Cum arata noul bust al Nicoletei Luciu. A aparut in sanii goi. Nicoleta Luciu s-a operat recent in Turcia, renuntand la silicoanele de peste un kilogram pe care si le-a pus dupa nasterea tripletilor. Ea a ales implanturi mult mai mici, iar miercuri seara, ea si-a etalat noul bust la TV. Durerile de spate au convins-o pe voluptoasa bruneta sa opteze pentru implanturi mai mici, iar zilele trecute a plecat la o renumita clinica din Turcia, pentru a-si duce planurile la bun sfarsit. Nicoleta si-a micsorat semnificativ sanii si, spune ea, de data asta a ales marimea pe care i-a recomandat-o medicul. Ea si-a prezentat noii sani, la TV, intr-o filmare realizata chiar pe patul de spital din Turcia, cand medicii i-au adus o oglinda pentru ca ea sa poata vedea rezultatul final. "Au scos doua kilograme de tesuturi si implanturi din bustul meu", a declarat Nicoleta Luciu la Kanal D, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Catrinel Menghia - Eleganta la Roma intr-o combinatie alb-negru. Catrinel Menghia a fost prezenta la Roma, la un eveniment Chanel, iar frumoasa romanca a reusit sa se remarce inca o data prin gratia si eleganta sa. Respectand dress code-ul, Chanel a ales un outfit stylish, clasic alcatutit din camasa alba, pantaloni negri, sandale si clutch negru, accesorizandu-si look-ul cu bijuterii din aur alb. Cu parul strans si un machiaj in care accentul a fost pus pe ochi, Catrinel a stralucit cu adevarat, anuntaViva.ro.

Recitalul de Revelion al lui Cotabita a fost gandit secunda cu secunda! Doua piese si toata sustinerea colegilor. Alaturi de marele Francesco Napoli, Gabriel Cotabita este cap de afis al Revelionului organizat de administratia culturala a Sibiului. Omul a carui tragica cumpana a tinut conectata intreaga tara, si care, din fericire, a trecut cu bine peste ea, va canta maximum doua melodii. Din pacate, artistul, in varsta de 59 de ani, care si-a revenit miraculos dupa o luna de coma, nu poate face fata unei solicitari fizice prea mari, efortul ce-l presupune interpretarea unei melodii fiind, inca, unul pe care Cotabita il resimte. Nelipsit de la marile evenimente muzicale din ultima perioada ("Imaginarium" - Loredana, "Life Line" - Holograf), mai ales ca aparitiile sale au mare impact emotional si ii fac bine, ridicandu- i moralul, Cotabita face eforturi mari sa-si controleze vocea la volumul, pronuntia si tonalitatea cu care ne-a obisnuit, aspecte care, in stransa legatura cu emotiile provocate de momentul artistic, ii pot dauna, informeazaLibertatea.

Despartirile de la Hollywood - Cuplurile de vedete care s-au destramat in 2015! Din punct de vedere amoros, a fost un an agitat pentru vedetele de la Hollywood, iar unele despartiri ne-au luat cu totul prin surprindere. Ben Affleck si Jennifer Garner au anuntat in iunie ca divorteaza, dupa o casnicie de 10 ani. Ei vor imparti custodia celor 3 copii: Violet, Seraphina si Samuel. Dupa 11 de relatie, Megan Fox si Brian Austin Green au hotarat in luna august sa puna capat casniciei. Gwen Stefani si Gavin Rossdale au anuntat in luna august ca urmeaza sa divorteze dupa 13 ani de casnicie. Dupa o relatie de un an si jumatate, Charlize Theron si Sean Penn s-au despartit in luna iunie, anuland logodna, scrieElle.ro.

Cea mai asteptata poza! Cum arata fetita Andei Adam. Cantareata a devenit mamica la sfarsitul lunii noiembrie, insa de atunci nu a facut publica nicio fotografie cu fetita ei. Anda Adam se poate declara o femeie implinita. Are o cariera de succes in spate, dar si o familie cat se poate de frumoasa, alaturi de sotul ei, Sorin Andrei. Cei doi au devenit parinti pentru prima oara la sfarsitul lunii noiembrie, atunci cand artista a adus-o pe lume pe fetita cuplului, Evelin. De la nastere, cantareata nu a facut publica nicio imagine cu chipul micutei ei. A facut miercuri, spre placuta surpriza a fanilor care ii urmaresc activitatea pe site-urile de socializare. Fotografia in care Anda Adam apare alaturi de fetita ei, Evelin, a fost facuta la doar o zi dupa nastere, pe patul de spital, anuntaLibertatea.