Nu urca pe scena fara bikini rosii! Afla despre cine-i vorba! Ca sa aiba parte de sanatate si de un an prolific, doua artiste cunoscute isi innoiesc garderoba la fiecare sfarsit de an, cu lenjerie rosie, pe care s-o poarte de Revelion. Ca orice om obisnuit, artistii au si ei superstitiile lor. De ani de zile, ei au cam aceleasi obiceiuri, in noaptea de Revelion. Astfel ca, dat fiind faptul ca pana acum au dat roade, pentru a avea parte de un an prolific si de multa sanatate, si fetele de la Etnic nu se abat de la acestea. Atat Roxana, cea care-i considerata sosia Nicoletei Luciu, gratie asemanarii cu aceasta, cat si colega sa de scena si-au innoit garderoba cu lenjerie intima de culoare rosie, pe care s-o poarte pe scena, in cadrul celor patru spectacole pe care le au de Revelion, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adela Popescu este insarcinata! Actrita a facut marele anunt chiar pe blog-ul sau, dupa ce le-a dat vestea membrilor familiei si prietenilor chiar la masa de Craciun intr-un mod inedit. "Ne-am gandit ca vom face anuntul in fel si chip. Ni-i imaginam pe fiecare emotionati, agitati, fericiti. Aproape ca am facut pariuri daca va plange sau nu Ioana, daca Bobo o sa faca mai intai o gluma, daca lui Coco o sa-i tremure mana pe furculita cu salata beouf cand va afla, sau daca unchiul Cristi se va umfla in pene de mandrie. Parintii nostri, carora le spusesem inca de cand am aflat, deja se obisnuisera cu apelativul "buni", "mamaie", "tataie". Bunica lui Radu deja imi trimitea prajituri si supa cat "pentru doi", iar Radu rasufla usurat ca nu am pofte chinuitoare. Spre norocul lui. Cu aceasta ocazie am aflat si ca se poate totusi pastra un secret in familie. Lucru de care ne indoiam profund pana acum", a notat vedeta pe blog-ul sau, conformViva.ro.

Scene sexy cu Anna Lesko si iubitul sau! Adrian Nenita, alias DJ Vinny, este nu doar iubitul si tatal copilului artistei, ci si colegul ei de scena, pe care l-a cunoscut in urma cu mai bine de cinci ani. Anna Lesko si Adrian Nenita s-au cunoscut in urma cu cinci ani si de atunci sunt de nedespartit. Cei doi sunt si colegi de scena si, inainte ca artista sa ramana insarcinata cu Adam, baietelul lor, ai au filmat scene firbinti, in mare, pentru unul dintre videoclipurile basarabencei. Adrian este muzician si provine dintr-o familie de muzicieni foarte respectata si cunoscuta atat in Basarabia, cat si in Romania. A terminat studii de specialitate si canta la vioara, pian si compune. Inainte de a lucra ca DJ, cu Anna Lesko, el a mixat in toate cluburile importante din Bucuresti si chiar in strainatate, informeazaLibertatea.

Cum arata vaduva lui Sergiu Nicolaescu la trei ani de la moartea regizorului! In ianuarie 2016 se vor implini trei ani de la moartea regretatului Sergiu Nicolaescu. Cea de-a treia sotie, Dana, inca poarta doliu de pe urma lui. Vaduva imbraca in continuare haine de culoare inchisa si nu a renuntat la inelul primit cadou de acesta. Dovada sta in imaginile surprinse de Cancan in urma cu putin timp. Cu toate ca mai e putin si se implinesc trei ani de la deces, femeia nu poate renunta definitiv la obiectele de suflet primite in dar de la maestrul Nicolaescu, scrieCancan.ro.

Castigatorul X Factor, in lacrimi dupa finala: "Am plans noua ore". Florin Raduta, tanarul de 21 care a castigat, duminica seara, X Factor, este in continuare sub euforia emotiilor din marea finala. Dupa ce emisiunea s-a terminat, tanarul a plans ore in sir de fericire. Dupa ce si-a incercat norocul la "Vocea Romaniei", de unde a fost eliminat, dar si la "The Voice" din Marea Britanie, Florin Raduta a reusit sa castige marele premiu de la X Factor. Tanarul de 21 de ani e in culmea fericirii si are de gand sa isi consolideze, pe zi ce trece, cariera aflata la inceput. Florin Raduta ii este profund recunoscator in primul rand lui Stefan Banica Jr, fara ajutorul caruia nu ar fi reusit sa ajunga atat de departe. "Eu cred ca i-am cerut lui Dumnezeu putin si mi-a dat foarte mult. Tot ce s-a intamplat aseara este din vina lui Stefan Banica. El a scos tot ce era mai bun din mine. Il iubesc mult. Ma simteam inferior, deoarece tot ce am invatat a fost in fata Youtube-ului. Cred ca am plans aseara 9 ore jumatate de cand s-a terminat concursul. Vreau sa imi ajut familia si sa-mi fac o cariera. De Revelion, trebuie sa-mi continui cariera si sa cant. Am deja cateva concerte", a declarat tanarul castigator al show-ului X Factor, la Observator, anuntaLibertatea.