Parada decolteurilor la o petrecere mondena. Ce vedeta a fost cea mai indrazneata? Puzderie de vedete la petrecerea Elle Style Awards 2015, unde eleganta a fost cuvantul de ordine. Zeci de vedete si-au facut aparitia, marti seara, la petrecerea Elle Style Awars 2015, care a avut loc la Sala Palatului. Multe dintre reprezentantele sexului frumos s-au intrecut in tinute indraznete, printre acestea aflandu-se si cantareata Nicoleta Nuca, fosta concurenta a emisiunii X Factor, dar si Alexandra Stan. In timp ce prima a purtat o rochie-sacou scurta si cu decolteu foarte generos, fiind la un pas de un accident vestimentar in urma caruia sa ramana cu sanii la vedere, cea de a doua a optat pentru o rochie lunga, la care nu a purtat sutien. Si alte vedete au mizat pe decolteu la evenimentul de la Sala Palatului. Care au fost ele, puteti vedea in galeria foto de mai jos, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Melanie Griffith - Cum arata cu adevarat la 58 de ani. Actrita Melanie Griffith este obisnuita sa fie in centrul atentiei si sa suscite diverse controverse. La 58 de ani, ea s-a hotarat sa le raspunda celor care au criticat felul in care arata, postand un selfie 100% natural. Melanie este intr-o noua etapa a vietii ei, dupa ce in urma cu cateva zile a finalizat divortul de Antonio Banderas dupa o casatorie de 18 ani. Actrita a plecat in vacanta in Hawaii de unde a postat mai multe fotografii, unele nefiind insa pe placul fanilor sai. Unii dintre i-au i-au spus ca picioarele ei arata precum cele ale unui barbat. Melanie a ripostat, postand o fotografie neprelucrata, pe care a insotit-o de urmatorul mesaj: "Iata. Nefiltrata. Am 58 de ani. Si joc rolul mamei lui Scott Caan, in serialul "Hawaii Five O". Haideti, mai spuneti ceva urat despre mine! Craciun fericit!", anuntaViva.ro.

Recital istoric! Gabi Lunca, din nou pe scena dupa 22 de ani. Luni seara, cea mai cunoscuta solista de muzica lautareasca in viata, Gabi Lunca, a urcat din nou pe scena, spre stupefactia invitatilor la un eveniment. S-a intamplat la 22 de ani de la ultima sa aparitie publica, iar motivul pentru care a calcat juramantul de a nu mai canta muzica lautareasca in fata oamenilor a fost unul nobil - gala caritabila organizata de fiica sa, Rebeca Onoriu. Artista, in varsta de 77 de ani, a ales sa se retraga complet de pe scena muzicii populare, lautaresti si de petrecere in 1993 si sa bucure doar urechile fratilor sai de la Biserica Penticostala. De asemenea, nu s-a intors niciodata pana acum la bagajul enorm de melodii lautaresti prin care a devenit faimoasa si a cantat numai muzica religioasa. Gabi Lunca, artista care a fost casatorita cu Ion Onoriu, personaj emblematic in istoria muzicii lautaresti, a uimit intreaga audienta cand a ales sa cante cu orchestra sa, scopul fiind strangerea de fonduri pentru batranii singuri gazduiti in azile, informeazaLibertatea.

Nicole Kidman, dezvaluiri despre casnicia cu Tom Cruise. Nicole Kidman a povestit pentru prima data, dupa divortul din 2001 de actorul Tom Cruise, despre casnicia lor. Actrita australiana a marturisit ca era doar un copil atunci cand cei doi au decis sa se casatoreasca, in 1990, adoptand la scurta vreme doi copii, Isabella si Connor. Nicole Kidman a mai adaugat ca nu regreta aceasta casnicie, care a durat 10 ani, si ca are sansa de a face lucrurile mai bine in relatia actuala. Nicole Kidman si Tom Cruise s-au intalnit in 1989, pe cand avea 20 si 23 de ani, pe platourile de filmare ale peliculei "Days of Thunder". Decizia de a divorta a fost luata dupa 10 ani de casnicie, probleme de infertilitate si doi copii adoptati. In cadrul interviului pentru publicatia "Evening Standard", Nicole Kidman, acum in varsta de 48 de ani, a marturisit ca este important sa incerci sa fii o persoana buna si sa te gandesti la binele copiilor, in eventualitatea unui divort, scrieElle.ro.

Achizitia finalului de an. Oamenii spuneau ca ea "castiga mai mult ca Esca" in PRO, dar acum a ajuns la Antena. Ieri, Antena Group a anuntat oficial ceea ce numeste conducerea achizitia finalului de an. Ruxandra Ion, "mama telenovelelor" romanesti de la Acasa TV, a devenit prin semnarea contractului consultant de continut al statiei Euforia TV, semn ca se doreste ridicarea celui mai de nisa post al trustului. Angajarea Ruxandrei Ion vine la cateva luni dupa ce cunoscuta producatoare a anuntat amanarea lansarii propriului post de televiziune din lipsa banilor. Ar fi urmat sa inceapa filmarile pentru "un serial de anvergura, despre paparazzi, cu distributie buna", se lauda ea. Cu sapte seriale de televizune in portofoliu, 13 telenovele, un film de cinema si unul TV, despre Ruxandra Ion circulau, pe vremea sefiei lui Adrian Sarbu la PRO TV, zvonuri ca ar fi ajuns sa castige 57.000 de euro. "Mai mult decat Esca", se comenta pe holurile postului, anuntaLibertatea.