S-a ales cu datorii mari la banca si a vrut sa se sinucida! Ce se intampla cu Dida Dragan! Dida Dragan si-a incercat norocul in politica, iar mai apoi in diverse afaceri, care insa au fost sortite esecului si au lasat-o cu datorii mari la banca. De ceva timp insa, artista a luat-o de la capat. Viata a avut atat suisuri, cat si coborasuri, si pentru Dida Dragan. Nu de putine ori, dupa cum insasi artista marturisea, artista a vrut chiar sa-si puna capat zilelor, dar de fiecare data s-a ridicat si a luat-o de la capat, motivata fiind in special, de existenta fiului sau, caruia ii este foarte devotata. Dupa ce s-a retras din politica, fiind membra PNL, in anii 90, artista a trait momente grele si in ultimii ani. A acumulat datorii mari la banci, in urma unor afaceri, dar, cu toate acestea, nu s-a dat batuta. De ceva timp, ea a inceput o viata noua in Elvetia, tara in care locuieste sora sa si studiaza baiatul ei, pe care-l are cu Florin Ochescu jr., actualmente sotul Silviei Dumitrescu, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Elena Ceausescu era obsedata sa stie cum faceau sex nevestele nomenclaturistilor. In timpul regimului comunist, oamenii mancau ''cu portia'', insa sotii Ceausescu traiau regeste, desi se afisau drept modesti. Dupa Revolutie, romanii au aflat cum traiau cei doi soti si cum arata casa lor din Primaverii. Romanii erau nevoiti sa stea la coada pentru o bucata de paine, in timp ce sotii Ceausescu nu isi faceau mari probleme. In cartea "Orizonturi Rosii", scrisa de Ioan Mihai Pacepa, seful adjunct al Departamenului de Informatii Externe pe timpul comunismului, apare un paragraf interesant despre chefurile la care participau Ceausistii, unde se gaseau: "somon afumat de la Londra, homari de la Paris, miel la gratar de la Atena, friptura Kobe de la Tokyo, cantalupi de la Istanbul, banane si portocale de la Tel Aviv si Sacher torte de la Viena", anuntaCancan.

Cutremur in tv! Lora si Connect R, "zburati" din Antena 1! Cei doi nu vor mai face parte din juriul emisiunii pentru descoperirea celui mai talentat copil. Acest sfarsit de an nu vine cu vesti prea bune pentru doi dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. Este vorba despre Lora si Connect R, carora nu li s-a mai prelungit contractul cu trustul Intact. Astfel ca, cei doi nu vor mai face parte din juriul emisiunii "Next Star". Inca nu se stie exact cine le va lua locul. Cert este doar ca la casting s-au prezentat o serie de artisti tineri, pentru a convinge ca ei merita posturile ramase vacante. Printre acestia s-a aflat si CRBL, care are mari sanse sa devina unul dintre jurati, informeazaLibertatea.

Ellie White, ceruta de nevasta a patra oara! Impreuna din 2008, solista Ellie White (31 de ani) si iubitul ei, impresarul Doru Tinca, se chinuiesc de patru ani sa ajunga in fata altarului. Nu au reusit, dar macar, intre timp, au facut doi copii frumosi: Mihai (3 ani) si Alexis Maria (6 luni). Dupa ce si-a amanat nunta de mai multe ori, prima data in 2011, apoi in 2014, si cel mai recent in august 2015, cand si-a ingropat tatal, Ellie White a spus din nou un "Da" hotarat in Ajun de Craciun. Doru a cerut-o din nou de sotie, de data aceasta cu un inel cu diamante si cristale Swarovski. Cei doi vor incerca sa ajunga la altar in primavara viitoare, scrieClick.

Nunti glamour din 2015. Ce vedete s-au casatorit anul acesta. Nunti fastuoase pana in cele mai mici detalii sau petreceri atipice, toate au facut parte din decorul nuntilor de fite de anul acesta care le-au avut in prim-plan pe vedete autothtone. Laura Cosoi, Anda Adam, Adela Popescu sau Gabriela Cristea sunt doar cateva dintre numele celebre care si-au pus pirostriile in 2015. Gabriela Cristea (40 de ani) s-a casatorit civil cu artistul Tavi Clonda (34 de ani), dupa un an si jumatate de relatie. Vedeta a facut tot ce i-a stat in putere sa arate spectaculos in ziua cea mare, dar a purtat o rochie fara accesorii exagerate. Desi Gabi Cristea se astepta sa vina mai multi invitati si prieteni la eveniment, doar o parte din familie a fost prezenta, respectiv parintii lui Tavi Clonda si colegii de la Kanal D, care venisera mai degraba sa transmita stiri de la fata locului. Marele absent a fost chiar tatal miresei, pe care Cristea nu si l-a dorit aproape si despre care socrii ei au refuzat sa faca vreun comentariu. Astfel, mirii, flancati de camerele de luat vederi, dar si de bodyguarzi angajati sa tina curiosii si posturile concurente la distanta, au avut parte de o ceremonie restransa, anuntaLibertatea.