Iri i-a luat din nou fata Monicai Irinel Columbeanu i-a facut o superpetrecere Irinei de ziua ei, in timp ce mama copilei, Monica Gabor, doar a felicitat-o pe Skype. rina Columbeanu, fiica Monicai Gabor si a lui Irinel, a implinit ieri noua ani. Copila a avut parte, in avans, de o megapetrecere, organizata de omul de afaceri, la un loc de joaca din Capitala, la care au participat toate prietenele sale, precum si cele mai dragi fiinte, tatal si bunicul sau, Ion Columbeanu. A lipsit insa Monica, aflata in America. Aceasta si-a felicitat fiica doar intr-o conversatie ce a avut loc prin intermediul internetului, fara a-i trimite, eventual, un colet cu vreun cadou special, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Salman Khan si-a dat intalnire cu fosta, dupa ce a scapat de Vantur Iulia Vantur (35 de ani) a fost tratata ca o regina timp de doua luni de celebrul sau iubit Salman Khan (50 de ani). Insa, dupa ce a trebuit sa se intoarca din India, pentru a pleca, luni (18 ianuarie), in Cipru, ca sa prezinte "Ferma vedetelor" (PRO TV), el s-a intalnit, sambata seara (16 ianuarie), cu fosta iubita, Katrina Kaif (32 de ani) la clubul Juhu din Mumbai, potrivit BollywoodLife.com. ntalnirea a avut loc dupa ce Katrina s-a despartit recent de partenerul ei, Ranbir Kapoor. "Katrina si Salman au vorbit mai mult de o ora", a dezvaluit o sursa, care a adaugat ca ea s-a simtit foarte bine in timpul conversatiei, anunta Click.

Regina Elisabeta a Marii Britanii face reduceri de personal la Casa Regala Regina Elisabeta a Marii Britanii, 89 de ani, are mari probleme financiare si ia in calcul sa le concedieze pe bonele copiilor printului Willian si ai ducesei de Cambridge. Cine isi poate imagina cum regina Angliei face curat in Palatul Regal? Aproape nimeni nu se gandeste la asa ceva, insa este o situatie care in viitor ar putea sa devina reala, date fiind problemele financiare pe care le are, dupa cum sustine revista Globe. Potrivit jurnalistilor, regina Elisabeta are datorii mari si este nevoita sa reduca din personalul de 750 de oameni pe care il are la Palatul Kensington, resedinta familiei. Astfel, pe langa oameni de serviciu sau soferi ori bucatari, regina este nevoita, conform surselor, sa renunte si la bonele copiilor printului William si ai ducesei Kate, printesa Charlotte si printul George, informeaza Libertatea.

Adelina si Speak au tras spaima vietii lor! Clipe de panica in America Aflati in vacanta in America, Adelina si Speak au avut parte de momente de groaza, intr-un parc de distractii unde au mers impreuna cu alti doi prieteni. Cei patru au trait spaima vietii lor. Dupa ce a parasit emisiunea lui Madalin Ionescu, Adelina Pestritu si-a luat o binemeritata vacanta, unde are parte de senzatii tari alaturi de iubitul ei, Speak, dar si alti doi prieteni. Din nefericire, vacanta le-a fost umbrita de un eveniment mai neplacut. Pentru ca sunt dornici de senzatii tari, Adelina si Speak au decis sa urce intr-un Roller Coaster, aflat intr-un parc de distractii. Insa, la un moment dat, in timp ce trenuletul se afla intr-un tunel, acesta s-a oprit, lucru care a creat o adevarata isterie in randul celor care se aflau in el, anunta Cancan.

Andreea Balan recidiveaza - A platit din nou pentru compania unui barbat Iubeste de fiecare data cu patima, si asta e, se pare, tot ceea ce conteaza. Andreea Balan investeste nu doar sentimental, ci si financiar, in partenerii sai si, chiar daca "s-a ars" de doua ori, este dispusa s-o faca inca o data. Artista a platit mii de euro pentru vacanta pe care a petrecut-o alaturi de mama sa, in Singapore si Kuala Lumpur, dar si pentru continuarea concediului in compania unui alt insotitor, in speta actualul sau iubit, George Burcea, in Thailanda si Cambogia. Ea a scos bani din buzunar pentru intreg "pachetul", actorul fiind cel care suporta doar restul cheltuielilor, cu micile distractii pe taram asiatic, scrie Libertatea.