Drama lui Céline Dion. E crunt! Se pregătește de ultimul Crăciun. În luna septembrie, cântăreaţa se întorcea pe scena, după un an de pauză. Interpreta a luat această decizie ca să poată să aibă grijă de soţul ei, René Angélil, bolnav de cancer. De doi ani, starea de sănătate a lui René, în vârstă de 73 de ani, s-a deteriorat, iar vedeta este pregătită pentru tot ce este mai rău. A ajuns chiar să creadă că este ultimul Crăciun pe care îl va petrece alături de partenerul ei de viaţă, scrie Realitatea.net

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Îl «ajută» pe Bănică s-o «pensioneze» pe Veta! Solistul recordman la vânzări de bilete în luna decembrie, Ştefan Bănică jr este pe cale s-o pensioneze pe “Veta” (celebra piesă pe care artistul o cântă în fiecare an la Sala Palatului). Îl ajută Mihai Bobonete& Co, care, nesperat, i-a luat “caimacul” solistului şi sunt la un pas să-i întrerupă supremaţia ce durează de 14 ani. Mai precis, vedetele din “Las Fierbinţi” au trei spectacole contractate la Sala Palatului (16, 17, 18 decembrie) şi sunt pe cale să-l “bifeze” pe al patrulea, conform unor surse din rândul organizatorilor, în timp ce Bănică abia a anunţat show-ul cu numărul trei, noteaza Libertatea.

Bittman, te-a trecut iubita la cură pentru potenţă? Ce femeie straşnică are Bittman! Dintr-o singură ieşire la supermarket, textiera Liliana Ştefan a aranjat toată familia: a luat cele necesare casei şi copiilor, fructe pentru silueta ei şi legume miraculoase, supranumite „viagra din grădină”, pentru solist. Bruneta pe care Dan Bittman (53 de ani) o iubeşte de o viaţă, care i-a dăruit trei copii, dar pe care n-a cerut-o niciodată de soţie, arată perfect la 46 de ani, chiar şi într-o ipostază banală, precum o sesiune de cumpărături pentru casă. Liliana Ştefan a fost surprinsă de fotoreporterii Click! cu coşul plin la un supermarket din Bucureşti, relateaza Click.

Halle Berry, gafă pe covorul roșu. Ce să faci ca să nu pățești ca ea. Frumoasa actriță Halle Berry este de obicei o prezență ireproșabilă la evenimentele cu ștaif care se desfășoară la Hollywood. Însă sunt și momente în care gafează, cel mai probabil pentru că ignoră micile trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe. Vedeta a fost prezentă recent la un eveniment monden, care a avut loc la New York și unde a purtat o rochie cu mânecă lungă și transparentă, care se mula perfect pe trupul fără cusur al actriței. Ținuta a fost la un pas de perfecțiune, însă nu pentru că ar fi lipsit un accesoriu sau pentru că nu ar fi asortat-o corespounzător ci din cauza unui incident… natural, potrivit Unica.ro

Fiica Ritei Muresan a devenit model. Calca pe urmele mamei sale in cariera! Gloria, fiica cea mica a Ritei Muresan, si-a facut debutul in lumea modei, ca manechin. Tanara de 16 ani a urcat pe podium, asa cum obisnuia sa faca mama ei in urma cu 25 de ani, scrie Agentia de Presa Mondena.