S-a terminat cu Fuego! "Gata, e vremea sa renunt la el". Dupa 20 de ani de activitate concertistica, din care mai mult de 15 sub numele de Fuego, Paul Surugiu se desparte incet si politicos titulatura care i-a adus succes si o avere considerabila. Colindator de cariera dar si unul din artistii care a avut curajul laudabil sa riste in spectacole cu bilete, solistul ardelean (39 ani) traieste cu speranta ca sustinatorilor sai le va fi usor sa-l identifice dupa numele din buletin. "Mi se pare ca e vremea sa renunt treptat la numele de Fuego! Nu stiu sincer cat de usor le va fi glumetilor sa digere schimbarea aceasta si sa gaseasca noi poante, unele mai reusite altele mai limitate, pe seama numelui Paul Surugiu! Sincer, m-am inteles bine cu Fuego! La inceputuri vorbea despre ce cantam, mai apoi am zis ca trebuie sa-l impun. Acum e deja pe buzele oamenilor si usor pot reveni la numele meu! Am ajuns intr-o alta etapa a carierei mele si stiu ca pot face mult mai mult pentru publicul si admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineata! Ce-i drept, destul de istovit dupa turul de forta pe care-l am, la care am ajuns abia la mijloc - minunatul turneu "Acasa de Craciun"! Nu disper, colindele ma revigoreaza si merg mai departe pentru public si pentru satisfactia mea! Iubesc sa fiu pe scena! Zi frumoasa sa avem! Va astept asta seara la Ploiesti, la Filarmonica, unde jucam si cea de a doua reprezentatie (diseara, primul concert a avut loc pe 15 decembrie-n.r.)!", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Acasa, la vedete, de Sarbatori. Iata cum arata brazii lor de Craciun! Mai este foarte putin pana la Craciun, iar vedetele si-au decorat deja casele si si-au impodobit bradutii. Curiosi sa vedem cum arata anul acesta brazii de Craciun, am intrat cu ajutorul Facebook-ului si Instagram-ului in casele unor vedete din Romania si Statele Unite. Galerie foto peViva.ro.

Cum a fost surprins Salman Khan, iubitul Iuliei Vantur, in toiul noptii! Salman Khan, celebrul iubit indian al romancei Iulia Vantur a fost surprins intr-o ipostaza incredibila pentru un star de talia sa. Salman Khan, unul dintre cei mai cunscuti si iubiti oameni din India, care are si o avere foarte mare, a surprins pe toata lumea zilele trecute cu un gest pe care l-a facut in toiul noptii. Desi isi poate permite oricand sa plateasca un sofer sau un taxi, starul de la Bollywood a plecat acasa, dupa ce a luat cina la un restaurant din Mumbai alaturi de un prieten, cu tuk-tuk sau auto-ricsa, asa cum este numit un mijloc de transport traditional din India. Astfel, el a surprins urcandu-se in acest mijloc de transport public, soferul fiind vizibil impresionat de persoana pe care urma sa o transporte spre casa. Salman Khan, car eurmeaza sa implineasca pe 27 decembrie 50 de ani, se pare ca va face, conform presei din India, pasul cel mare si o va cere de sotie pe Iulia Vantur, informeazaLibertatea.

Cele mai indraznete alegeri vestimentare ale vedetelor in 2015. Vedetele au avut inca un an plin de evenimente si au impresionat, ca de fiecare data, cu tinutele lor. Vezi cele mai indraznete alegeri vestimentare pe care le-au facut celebritatile in 2015. Met Gala 2015 a fost impresionant din punct de vedere vestimentar, vedetele facand alegeri foarte indraznete. Una dintre cele mai controversate tinute le-a purtat Jennifer Lopez, care a ales o rochie Versace foarte transparenta. Rihanna a atras toate privirile la editia de anul acesta a premiilor Grammy, cu o rochie din matase si tulle, creata de Giambattista Balli. Kim Kardashian si-a expus burtica la Gala LACMA intr-o salopeta transparenta semnata Givenchy. Si-a completat tinuta cu un sacou lung si un colier stralucitor si a aratat spectaculos, scrieUnica.ro.

Doiniţa Oancea, dezvăluiri sincere despre despărţirea de fostul iubit: "Voiam să dispar. A fost foarte greu". La finalul unui an greu, actriţa Doiniţa Oancea recunoaşte, cu sinceritate, că munca a ajutat-o să treacă peste despărţirea de fostul iubit, Ionuţ Ghenu, cu care a fost împreună timp de şase ani. Perioada prin care a trecut nu a fost deloc uşoară, iar bruneta a avut o lungă perioadă în care nu a înţeles deloc ce i se întâmplă. La sfârşitul anului trecut, actriţa Doiniţa Oanea încheia relaţia cu Ionuţ Ghenu, după o perioadă de şase ani, din motive despre care încă se mai vorbeşte. Presa a speculat atunci o relaţie între fostul Doiniţei Oancea şi Lora, dar cei doi evită, şi astăzi, să vorbească deschis despre legătura dintre ei. Timpul a trecut, iar bruneta a reuşit, destul de greu, să depăşească una dintre cele mai negre perioade din viaţa ei. A ajutat-o şi munca, în care s-a refugiat cât de mult a putut, anuntaLibertatea.