Miliardarul a cumparat pomul la licitatia organizata in cadrul Festivalului Brazilor de Craciun. Andreea Esca, Adriean Videanu si Mircea Geoana, Ioana Tariceanu, Amalia si Ilie Nastase, Camelia Sucu, Gica Popescu, s-au numarat printre cei prezenti la licitatia celor 14 brazi de Craciun, realizati, printre altii, de Cristian Mungiu, Rita Muresan sau Wilhelmina Arz.

Bradul decorat cu role de film, realizat de regizorul Cristian Mungiu, a fost cumparat de compania Avantgarde Group, cu 20.000 de euro, cea mai mica suma licitata, in timp ce bradul I.D. Sarrieri a fost cel mai scump, fiind achizitionat cu suma de 110.000 de euro, de mai multi licitatori.

Pe locurile urmatoare s-au clasat brazii Roberto Cavalli (105.000 de euro) si Louis Vuitton (45.000 de euro), pentru care au contribuit cu diverse sume mai multe persoane. Printre cei care au cumparat brazii I.D. Sarrieri, Roberto Cavalli si Louis Vuitton se numara Ion Tiriac, Ilie Nastase, Camelia Sucu, Andreea Esca, Miorita Videanu si omul de afaceri Marius Ivan. De altfel, acesta a fost cel mai activ licitator si a cumparat, contra sumei de 90.000 de euro, alti trei brazi, realizati de Stephan Pelger, Oxette si Togo Design.

La evenimentul prezentat de Mihaela Radulescu si Andi Moisescu a fost transmis si un mesaj din partea Printesei Anne a Marii Britanii, presedinta fundatiei internationale „Save the Children”. Cu o seara inainte de Festivalul Brazilor de Craciun de la Bucuresti, la Londra a avut loc un eveniment similar, unde s-a adunat suma de 650.000 de lire sterline.

Evenimentul Zilei