Am facut un top al celor mai memorabile “perle” emise de vedete in 2007, in ziarul nostru, iar Prigoana si Bahmuteanu s-au clasat pe primul loc. Incepånd cu declaratii pe fondul scandalurilor lor si continuånd cu marturisiri sincere legate de diverse aspecte ale vietii lor intime, Bahmu si Prigoana pot fi catalogati drept “cascadorii råsului”, asa cum s-au si autodeclarat, de altfel. Concurenta vine insa tare din spate, in persoana Monicai Columbeanu si a sotului sau, Irinel. In clasament intra si Andreea Banica, Delia Matache, Maria Cårneci sau Viorica de la Clejani.

In perioada celei mai recente despartiri de Adriana, Silviu Prigoana isi acuza sotia de practici neortodoxe, marturisind ca nu intelege de ce n-a vrut sa-l faca tatic: “Ea spunea ca vrea copil, dar s-a dus si a facut avort la Braila, stie toata lumea. Nu inteleg de ce a facut lucrul asta. Mintea unei femei ramane o enigma”. Minunea s-a intamplat, pana la urma, poate pentru ca Adriana a spus adevarul cand a afirmat: “Avem o viata sexuala incredibila!”.

Fara indoiala, cel mai dezvoltat simt al Monicai este vazul, pentru ca sotia lui Irinel a avut capacitatea de a-si da seama cu cine seamana fetita ei inca de pe vremea cand micuta era doar un fat in placenta. “La acest ecograf, am vazut-o mai bine. Seamana cu Iri!”, a exclamat Monica la iesirea din cabinetul medicului.

Raluca de la Bambi ne-a asigurat ca ar fi o gazda de exceptie a unei emisiuni la TV. Din pacate, doar ea este de parerea asta: “Mi-ar placea sa prezint o emisiune. Cred ca am invatat destule in facultate si m-as descurca. Pana in prezent, nu am primit nici o propunere”.

Andreea Banica ne-a povestit, prin primavara, cum a lesinat ea in baie si a fost gasita de iubitul ei, Lucian : “El m-a gasit lesinata in baie si m-a scos la aer, pe balcon. Abia atunci m-am trezit, cand m-a uns cu otet in cap”.

Cantareata Cream are grija de imaginea ei, dar asta nu-i aduce mai multi admiratori, dupa cum ea insasi ne-a declarat: “Nu se inghesuie barbatii sa ma curteze. Am avut un prieten, dar in prezent nu am pe nimeni si nici nu am observat ca vreun barbat ar flirta cu mine”.

Delia Matache ne-a distrat cu mai multe declaratii, din care va redam una foarte mirata si contrariata, scoasa atunci cand Politia ii facuse dosar penal pentru ca a condus cu permisul suspendat: “Eu am castigat procesul cu Politia, iar acum am permisul si circul linistita. Nu stiu nimic despre nici un dosar penal. Cine stie, probabil ca nu actualizasera baza de date cei din Politie. Banuiesc ca ar fi trebuit sa ma anunte si pe mine, nu?”. Iubita lui Matteo ne-a povestit apoi cum s-a intamplat nenorocirea, cand a ramas fara carnet de conducere: “Ma grabeam foarte incet, cu vreo 30 de kilometri la ora, pentru ca incercam sa depasesc o coloana de masini”.

Gardianul