E amanta No. 1! Lidia Buble rupe topurile muzicale de cand i-a spart casa lui Razvan Simion. Lidia Buble are ce sa-i povesteasca lui Mos Craciun cand acesta o va intreba ce a facut anul acesta; si-a adjudecat barbatul iubit si insurat, s-a transformat intr-o diva sexy si, mai nou, a devenit numarul unu in Top Media Forest Romania, surclasand dive cu state vechi. De sase luni a devenit amanta oficiala a lui Razvan Simion, perioada in care Lidia Buble a cunoscut brusc succesul. Relatia cu matinalul a adus-o in atentia tuturor, iar daca pana in vara foarte putini stiau de existenta unei cantarete cu numele Lidia Buble, in numai sase luni, tanara de 22 de ani a ajuns sa o lase in urma pe Andra la numar de difuzari pe radio si TV. Si-a schimbat stilul vestimentar, imaginea, muzica, iar fetita strengarita s-a transformat intr-o diva sexy, cuceritoare si castigatoare, daca ne luam dupa datele furnizate de Media Forest Romania, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Globurile de Aur 2016: S-au anuntat nominalizarile! Peliculele "Spotlight","The Revenant", "Carol", "Mad Max: Fury Road", si "Room" sunt filmele nominalizate la Premiile Globurile de Aur 2016 la categoria Cea mai buna drama. "The Martian", "The Big Short", "Trainwreck", "Joy" si "Spy" au reusit sa intre in cursa pentru Cel mai bun film de comedie/muzical. "Carol", cu Cate Blanchett si Rooney Mara a primit 5 nominalizari, iar cele doua actrite au fost nominalizate la Categoria Cea mai buna actrita. Cea de-a 73-a editie a Premiilor Globurile de Aur se va desfasura pe 10 ianuarie la Los Angeles, anuntaViva.ro.

A furat paine de foame! Viata "carcotasului" Hrubaru bate filmul. Cristi Hrubaru (44 de ani), simpaticul personaj care da cu praf de rock la "Cronica Carcotasilor", s-a erijat intotdeauna intr-un tip amuzant, nicidecum intr-un moralist in populara emisiune. Caci anii de plete au lasat amintiri "adanci", dar de care nu ii este rusine, dupa cum sincer recunoaste in cel mai onest interviu pe care l-a dat despre trecutul sau. Libertatea: Cati ani te-a tinut prima pereche de blugi? Cristi Hrubaru: Cred ca sapte ani. Si nu pentru ca au rezistat, ci pentru ca am crescut eu in "craci". Dintr-odata au devenit blugi de "apa adanca". Pastrezi vreo geaca de rocker cu istorie? Inca mai am geaca de motor pe care am primit-o de ziua mea, in urma cu 10 ani, de la membrii Clubului Road Eagles Focsani, unicul club moto din care am facut si voi face parte vreodata. Pentru mine, e nepretuita, am trecut prin multe cu ea. Integral inLibertatea.

Kate Middleton a purtat tiara preferata a Printesei Diana. Ducesa de Cambridge si-a facut aparitia aseara la receptia diplomatica anuala organizata de Regina Elizabeta, aratand ca o printesa moderna. Kate Middleton a purtat o superba coroana batuta in diamante si perle care a fost detinuta de Printesa Diana. Se pare ca a fost chiar preferata mamei Printului William. Pentru acest eveniment, ducesa a ales o rochie albastra din dantela, Alexander McQueen, pe care a mai purtat-o si acum doi ani la acelasi eveniment, scrieGlamour.ro.

Cum arata Anda Adam la 8 zile dupa ce a nascut. Au trecut doar 8 zile de cand a nascut si Anda Adam arata foarte bine, corpul ei fiind cat se poate de zvelt. La 35 de ani, Anda Adam si-a vazut visul cu ochii. Cantareata a adus pe lume o fetita, iar zilele trecute a ajuns cu ea acasa, dupa externarea din spital. Anda a aparut, joi, in direct, la o emisiune TV, chiar in camera in care micuta dormea si s-a declarat cea mai fericita mamica din lume. Anda Adam si sotul ei, Sorin, isi doresc o familie numeroasa. La doua zile dupa ce a nascut-o pe Evelin, cantareata a marturisit ca are de gand sa mai faca un copil, in urmatorii doi ani. Vedeta se va intoarce la munca destul de repede, dupa nastere. Ea va reveni pe scena de Revelion, cand are antamate mai multe concerte, astfel ca va trebui sa se imparta intre fetita ei si cariera, anuntaLibertatea.