Pelinel trebuia sa fie mireasa lui in 2011! Borcea s-a insurat cu Alina Vidican din razbunare! Telenovela continua! De cand Valentina Pelinel a anuntat ca este gravida, iar fiul ei nenascut i-a fost atribuit lui Cristi Borcea, detalii dintre cele mai picante iau forma de barfe si zvonuri care se rostogolesc scotand la iveala o istorie absolut savuroasa a amantlancului dintre cei doi. Pe vremea cand Valentina Pelinel era doamna Boureanu, iar Borcea cel vesnic indragostit isi impartea cu greu inima, trairile si energia intre ea si Alina Vidican, a existat si un moment de cumpana... matrimoniala. Potrivit apropiatilor fostului actionar dinamovist, acesta ar fi avut in plan inca de la inceput ca, dupa divortul de Mihaela, prima lui sotie, sa o ia de nevasta pe Valentina, iar pe Alina, sa o pastreze amanta. Astfel, Borcea i-ar fi dat un soi de ultimatul lui Pelinel care, pentru a-l putea ajuta sa-si duca schema la indeplinire, ar fi urmat sa divorteze si ea, de Boureanu, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini incendiare! Ce vedeta de la noi si-a tunat posteriorul! Alina Laufer si-a dorit un posterior bombat, iar acum il are. Fosta sotie a lui Jorge si-a injectat 2 kilograme de grasime in fund, cu ajutorul unui medic estetician. Era complexata de faptul că nu are un posterior bombat, asa că a apelat la ajutorul unui medic estetician. Vedeta a facut o sedinta foto incendiara si si-a aratat posteriorul in fata tuturor. "Am vrut să trec peste acest complex. Mi-am făcut transfer de grăsime, nu mi-am băgat silicon", a declarat Alina Laufer, anuntaCancan.ro.

O cantareata de la noi este insarcinata din nou. A facut anuntul in urma cu putin timp. Diana Bisinicu este mamica unei fetite frumase, pe nume Riana, iar luni seara a anuntat ca este din nou insarcinata. Desi isi mai dorea inca un copil, noua sarcina a luat-o prin surprindere. Vestea a fost primita cu mare bucurie de toata familia, insa Diana nu are inca si confirmarea unui medic. Cantareata se bazeaza insa pe intuitia ei. "Simptomele sunt, dar trebuie sa vad suta la suta. O femeie simte cand este insarcinata. La Riana am facut 5 teste. Asa sunt eu, Toma Necredinciosul. Doamne ajuta sa fie si sa fie bine. Sotul meu este foarte entuziasmat. Ne-am dorit inca nu copil. Dar cum revenisem pe scena, mergeam la evenimente... Stiu ca multe cantarete au urcat pe scena mult timp, dar eu vreau sa fiu linistita. Voi merge la Cluj zilele acestea, iar la intoarcere voi merge la medic", a declarat Diana Bisinicu, la Antena Stars, informeazaLibertatea.

Cine este artista care are 60 de milioane de followeri pe Instagram? Sel s-a bucurat pentru atingerea acestui numar de followeri si le-a multumit tuturor fanilor ei chiar pe Instagram! Pentru a serba atingerea a 60 de milioane de followeri pe Instagram, Sel a postat pe reteaua sociala o poza cu ea purtand un machaj ulta sexy, insotita de un mesaj de multumire adresat tuturor fanilor ei. "Va multumesc pentru ca traiti viata alaturi de mine", a scris vedeta in dreptul fotografiei sale. In poza vedem o parte din chipul dragalas al Selenei, purtand un machiaj seducator si avand buzele intredeschise, scrieBravonet.ro.

S-a vazut tot prin rochia transparenta! O actrita celebra, fara sutien la o petrecere de dupa Globurile de Aur. Actrita americana Zoe Kravitz a facut senzatie la o petrecere de dupa Globurile de Aur. Fiica celebrului cantaret Lenny Kravitz si-a facut aparitia pe covorul rosu fara sutien si imbracata cu o rochie transparenta, prin care i se vedeau sfarcurile. Zoe Kravitz si-a inceput cariera in lumea modei, ca manechin. Tanara de 27 de ani si-a incercat norocul si ca actrita, jucand in al patrulea sezon al serialului "Californication" si in numeroase filme celebre de la Hollywood, precum The Assassination (2008), Birds of America (2008), Twelve (2010), Beware the Gonzo (2010), X-Men: First Class (2011), Divergent (2014), Good Kill (2014), Insurgent (2015), anuntaLibertatea.