Se intorc in luna de miere! Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-au decis ce fac de sarbatori In prag de Sarbatori, Brigitte si Ilie Nastase au hotarat sa isi intampine oaspetii acasa de Craciun, dupa care sa inceapa noul an intr-un oras romantic din Italia, unde, de altfel, si-au petrecut si luna de miere. Ca in fiecare an, familia Nastase va sta cu rudele la traditionala masa de Craciun. Gospodina desavarsita, Brigitte va profita de ocazie pentru a-si impresiona inca o data musafirii. "Craciunul il vom face ca in fiecare an in familie. Este un motiv de a gati si de a uni familia la masa si atunci incerc sa impresionez familia lui Ilie, pe fratele lui si pe nepoti, cu tot felul de bucate traditionale romanesti, taiem porcul", a declarat, pentru Libertatea, sotia lui Ilie Nastase, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Vedete la Festivalul Brazilor de Craciun Cea mai generoasa seara din an, seara Festivalului Brazilor de Craciun, a reunit numeroase vedete la Stejarii Country Club, in cadrul unui eveniment plin de stralucire, ajuns la cea de-a cinsprezecea editie. Sumele rezultate din licitatia brazilor creati de designeri si vedete precum Cornel Ilie, Adelina Ivan, Anca Lungu, Malvina Cservenschi, Amalia Enache, Stephan Pelger, Doina Levintza si multi altii vor fi directionati de "Salvati Copiii" catre programele dedicate copiilor defavorizati, pentru a reduce abandonul scolar. Printre cele mai apreciate creatii ale serii s-a numarat Ingerasul Miracolelor, realizat de Malvina Cservenschi din aur si 11 diamante, creatia sa fiind adjudecata pentru suma de 7.500 de euro. Bradul creat de arhitectul Omid Ghannadi impreuna cu Amalia Enache, un omagiu adus celor care au pierit in tragedia din clubul Colectiv, a fost adjudecat pentru suma de 19.500 de euro, anunta Viva.

Globurile de Aur - au fost anuntati nominalizatii Lista nominalizatilor pentru unele dintre cele mai importante premii din industria filmului a fost anuntata aseara, la Beverly Hills. Globurile de Aur sunt oferite in fiecare an de catre Asociatia Hollywood Foreign Press, editia din 2016 fiind cea cu numarul 73. Pelicula "Carol" conduce detasat cu 5 nominalizari, printre care se numara Premiul pentru Cel Mai Bun Film si Premiul pentru Cea Mai Buna Actrita, disputat de cele doua actrite, Cate Blanchett si Rooney Mara. The Big Short, The Revenant si Steve Jobs au fiecare cate 4 nominalizari, iar Leonardo DiCaprio si Michael Fassbender fiind in cursa pentru Premiul pentru Cel Mai Bun Actor, integral pe Elle.

Rihanna - Gazda perfecta a evenimentului caritabil "Diamond Ball" Cea de-a doua editie a evenimentului caritabil "Diamond Ball", organizat de Rihanna, s-a desfasurat aseara in Santa Monica in prezenta unor invitati celebri. Gazda evenimentului, Rihanna, a stralucit intr-o rochie cu decolteu, semnata Dior, iar Jada Pickett Smith sau Emily Ratajkovski au oferit, de asemenea, reprezentatii demne de un asemenea eveniment. Rihanna a creat The Clara Lionel Foundation in 2012 pentru a ajuta diverse comunitati din lumea intreaga sa-si amelioreze calitatea vietii, sa-si imbunatateasca sanatatea, educatia, artele si cultura. Evenimentul a fost prezentat anul acesta de Cavin Hart, Lionel Richie a fost invitat sa cante, iar suma stransa a fost de aproximativ 3 milioane de dolari. Artista a scos la licitatie bradutul din cristale de anul trecut realizat pentru ea de artistul Jorge Morfin, suma de pornire fiind de 6.000 de dolari, anunta Viva.

Majorat cu lacrimi, bani si diamante pentru Carmen! Adrian Minune si sotia lui, Cati, i-au organizat, sambata seara, fiicei lor o petrecere mare cat o nunta Oficial, Carmen, fata lui Adrian Minune, poate sa faca ce pofteste, caci are deja 18 ani si mai mult, tatal ei tot o iubeste! Acesta i-a organizat fiicei sale sambata noaptea o petrecere mare la un salon de fite din Bucuresti. Circa 200 de invitati au petrecut in cel mai luxos si extravagant mod cu putinta la un salon de pe malul Lacului Tei. Inca de la primele ore ale serii invitatii au blocat ore in sir strada, cu limuzinele care nu mai aveau loc in parcarea localului, iar in numai o ora salonul cel mai scump din stabiliment s-a umplut cu invitatii sarbatoritei si ai celebrului ei tata. Pepe a dat tonul distractiei care a tinut pana la primele ore ale diminetii, scrie Libertatea.