Catalin Zmarandescu a luat calea Austriei De Sarbatori, Catalin Smarandescu a plecat la Kitzbuhel, o statiune de lux din Austria unde se distreaza alaturi de prieteni. Sportivul s-a instalat inca de o saptamana la un bio hotel de cinci stele, preferat de multe vedete din Romania printre care Adrian Mutu, Nicu Gheara, Ionut Iftimoaie, Romica Tociu, Anda Adam. Locatia este una exclusivista, iar rezervarile pentru perioada Sarbatorilor se fac cu un an inainte. Acolo a petrecut o saptamana de distractii la schi si in restaurantele din zona alaturi de Nicu Gheara si de alte vedete din tara, anunta Libertatea.

I-a mostenit averea, dar Oana nu i-a aprins nicio lumanare in Ajun! Imagini cutremuratoare de la mormantul Marioarei Zavoranu Oana, fiica Marioarei Zavoranu, pare ca a dat-o uitarii pe mama sa. Nu a mers la cimitir nici macar in ajunul Craciunului ca sa-i aprinda o lumanare, chiar daca a mostenit cateva milioane de euro de pe urma ei. Acest lucru a fost facut insa de un strain, care s-a rugat la mormantul femeii. Marioara a decedat in luna aprilie dupa ce a pierdut lupta cu boala, iar, la scurt timp, Oana s-a dezlantuit. A spus initial ca nu este de acord ca Marioara sa fie inmormantata in cimitirul ei si a aruncat cuvinte grele la adresa celei care i-a dat viata, scrie Cancan.

Chelsea Clinton este insarcinata cu al doilea copil "Vara viitoare, Charlotte va fi sora cea mare. Ma simt binecuvantata si recunoscatoare in aceasta perioada a Sarbatorilor", a scris Chlesea, fiica fostului presedinte american Bill Clinton, anuntand astfel ca este insarcinata cu al doilea copil. Aceasta a publicat pe Twitter o fotografie cu fetita ei, Charlotte, in timp ce aceasta rasfoieste o carte al carei titlu este: "Surorile mari sunt cele mai bune". Anuntul a fost primit cu bucurie de mama ei, Hilary Clinton, care si-a dorit mult si alti nepoti. "Tatal tau si cu mine nu am putea fi mai fericiti pentru tine decat suntem deja. Suntem tare nerabdatori sa ne cunoastem cel de-al doilea nepot", informeaza Viva.

Are meniu vegetarian! Flavia de la "Neatza" face Craciunul fara porc Asistenta matinalilor Razvan si Dani va opta pentru un meniu vegetarian pentru traditionala masa de Craciun. In timp ce majoritatea oamenilor nu concep Craciunul fara sorici, sarmale, carnati si caltabosi, Flavia Mihasan nici nu vrea sa auda de asa ceva.. De opt ani, vedeta Antenei 1 a renuntat complet la carne, insa nu si la peste sau fructe de mare. Prin urmare, de Craciun, meniul ei va fi unul sanatos, dar extrem de gustos. "M-am gandit sa pregatesc un fel de salata de boeuf, dar fara boeuf, oua umplute cu maioneza fara ou, o pasta tartinabila cu avocado, ceapa verde, usturoi si putin busuioc. Peste, la felul principal - somon la gratar sau ton, alaturi cu dovlecei sau ciuperci, tot la gratar. Si intre aperitiv si peste, eventual niste sarmalute, dar umplute cu orez si legume", a declarat, pentru Libertatea, Flavia Mihasan, anunta Libertatea.

2015 a fost anul socantelor despartiri Un an al marilor ghinioane. Cupluri care pareau cele mai solide de la Hollywood s-au stricat pe neasteptate. 2015 va ramane in istore drept anul celor mai socante despartiri ale vedetelor.Iata cele mai neasteptate despartiri: Ben Affleck si Jennifer Garner - Actorii Ben Affleck si Jennifer Garner, amandoi in varsta de 43 de ani, au anuntat ca divorteaza in urma cu 7 luni. Vestea a venit ca un trasnet pentru toata lumea si mai ales pentru fanii lor, la 30 iunie, exact cu o zi inainte de a aniversa implinirea a 10 ani de casnicie. De vina pentru spargerea unuia dintre cele mai reusite cupluri de la Hollywood a fost bona Christine Ouzounian, de 28 de ani, care l-a sedus pe Ben. Garner zice nu vrea sa il mai ierte. Cei doi au trei copii, Violet, de 9 ani, Seraphina, de 6 ani, si Samuel, de 3 ani. El inca mai lupta sa o faca sa-l ierte, integral pe Click.