se pregateste intens pentru venirea pe lume a fetitei ei. Blonda mai are aproximativ o luna si devine mamica pentru prima oara. Ea se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile. Sanziana Buruiana s-a cumintit. In urma cu ceva timp s-a casatorit cu barbatul visurilor ei si acum se pregateste sa o aduca pe lume pe fetisa ei. Blonda mai are aproximativ o luna si devine mamica pentru prima oara. Ea a inceput deja pregatirile pentru camera fetitei si merge prin magazine pentru a alege lucrusoare pentru viitorul bebelus, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cornel Ilie a devenit tatic. Iata prima fotografie cu fetita lui! Duminica, Cornel Ilie si sotia lui, Eliza, au devenit pentru prima data parinti. Cei doi s-au casatorit in aceasta vara, iar acum si-au marit familia. In familia lor s-a nascut Zara Ecaterina, o fetita a carei nastere a fost asteptata cu nerabdare de solistul VUNK. Acesta a postat o prima fotografie cu fetita lui si a scris un mesaj emotionat pe pagina sa de Instagram despre ziua Z, asa cum a numit el ziua de 15 noiembrie cand s-a nascut Zara Ecaterina: "15.11.15, ziua in care am devenit tatic!:) Ziua in care am aflat cum 3 kilograme si ceva si cativa centimetri inseamna tone de fericire si kilometri de zambete. Ziua in care am vazut ca doar o femeie poate face cu adevarat miracole, ca pana si in alfabet litera M de la mama este cu mult inaintea literei T de la tata. Ziua in care am inteles ca lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetitei noastre. Ziua in care ziua si noaptea incep sa nu se mai masoare dupa ceas, ci dupa momente, amintiri, sperante, temeri, reusite si vise. Ziua in care am vazut cu ochii mei Implinerea. A mamei, in primul rand. A noastra, a parintilor ei, Eliza si Cornel. Ziua Z, ziua in care s-a nascut Zara Ecaterina, fetita noastra iubita!", anuntaViva.ro.

Elena Carstea a dezvaluit! Cu ce se ocupa in America. Cantareata este stabilita de foarte multi ani in America. La o emisiune de la Pro TV, vedeta a marturisit cu ce anume se ocupa peste Ocean. Elena Carstea este unul dintre numele grele ale scenei muzicale romanesti. De mai multi ani, vedeta s-a stabilit in America, acolo unde este casatorita si este mamica a doua fete infiate. Celebra cantareata a fost invitata in platoul unei emisiuni de televiziune de la Pro Tv, acolo unde a explicat cum isi castiga existenta peste Ocean. Nu a renuntat la cantat, dar este si agent de real estate, adica se ocupa de imobiliare. "Am un concert la Detroit la finalul lunii. M-am apucat de cantat. M-a invitat biserica de acolo. Acum ca fetele mele au crescut, ma intorc la origini. Eu lucrez acum ca agent de real estate, mi-am luat licenta, am facut niste scoli. Fac asta din placere, ca am timp liber. Am avut nevoie de ceva timp ca sa ma hotarasc ce vreau sa fac", a explicat Elena Carstea, informeazaLibertatea.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou indragostiti? Se pare ca Miley Cyrus si Liam Hemsworth au reluat povestea de iubire dintre ei. Mai mult decat atat, cei doi au infiat un catelus. Actorul sexy din Jocurile Foamei a adoptat inca un catel de 6 luni, pe nume Kiara. Actorul a luat catelul de la un adapost, facand un gest foarte frumos. Si se pare ca asta s-a intamplat multumita fostei sale iubite, Miley Cyrus. Informatia a fost dezvaluita chiar de centrul de adoptie. Mai mult decat atat, pe contul de Instagram al Wylder's Holistic Pet Center a fost postata o poza tare dragalasa, scrieBravonet.ro.

Anca Turcasiu, dupa 18 ani de casnicie: "Am trecut prin momente grele". Cantareata a acordat un interviu in cadrul caruia a vorbit deschis despre viata sa de familie. Anca Turcasiu are una dintre cele mai longevive casnicii din randul vedetelor din showbiz-ul romanesc. Ea formeaza o familie alaturi de Cristi, cel care i-a devenit sot in urma cu 18 ani si impreuna cu care are un fiu. Desi se intelege de minune cu partenerul ei de viata, artista a marturisit ca si ei au trecut prin momente dificile de-a lungul anilor. "Societatea s-a schimbat. Azi, oamenii tind sa se casatoreasca destul de tarziu si privesc viata in cuplu ca pe un fapt divers. Nu lasa nimic de la ei, pentru a-i face loc celuilalt, nu mai sunt dispusi sa aiba rabdare si intelegere, sa lupte pentru casnicie. Si noi, Cristian si cu mine, am trecut prin momente mai grele, dar ne-am asezat, cum se spune, la "masa verde", am vorbit deschis despre iubirea noastra, ne-am ascultat unul pe celalalt si-asa am inteles ca ceea ce ne leaga e mult mai mult decat copilul si realizarile materiale, am crescut impreuna, avem ceva doar "al nostru", care nu poate fi pierdut, din cauza unor simple disonante, a unor divergente de opinie. Si-apoi, Cristi e prietenul meu cel mai bun. Cu nimeni altcineva nu pot sa vorbesc ce pot sa vorbesc cu el. E atent la profesia mea, imi spune deschis cand e bine si cand e rau, am in el un admirator, dar si-un critic sever, care ma ajuta sa raman cu picioarele pe pamant, sa nu ma cred, cumva, cea mai grozava din Univers', anuntaLibertatea.