Kate Moss, mandra de ea La varsta de 41 de ani, Kate Moss ca se simte mai bine ca oricand in pielea sa. De altfel, aceasta este atat de multumita de ea si de deciziile luate de-a lungul timpului ca nu o deranjeaza ca mai multe fotografii in care apare nud vor fi publicate la o expozitie la Londra, la finalul acestei luni. Ba, mai mult, fostul model s-a oferit sa le dea o mana de ajutor organizatorilor pentru a selecta cateva din milioanele de fotografii care i-au fost facute de-a lungul carierei. 11 dintre cele mai rare tablouri au fost alese si vor fi facute publice pe 25 noiembrie, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Serban Copot s-a casatorit in secret dupa o relatie de peste 10 ani Impreuna de peste 10 ani si parinti ai unui baietel, Serban Copot si iubita lui, Roxana, s-au casatorit in mare secret in aceasta primavara. La fericitul eveniment le-au fost alaturi doar doi martori, dar si baietelul lor, Tudor. "Aveam de gand sa facem acest pas inca de anu trecut, insa am ajuns sa semnam actele la sfarsitul lunii martie. Ne-am grabit, oarecum, pentru ca urma sa-l dam pe cel mic la gradinita si trebuia astfel ca mama si tata sa aiba acelasi nume de familie", declara solistul trupei Animal X. Serban Copot traieste, de mai bine de un deceniu, o frumoasa poveste de dragoste cu Roxana, cea cu care are deja un baietel de patru ani, pe nume Tudor. Serban Copot este cunoscut publicului ca membru al trupei Animal X, proiect considerat un adevarat fenomen in industria muzicala autohtona, prima formatie din Romania care a castigat mult ravnitul trofeu MTV Europe Music Awards, anunta Viva.

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au sarbatorit 15 ani de casnicie Cu aceasta ocazie, Catherine Zeta-Jones, in varsta de 46 de ani, a postat pe instagram o fotografie in care apare impreuna cu actorul in varsta de 71 de ani, poza insotita de mesajul "Aniversare fericita, dragul meu Michael! Ador viata pe care o avem impreuna si sa sarbatorim si urmatorii 15 ani". Desi acum pozeaza intr-un cuplu foarte fericit, casatoria celor doi a trecut de-a lungul timpului prin mai multe momente dificile. Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas s-au cunoscut prin intermediul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville in 1998 si s-au casatorit in 2000 in cadrul unei ceremonii extravagante, informeaza Elle.

Madalina Ghenea - Extrem de frumoasa intr-o noapte magica la Los Angeles Madalina Ghenea a atras inca o data toate privirile la aparitia ei pe covorul rosu. S-a intamplat la Los Angeles, la premiera filumului "Youth", unde frumoasa romanca a fost prezenta alaturi de colegii ei din distributia peliculei. Madalina a avut un un nou look senzational, purtand rochie si sandale Ferragamo, pe care le-a accesorizat cu bujuterii Boucheron si un clutch Gianfranco Lotti. Rochia cu decolteu i-a oferit inca o data ocazia Madalinei sa-si puna in valooare atuurile, iar bijuteriile pretioase i-au completat perfect look-ul de senzatie. Alaturi de ea s-a aflat si extraordinara Jane Fonda, care la 77 de ani a uimit inca o data cu forma ei fizica de invidiat. Nonsalanta actrita si-a pus talia in evidenta cu o rochie lunga, gri, brodata cu flori si accesorizata cu o pereche de cercei supradimensionati, dar si cu o bentita. Cea care la sfarsitul anilor 60 o interpreta pe Barbarella, a mizat astfel pe un look hippie, dar si si sexy, scrie Viva.

Tot cu buza umflata! Denisa de la Bambi nu s-a lecuit de "botul de rata" nici dupa a doua operatie Denisa Tanase, de la Bambi, trage si acum de pe urma interventiei facute la 19 ani, cand si-a augmentat buzele in cabinetul unui estetician. Cum substanta injectata in 2006 a fost retrasa intre timp de pe piata, iar efectele adverse au inceput sa se vada, artista a trecut la reparatii. Dupa procedura de asta- vara, cand si-a facut curaj si a apelat un medic pentru a scapa de probleme, Denisa a ajuns din nou, ieri, la o clinica din Capitala. Scopul viziteifulger a fost o noua interventie, de aceasta data la nivelul buzei inferioare. Si se pare ca nu este ultima procedura la care s-a supus. "Indepartarea produselor permanente din buze necesita mai multe interventii. In august i-am scos mai multi noduli din buza superioara, iar ieri, doi noduli din cea inferioara. Pentru o noua interventie in aceeasi zona trebuie sa asteptam 6 luni", anunta Libertatea.

Propunere de weekend: VIDEOWorkshop de tobe -"Totul este ritm" / Concert live Drum'n Flute