Tudor Chirila, la bustul gol in finala "Vocea Romaniei. Ce l-a facut sa renunte la tricou. Tudor Chirila si finalista din echipa lui, Cristina Balan, au pus in scena un moment deosebit, la "Vocea Romaniei". Cei doi au cantat impreuna o piesa, iar juratul a a renuntat la tricou. Cei doi au cantat impreuna piesa "Vama Veche" si au jucat rolurile a doi indragostiti, in finala de la Vocea Romaniei. In timpul melodie, Chirila a renuntat la tricou si a ramas la bustul gol, si tot asa s-a dus si la locul lui, pe scaunul de jurat,scrie Libertatea.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Macaulay Culkin, la 35 de ani, a jucat in continuarea seriei "Singur acasa". Filmul acum e macabru. Totusi, acum, la 35 de ani, Macaulay Culkin a aparut intr-o continuare a ceea ce pare a fi "Singur acasa". Nu este un film pentru marele ecrane, nici macar pentru cele mici, ci este vorba despre un proiect on-line al actorului, proiect ce se numeste DRYVRS. Pe scurt, Macaulay Culkin este soferul unui taxi, ia un client de la o adresa si incepe sa-i povesteasca acestuia despre drama copilariei lui,relateaza Realitatea.

Am aflat cine ii impodobeste de fapt bradul lui Fuego! Va dam un indiciu: nu e vorba despre mama lui!Paul Surugiu, alias Fuego, a dezlegat in sfarsit misterul legat de bradul de Craciun. Interpretul a marturisit cine ii impodobeste de fapt bradul de sarbatori. Pentru cei care credeau ca este vorba despre mama lui, ei bine, lucrurile stau altfel. Paul Surugiu, care mai nou si-a propus sa promoveze mai mult numele sau, impunandu-l in fata pseudonimului Fuego, mai are cateva zile de colindat, pana pe 24 decembrie, cand se va pregati, mai tarziu decat era preconizat sa impodobeasca bradul, desigur,potrivit Cancan.

Drama actritei Kelly Rutherford. A pierdut custodia copiilor ei. Kelly Rutherford, actrita cunoscuta pentru rolul din serialul Gossip Girl, a pierdut custodia celor doi copii, care vor ramane in grija fostului sot, Daniel Giersh. In varsta de 47 de ani, Kelly locuieste in Statele Unite si a refuzat sa se intoarca la Monaco cu cei doi copii ai ei, acolo unde locuieste tatal acestora. Judecator a decis ca Hermes si Helena sa locuiasca de acum inainte alaturi de tatal lor, in timp ce mama lor va avea dreptul de a-i vizita,relateaza Viva.

Cine este vedeta cu proteze la posterior? Este faimoasa pentru posteriorul ei din cale-afara de bombat, insa vedeta in cauza a fost surprinsa de paparazzi purtand si o proteza care o ajuta sa aiba fesele si mai uriase. Fotografiile au fost realizate in timp ce diva in cauza si-a scos la plimbare baietelul prin parc. Amber Rose vrea sa aiba posteriorul si mai mare, motiv pentru care poarta proteze pe sub leggins. Amber a fost surprinsa de fotografi miercuri dupa-amiaza, in timp ce-l plimba pe micutul Sebastian (fiul ei) intr-un parc din Los Angeles, potrivit Agentiei de Presa Mondena.