Dan Bittman
Foto: Click

Desi este grizonat, liderul trupei Holograf se bucura, in continuare, de un succes in randul domnisoarelor. Dar, ca orice barbat de varsta mijlocie, si Bittman are probleme cu podoaba capilara. Astfel ca s-a gandit ca nu ar fi rau sa previna calvitia, apeland la un tratament profesional impotriva caderii parului, cu rezultate vizibile in numai trei luni.

La 44 de ani, Dan Bittman este considerat de departe cel mai sarmant muzician autohton. Insa, semnele batranetii nu s-au lasat asteptate si solistul nu se mai poate lauda cu podoaba capilara de acum zece ani, cu care a cucerit toate domnisoarele.

Dar iata ca speranta nu este pierduta, iar Bittman a inceput un tratament naturist contra caderii parului, care ofera rezultate pozitive in numai trei luni. Sansa lui Bittman este tanara femeie de afaceri Oana Turcu: “L-am intalnit pe liderul trupei Holograf in urma cu doua saptamani, la un eveniment monden din Capitala. Din vorba in vorba, i-am povestit solistului ca linia de cosmetice care-mi poarta numele contine si o gama de produse naturiste, extrem de eficiente impotriva caderii parului”, a declarat ea pentru Click!

Si, cum incercarea moarte nu are, cantareatul a acceptat cu incredere oferta Oanei Turcu, si, la numai cateva zile, s-a dus la cabinetul ei, de unde si-a procurat produsele indicate: sampon hidratant anticadere par, balsam de rozmarin, crema regeneranta tricoactiva, lotiune anticadere par cu serenoa repens si kerafil forte fiole.

“Dintre toate acestea, rozmarinul e cel mai eficient ingredient, care activeaza circulatia, vascularizeaza tesutul si favorizeaza trezirea la viata a bulbului, cu sau fara firul de par. Pentru a da rezultate optime, tratamentul trebuie urmat trei luni de zile, iar pretul tuturor produselor necesare ajunge la suma de 300 lei”, a adaugat specialista in produse cosmetice naturiste.

Integral in Click