Prima nevasta a lui Borcea nu mai are liniste din cauza scandalului dintre Alina Vidican si Pelinel. Valentina Pelinel a aruncat bomba, a detonat linistea familiei Borcea si a plecat la munte, ca sa se relaxeze. In urma ei, toata lumea comenteaza, analizeaza si putinele sunt rudele carora presa nu le-a cerut parerea despre intreaga tarasenie. Doar Mihaela a ales sa taca si nu pentru ca nu o intereseaza, ci pentru ca o afecteaza foarte tare. Apropiati ai primei neveste a lui Cristi Borcea sustin ca aceasta este devastata de intregul scandal, pentru ca tot ceea ce se scrie si se dezbate ii afecteaza cei trei copii. Patrik are 17 ani, iar gemenii Angelo si Melissa, 12, si inteleg tot ce se intampla. ""ihaela nu este afectata de viata amoroasa a lui Cristi. Cristi e fostul ei sot si nu o mai intereseaza de ceva timp ca barbat, desi l-a iubit mult. Ea este suparata ca are copiii mari si ii arata colegii cu degetul. Plange ca au fost toti facuti de ras. E... fara cuvinte", ne-a dezvaluit un apropiat al Mihaelei Borcea. Aceasta este constienta ca orice ar spune nu poate decat sa dauneze familiei sale, asa ca, cel putin pana acum, a ales sa se tina la distanta de toata aceasta telenovela, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

E de neoprit! Pamela Anderson a pozat goala la varsta de 48 de ani. Parca nu au trecut 26 de ani de la primul ei pictorial din revista "Playboy"! Pamela Anderson este neschimbata la 48 de ani. Nici nu a inceput bine anul 2016, ca diva a lovit cu un nou pictorial. De data aceasta a pozat pentru revista "Purple Fashion", care va fi pusa in vanzare in luna februarie, concomitent cu ultimul numar al revistei "Playboy", care va mai contine fotografii nud cu ea. Sedinta foto a fost realizata de fotograful Sante d'Orazio. Pamela si-a inceput cariera in februarie 1990 si a promis ca nu se va opri niciodata din pozat. Ea are o avere de aproximativ 1,5 milioane de dolari. Nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca faptul ca "pieptul generos" a fost reteta secreta a succesului, anuntaClick.

Ce face Adelina Pestritu dupa ce a fost inlocuita la TV. Dupa ce a incheiat colaborarea cu postul de televiziune la care lucra, bruneta nu pare prea afectata si isi vede linistita de viata ei. Telespectatorii au avut parte de o surpriza chiar la inceput de ani. Adelina Pestritu a disparut de pe micile ecrane, vedeta incheindu-si colaborarea cu postul de televiziune la care lucra. Ea a fost inlocuita la show-ul respectiv, de la Kanal D, de Andreea Mantea. Dupa incheierea colaborarii cu televiziunea respectiva, Adelina Pestritu nu pare prea afectata. Focoasa bruneta isi vede linistita de viata ei si se distreaza de minune in compania iubitului ei, muzicianul Speak. Cei doi au iesit impreuna in oras si s-au simtit perfect, dupa cum se poate vedea si din fotografia pe care vedeta a postat-o pe pagina sa de pe un site de socializare, informeazaLibertatea.

Mihai Petre si Elwira - Primul pictorial impreuna cu Catinca. Anul trecut pe vremea asta ii propuneam lui Mihai o coperta alaturi de sotia lui de origine poloneza, Elwira, si de fetita lor, Catinca. A refuzat sa isi lase copilul fotografiat, iar in cazul lui, acest raspuns, dupa cum iti poti inchipui cunoscandu-i personalitatea, nu lasa loc de interpretari. Din fericire, de aceea exista femeile, ca sa ii faca pana si pe cei mai incapatanati barbati sa cedeze. Elwirei ii plac shootingurile noastre, asa ca intr-un final Mihai a acceptat o sedinta foto de familie, spunandu-ne ca altele nu vor mai urma, probabil. Cand am ajuns la locul de intalnire, Catinca se uita pe tableta la animatia Frozen (Regatul de Gheata), dar nu a durat mult pana sa-mi adreseze primele cuvinte. A fost cel mai scurt si interesant dialog al meu cu un copil de trei ani, care s-a amuzat doua minute pe seama mea vorbindu-mi in poloneza si razand apoi de privirea mea nedumerita. Aflu imediat ca asa procedeaza micuta blondina si cu tatal sau, pe cat de iscusit in dans, pe atat de slab la poloneza. Ma tot miram cat de cuminte sta Catinca la fotografii cand, la doar cateva minute de la inceperea sedintei foto, aceasta exclama senina "gata cu fotografiile!" Dupa cel putin cinci astfel de pauze, Mihai ii spune Elwirei razand: "Nu cred, sunt sigur ca nu vor mai urma alte sedinte foto", scrieViva.ro.

Adriana Bahmuteanu a ridicat steagul alb! Ce mesaj induiosator ii transmite lui Prigoana! Disputele legate de copii dintre prezentatoarea TV si fostul ei sot par sa ajunga istorie! La inceput de an, Adriana Bahmuteanu are ganduri bune chiar si pentru Silviu Prigoana. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se straduiesc sa fie parinti ideali pentru baietii lor, Maximus si Eduard. Ce-i drept, ideile lor privind cresterea copiilor nu coincid si de aici au izbucnit, de-a lungul timpului, o serie de discutii in contradictoriu. Satula de "razboaiele" cu fostul ei partener de viata, vedeta TV isi propune sa schimbe strategia in 2016. Si cum ea si Silviu nu mai comunica direct de ceva vreme, ci doar prin intermediul copiilor sau al emisiunilor la care participa, iata ca Adriana este hotarata sa faca pace. "Ii multumesc si domnului Silviu Prigoana pentru ca mi-a daruit doi copii exceptionali; il anunt pe aceasta cale ca l-am iertat pentru tot ce mi-a facut si il rog si pe dansul sa faca la fel. Asta ca sa ne putem vedea fiecare, in liniste si armonie, de vietile noastre. In plus, il rog pe domnul Prigoana sa nu mai difuzeze presei imagini sau inregistrari video sau audio cu copiii nostri. Hai sa le protejam copilaria si sa le-o facem fericita!", a scris Adriana Bahmuteanu pe o retea de socializare, anuntaLibertatea.