Misterul a fost elucidat! Cine e tanara superba pe care Justin Bieber a cautat-o pe internet. Dupa ce Justin Bieber a postat, pe pagina lui de Instagram, o imagine cu o tanara superba, pentru a afla cine este, misterul a fost dezvaluit. Tanara care l-a cucerit pe Justin Bieber cu o singura poza se numeste Cindy Kimberly, are 17 ani si locuieste in Spania. In timpul liber, aceasta este baby-sitter, castigind intre 4 si 6 euro pe ora, scrie Daily Mail. Pe un site dedicat celor care isi cauta de munca, tanara mentioneaza ca stie engleza si ca ii poate ajuta pe cei mici cu temele, mentionand ca are experienta un an in cresterea copiilor de pana in sase ani. Cindy a ajuns una dintre cele mai cautate persoane de pe internet, dupa ce cantaretul canadian a postat pe Instagram o imagine cu ea, insotita de textul: "Doamne, cine e ea?", noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cele mai frumoase nunti ale anului 2015. Cateva dintre cuplurile celebre au ales sa se casatoreasca anul acesta. Si-au spus "Da" in orase europene, pe insule private sau la Los Angeles, au organizat petreceri simple sau unele exotice cu sute de invitati, au purtat tinute semnate de mari creatori, dar cu totii au trait emotiile acestei zile speciale. La 1 an si jumatate dupa ce s-au cunoscut, Sofia Vergara si Joe Manganiello, unul dintre cele mai hot cupluri, au ajuns in fata altarului. Nunta a avut loc in Florida in prezenta a 400 de invitati, iar Sofia a aratat minunat intr-o rochie creata de Zuhair Murad. Pierre Casiraghi si Beatrice Borromeo au avut nevoie de doua weekend-uri pentru a se casatori. Cununia civila a fost organizata la Palatul Grimaldi din Monaco, supranumit si Palatul Roz, gradina palatului a gazduind o petrecere relaxata la care au fost asteptati 70 de invitati. Weekend-ul urmator, cei doi au organizat nunta pe Insulele Borromeo, aflate pe lacul Maggiore din Italia, petrecerea avand loc in palatul familiei miresei construit in secolul al XVII-lea. Integral in Vivia.ro.

A iesit din casa sub supravegherea sotului! Lauza Anda Adam, aparitie neasteptata la un eveniment monden, la zece zile dupa nastere. Anda Adam si-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta, ea devenind, la finalul lunii noiembrie, pentru prima data mama. Si daca unii credeau ca vedeta se va inchide in casa cu fetita ei, iata ca proaspata mamica a bifat deja primul eveniment monden. Anda Adam a luat o pauza de maternitate, joi seara, cand a fost prezenta la inaugurarea unui magazin in centrul Bucurestiului. Artista a socializat, a studiat oferta in materie de haine expusa in butic, dupa care "a decolat" spre casa. Sotul ei a fost cel care a adus-o la eveniment cu masina, pentru a se asigura ca va ajunge cu bine la destinatie. Probabil ca a vrut sa preintampine o raceala a vedetei, mai ales ca erau destul de putine grade in termometre, asa ca a "debarcat- o" chiar in usa magazinului, informeaza Libertatea.ro.

Cum arata Eva Longoria la 40 de ani fara machiaj. Iata cel mai indraznet selfie al actritei! Dupa o absenta de 3 ani de pe micile ecrane, Eva Longoria isi pregateste revenirea cu serialul "Telenovela", ocazie cu care actrita in varsta de 40 de ani le-a oferit fanilor si o imagine cu ea asa cum arata la prima ora a diminetii. "Buna dimineata, Corpus Christi! Sunt atat de fericita sa fiu aici", a scris Eva in dreptul unei fotografii prin care a ales sa-si salute cele aproape 2 milioane de fani de pe Instagram. Obisnuiti sa o admire doar atunci cand apare pe covorul rosu, fanii au reactionat imediat salutand-o pe actrita de origine mexicana nascuta in Texas, la Corpus Christi, si apreciindu-i frumusetea naturala. "In sfarsit, o femeie frumoasa care isi asuma acest lucru fara sa apeleze la machiaj", "precum vinul bun, Eva nu are nevoie de niciun filtru", "incredibila asa naturala", au fost doar cateva dintre comentariile primite pentru aceasta fotografie in care a renuntat la orice urma de machiaj, scrie Viva.ro.

Chitaristul Teo Boar vorbeste deschis despre drama care i-a aruncat chitara in brate! "Fratele meu mort canta prin mine". Artist intalnit in multe formatii si proiecte muzicale, poate muzicianul de gasit in cele mai multe componente din pop-rock-ul autohton, LucianTeofil Boar ascunde o poveste emotionanta si nebanuita. Renumele sau, manat de ambitie si performanta, s-a nascut dintr-o tragedie. Socotit printre cei mai buni chitaristi din tara, in copilaria sa, Teo nu s-a gandit o clipa, pana la varsta de 7 ani, ce drum va urma in viata. Totul s-a schimbat in momentul cand cea mai iubita persoana, fratele lui, chitaristul Dorel Boar, fondatorul cunoscutului grup Pacific, a murit inecat in valurile marii. Trupa sa avea contract cu un popular hotel din Olimp, iar nefericitul accident parca a deschis seria unei lungi serii de decese ce au urmat in viata lui Teo: bunicii, mama (biruita de o grea boala), apoi tatal. Cu sufletul sfredelit de pierderi, copilul Teo, manat parca de un indemn divin, a luat chitara fratelui sau si de atunci n-a mai lasat-o, noteaza Libertatea.ro.