Angelina Jolie este cea mai sexy vedeta de cinema a tuturor timpurilor, potrivit unui top realizat de publicatia „Empire Magazine”, din care mai fac parte Brad Pitt, Halle Berry si Tom Cruise, informeaza Mediafax. Cel mai incitant moment al actritei americane este considerat „duelul” cu Brad Pitt, alaturi de care a jucat in filmul „Domnul si doamna Smith”.

„Are o silueta „pneumatica”, ochii de felina, iar buzele par a fi intepate de zeci de albine - pur si simplu nu ai ce sa imbunatatesti la ea”, sustine revista.

Brad Pitt, partenerul de viata al Angelinei, s-a clasat pe locul sapte in topul celor mai sexy vedete ale marelui ecran. „Este atat de aratos, incat l-ai uri daca nu ar fi, in mod clar, un tip de treaba. Este barbatul cu care ceilalti barbati viseaza sa semene si cel cu care femeile viseaza sa fie”, comenteaza „Empire Magazine”.

Top 10 este completat de actorii Natalie Portman (locul 2), Daniel Craig (3), Jessica Alba (4), Johnny Depp (5), Eva Green (6), Scarlett Johansson (8), Keira Knightley (9), Gerard Butler (10), in timp ce in top 100 au fost incluse vedete de cinema considerate frumuseti nemuritoare, printre care Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Lauren Bacall si Brigitte Bardot.

Evenimentul Zilei