Asteapta sa fie pusa in fata faptului implinit! Cum vede Ilinca Vandici oficializarea relatiei cu fotbalistul Catalin Tira Ilinca Vandici si Catalin Tira sunt indragostiti lulea si se sorb din priviri, o astfel de scena fiind surprinsa in culise, cand fotbalistul a fost fascinat de modul in care arata vedeta intr-o rochie alba, ca de mireasa. Retinuta in ceea ce priveste viata personala, Ilinca a scapat cateva detalii importante. Mai exact, fotbalistul nu a surprins-o pana acum cu vreo cerere in casatorie si nici ea nu este disperata sa se marite. Prioritatea ei in 2016 o constituie cariera, cand preconizeaza ca va avea propria emisiune si cand vizeaza si o iminenta intrare in afaceri, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Anne Hathaway - Primele imagini cu burtica de gravida Anne Hathaway traverseaza o perioada minunata, actrita fiind insarcinata cu primul ei copil. Ea se afla acum in al doilea trimestru de sarcina, iar burtica este tot mai vizibila, dupa cum reiese din cele mai recente fotografii in care a fost surprinsa. Imbracata casual, cu o pereche pantaloni negri si un top, Anne si-a acordat cateva ore de relaxare, vizitandu-si o prietena. In varsta de 33 de ani, actrita este casatorita din 2012 cu producatorul Adam Shulman, iar cei doi asteapta cu nerabdare sa devina parinti. Potrivit unui apropiat, Anne se simte foarte bine, dar ea a preferat sa nu confirme pana acum sarcina, desi primele zvonuri au aparut inca din luna septembrie, informeaza Viva.

Sandra Bullock a adoptat o fetita in varsta de 3 ani Sandra Bullock a adoptat un al doilea copil, o fetita pe nume Laila. "Cand ma uit la Laila, nu am nicio indoiala ca era menit ca ea sa fie aici", a declarat actrita in varsta de 51 de ani revistei People care a publicat primele fotografii cu micuta Laila. "Pot spune cu siguranta ca acest copil a fost menit sa vina la mine exact in momentul potrivit", a completat Bullock. Laila are 3 ani si jumatate si provine din sistemul de asistenta maternala al statului Louisiana. Sandra mai are un baietel pe care l-a adoptat in 2010, Louis, care acum are 5 ani, anunta Elle.

Adevaratul motiv pentru care Sia isi acopera fata cu o peruca la fiecare aparitie publica Marti seara, interpreta hitului "Alive" a fost invitata lui Ellen DeGeneres in emisiunea pe care o prezinta. Cu aceasta ocazie, blonda a dezvaluit de ce alege sa poarte o peruca de fiecare data cand apare in public. Cantareata australiana in varsta de 39 de ani a fost provocata de moderatoare sa-si dea peruca jos, insa a refuzat pe motiv ca isi doreste sa ramana anonima. "Daca am nevoie sa merg la toaleta si nu gasesc un grup sanitar, as vrea sa pot sa ma opresc pe marginea drumului fara ca cineva sa ma urmareasca in incercarea de a ma fotografia", a declarat Sia, scrie Viva.

Antonia e un car de nervi: "Vincenzo nu doreste incetarea divortului". De nu l-a botezat inca pe Dominic? Dominic, fiul Antoniei si al lui Alex Velea are aproape un an, dar nu a fost botezat si Antonia a explicat de ce la Kanal D: "Nu am facut botezul pana acum pentru ca inca sunt in divortul care nu se mai termina si ce se intampla cu Maya. Nu e vorba de timp. Mi se pare ca nu se doreste incetarea lui. Daca vrei sa termini ceva, circul sau declaratiile celor din 'anturaj', o faci. Noi am decis sa nu mai dam declaratii despre acest subiect, dar m-am obisnuit cu ele. Daca vrei binele copilului, nu vorbesti despre asta", scrie Libertatea.