Andreea Balan are planuri mari pentru noul an: "Mama abia asteapta un nepotel". Andreea Balan are agenda plina si acum, la sfarsit de an. Si multe planuri. Cantareata, care se iubeste de cateva luni cu actorul George Burcea, isi doreste foarte mult un copil. Andreea Balan isi doreste foarte mult un copil si recunoaste ca, atunci cand va ramane insarcinata, va lua exemplul colegelor ei de breasla care au muncit pana in luna a noua de sarcina. Andreea Balan se iubeste, de cateva luni, cu actorul George Burcea, dar prefera sa isi tina relatia, deocamdata, departe de ochii curiosilor. "A fost un an extrem de bun pentru mine. Plec in vacanta pe 1 ianuarie la ora 12:00. Termin cantarile, dupa care plec la aeroport. Stau o luna aproape. Merg o parte cu mama mea si apoi cu iubitul meu. Nu mai cred intr-un act, traiesc clipa, ma bucur ca am gasit un om din aceeasi lume cu mine si ne intelegem foarte bine din multe punct de vedere Tot ce mi-am dorit s-a indeplinit. Imi doresc sanatate de la Mos Craciun, in general am tot ce imi doresc. Pe plan personal imi doresc un copil, dar cred ca o sa vina, cand o sa vrea Dumnezeu. Mama abia asteapta un nepotel", a declarat ea, in emisiunea Acces direct, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum incearca Bianca sa se reabiliteze in ochii mamei lui Victor. Soacra a scos-o de la inima! Bianca Dragusanu incearca din rasputeri sa le intre in gratii socriilor, insa parintii lui Victor Slav nu au iertat-o definitiv. Bianca si Victor sunt convinsi ca sunt suflete pereche, asta dupa ce au trecut peste amantlacurile cu alte persoane, insa parintii nu sunt atat de usor de convins de acest lucru. Vedeta TV incearca sa-si faca soacra sa uite de episodul "cu Cristea la Paris". Asadar, pentru ca o imbuna, roscata o scoate pe mama lui Victor in locatii de fite, iar cand vine pe la ei pe acasa are grija sa ii arate ca e femeie de casa. Se stie ca Bianca nu este o persoana darnica, insa cand e vorba de soacra ei, nu se uita la bani. O cumpara cu cadouri scumpe, iar cand femeia este in vizita la ei o serveste cu tot felul de bucate. "Ii face cadouri si vorbeste de parca nimic nu s-a intamplat, insa mama lui Victor nu uita, stii cum sunt femeile, mai ales mamele soacre. O sa-i ia mult ca sa o faca pe femeie sa o ierte.", a declarat o sursa din anturaj, pentruCancan.

Andreea Marin implineste 41 de ani si a facut publice pozele ei secrete. Andreea Marin implineste azi 41 ani si doi de casatorie Andreea Marin si-a scos pozele de la sertar si le-a facut publice. Imaginile cu ea in frageda pruncie au fost postate pe Facebook si au adunat numeroase aprecieri. Bruneta, durdulie si cu ochi sclipitori: asa era micuta Andreea Marin in urma cu 40 de ani. "Odinioara am fost asa. Au trecut de-atunci vreo cativa anisori. Iaca maine, adica peste 5 minute, fac ... doar 41! Sanatosi sa fim si sa (ne) iubim! Multi ani si buni cu totii sa traim!", a scris vedeta pe contul ei de socializare. Andreea Marin s-a nascut la Roman pe 22 decembrie 1974 si a intrat in lumea showbiz-ului inca de la varsta de la 20 de ani cand a inceput sa prezinte o emisiune pentru copii la o televiziune din Iasi. Au urmat Stirile de la TVR1, apoi emisiunea care a facut-o celebra "Surprize, surprize". Astazi, Andreea implineste 41 de ani si doi ani de cand s-a casatorit cu Tunkay Ozturc, cel de-al treilea sot. Prima casnicie, cea cu Cristian Gheorghita a durat din 1995 pana in 2000. A urmat mariajul cu Stefan Banica, din 2006 pana in 2012, informeazaLibertatea.

Kim Kardashian a lansat o serie de emoticoane. Daca numele tau este Kim Kardashian nu se poate sa nu lansezi o serie de emoticoane dupa chipul si asemanarea ta! Si sa le numesti, cum altfel, decat Kimoji! Kim Kardashian a lansat un set de emoticoane pe care oricine le poate folosi atunci cand vrea sa scrie un mesaj pe chat sau un e-mail cu felicitari pentru sarbatori (desi nu am recomanda aceasta varianta). Colectia de emoji include faimosul posterior al vedetei, degetul mijlociu sau o Kim Kardashian plangand. Inexplicabil, in aceasta serie este si un emoticon ce o reprezinta pe Kim dansand la bara. Am putea spune ca sotia lui Kanye West s-a gandit la toate atunci cand a creat emoticoanele, dar se pare ca nu exista nici unul cu North sau Saint, cei doi copii ai cuplului Kardashian-West, desi exista un emoji cu Kim insarcinata, scrieGlamour.ro.

Ce rasfatata e Iulia Vantur in India! Cum a fost fotografiata la un salon de infrumusetare. Iulia Vantur nu duce lipsa de nimic in India. Fosta prezentatoare de stiri are parte de clipe la care multe femei viseaza, dupa cum o demonstreaza si ultima imagine pe care a postat-o pe pagina ei de Facebook. ulia Vantur e tratata ca o printesa in India. Recent, vedeta Pro TV a postat, pe pagina ei de Facebook, o fotografie in se poate vedea cat de rasfatata este la un salon din tara iubitului ei. Nu mai putin de patru oameni muncesc cu spor pentru a o ajuta pe Vantur sa arate impecabil, asa cum ii sta bine partenerei unui star precum Salman Khan. "Asta da rasfat... Imi place locul asta, intr-o singura ora pprul, mani-pedi sunt gata!!! Plus masaj", a scrie ea, fara sa spuna insa si pentru ce intalnire se pregateste atat de serios, anuntaLibertatea.