Vedete, frate! Cei mai infocati fani din showbiz ai seriei "Star Wars" au testat laserul lui Darth Vaderla avanpremiera La o zi dupa avanpremiera "Star Wars: The Force Awakens" de la Hollywood, filmul anului a fost vizionat, joi seara, in Romania si de vedetele mioritice, declarate fani ai peliculei care a isterizat o lume intreaga. Inna a venit la vizionare cu Alexandra Stan si cativa membri din echipa ei. Cu aceasta ocazie, miniona artista l-a provocat la un mic duel pe celebrul personaj Darth Vader: "Poti sa vii! Crezi ca sunt mica?", scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cum arata astazi Priscilla Presley, fosta sotie a lui Elvis Anul acesta, Priscilla Presley, fosta sotie a lui Elvis Presley, a implinit 70 de ani. Femeia este doar o umbra a tinerei fascinante din anii '60. Pe Priscilla Presley nu a afectat-o doar trecerea timpului, ci si multitudinea de operatii estetice. Injectiile cu silicon din obraji si botoxul din buze au transformat-o total pe Priscilla, mama fiicei lui Elvis Presley. Cand s-au cunoscut, Elvis avea 25 de ani si Priscilla Beaulieu doar 14 ani. "Am avut o relatie foarte romantica. Elvis era constient de diferenta de varsta dintre noi si de faptul ca era in misiune in Germania si nu a facut nimic care m-ar fi putut rani", povestea Priscilla in cartea "Elvis si eu", integral pe Unica.

Adorabilul Print George a fost prezent la pranzul de Craciun de la Palatul Buckingham Insotit de mama lui, Ducesa de Cambridge, si de simpaticul unchi, Printul Harry, micul Print George, in varsta de 2 ani si jumatate, a fost surprins ieri indreptandu-se spre Palatul Buckingham. Urma sa asiste la pranzul de Craciun oferit de strabunica lui, Regina Elisabeta a II-a. Viitorul rege al Angliei a facut din nou senzatie, desi a fost vazut doar pret de cateva clipe. George a crescut si este adorabil cu parul lui blond si carliontat. Printul William a lipsit motivat, el asistand la funeraliile lui John Pelly, tatal bunului lui prieten, Guy Pelly. Acesta a ratat ocazia de a-si vedea fiul cum se comporta in momentul in care va primi primele cadouri de Craciun, anunta Viva.

Ryan Reynolds a dezvaluit data nasterii fetitei lui Actorul Ryan Reynolds si Blake Lively sunt parintii unei fetite de un an, James. Aceasta s-a nascut la finele anului trecut, insa nu au fost dezvaluite alte detalii despre nasterea acesteia, cuplul fiind extrem de privat. Astfel, actorul canadian a reusit sa-si uimeasca follower-ii de pe Twitter cand a postat un mesaj de felicitare pentru micuta, dezvaluind data nasterii - 16 decembrie. Vedeta de 39 de ani a marturisit ca este fericit sa aiba o fiica, iar in interviuri anterioare a povestit ca nu este stresat de faptul ca trebuie sa se trezeasca de cinci ori pe noapte si ca schimba scutece cu zambetul pe buze. Ryan Reynolds si Blake Lively s-au casatorit in 2012, anunta Elle.

Trateaza lipsa sotului cu... prezenta surorii! Dana Savuica a scos-o in lume pe Gabriela, mezina familiei Problemele conjugale dintre Dana Savuica si Razvan Stanciu, anuntate in exclusivitate de Libertatea, au fost transate recent, cei doi locuind in prezent, se pare, separat. Odata cu aceasta schimbare, personajul central din viata blondei a devenit Gabriela, sora ei mai mica. Nu a intrat in depresie si nici nu a fost cuprinsa de vreo tristete apasatoare dupa ce a vandut vila conjugala si dupa ce nu mai locuieste, se pare, sub acelasi acoperis cu tatal fiicei sale, integral pe Libertatea.