O vedetă şochează din nou. Își mănâncă placenta ca să scape de depresie. Kim Kardashian (35 de ani) şochează din nou. Aceasta a dezvăluit că după prima naştere, dar şi după cea recentă, de pe 5 decembrie, când a adus pe lume un băieţel, Saint West, nu a vrut să arunce placenta, ci a preferat să o mănânce datorită efectelor benefice pe care a aflat că le are asupra organismului. Însă, Kim spune că nu a uscat- o sau a pus-o pe grătar, cum ar crede unii, ci a congelat-o şi a transformat-o în pastile. Diva susţine că placenta o ajută să scape de depresie şi că o singură pastilă îi dă foarte multă energie, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Diane Kruger l-a inselat pe Joshua Jackson. Diane Kruger si Joshua Jackson formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri de vedete, fiind impreuna de noua ani. Au aparut insa, zvonuri care afirma ca actrita de origine germana l-a inselat pe actorul din "Dawson's Creek". Se pare ca Diane Kruger ar fi fost surprinsa saruntandu-se pe strazile New York - ului cu actorul din serialul "The Walking Dead", Norman Reedus. Stirea a aparut pe unele publicatii online de stiri, insa declaratii din partea celor implicati nu au fost facute. Diane si Joshua s-au cunoscut in 2006 si au inceput sa formeze un cuplu dupa o prima intalnire "dezastruoasa", dupa cum a povestit actrita de 38 de ani, anuntaElle.ro.

Situatie neasteptata la sfarsit de an in showbiz! Dan Bittman si sotul Cristinei Spatar impart aceeasi femeie! Alin Ionescu, sotul Cristinei Spatar, isi insala sotia cu o blonda pe nume Beatrice N. Multe femei roiesc in jurul omului de afaceri, insa acesta se remarca cu o blonda, nimeni alta, decat iubita lui Dan Bittman. Despre Alin Ionescu s-a tot speculat ca isi inseala sotia, insa, de fiecare data cand a fost intrebata daca divorteaza, Cristina a declarat ca totul merge bine intre ea si sotul ei si ca nici nu se pune problema unui divort. Paparazzi revistei Ciao l-au pozat pe Alin Ionescu, intr-o seara si noapte de vineri, intr-un local exclusivist din Bucuresti, la Uanderful, ai carui proprietari sunt fratii Popescu, care au si cluburile Fratelli, informeazaLibertatea.

Justin Bieber are o noua iubita! Justin Bieber si Kourtney Kardashian formeaza noul cuplu celebru? Lamuriri ne da chiar Justin pe contul lui de Instagram! Se pare ca cei doi se intalnesc constant de cand au fost vazuti impreuna la o petrecere de Halloween. Cu toate astea, Kourtney lasa impresia ca s-ar fi apropiat din nou de fostul ei sot, Scott Disick, de care s-a despartit destul de curand. Totusi, ea pare sa il prefere pe Justin, iar asta nu ii displace deloc artistului. El a luat decizia sa arunce zvonurile in aer, postand pe Instagram o poza cu el fotografiat din spate, stand cu fata spre o fata asezata pe capota unei masini. Cum nu se vede cine este fata, Justin a scris: "Doar Dumnezeu stie...", scrieBravonet.ro.

Oana Lis si-a "eliberat" sanii in public. Nici sutienul n-o mai vrea! Oana Lis se joaca cu tensiunea lui Viorel Lis la fiecare iesire in public mai ales ca imbraca tinute ce fac in ciuda temperaturilor de iarna. Vesnici invitati la petrecerile mondene, Oana nu se jeneaza sa-si desfasoare in vazul lumii bustul sau prin tinute nepotrivite, care nu o avantajeaza deloc, cu decoltele adanci si, intotdeauna, imbracata fara sutien. Pentru Oana pudoarea are probabil alta insemnatate, dovada instantanetul alaturat, recent realizat la gala de sfarsit de an a unei reviste, eveniment ce a mustit de invitati si unde sotia fostului primar a defilat mandra intr-o rochie "pacatoasa", prin care se vedea ca sanii sai s-au cuibarit spre burta, parca pierzand lupta cu gravitatia, anuntaLibertatea.