Dana Rogoz, noapte de cosmar in Australia: "Nu am fi ajuns sa mai intrebam din hotel in hotel" Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in Australia, alaturi de sotul ei si de fiul lor. Din pacate, vremea capricioasa le-a dat planurile peste cap. Dupa 20 de ore petrecute in avion, cei trei au inceput aventura pe taram australian. Au poposit in Sydnei, iar dupa aceea au au inchiriat o masina si au coborat pe coasta, spre Melbourne. Drumul a durat 3 zile, iar ploaia din prima zi i-a impiedicat sa ajunga la rulota rezervata, unde trebuiau sa isi petreaca noaptea. "Gazdele ne-au contactat si ne-au spus ca nici cu un 4x4 nu se mai poate ajunge la ei, asa ca pe la 8 seara eram undeva pe langa Batemans Bay, incercand sa ne gasim o cazare. Citisem de dinainte de a pleca spre Australia ca in perioada sarbatorilor totul este ocupat", integral pe Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ana Ularu: "Sunt un om foarte loial cauzelor in care cred" Ana e asa cum o stiam de la ultimul nostru interviu: puternica, vulnerabila, cu umor abstract si pareri subtil-revolutionare. Adica exact asa cum ii sta bine unei actrite care evolueaza cu acelasi talent si pofta de joaca pe o scena de teatru (fie el si independent) sau pe platourile de filmare ale unei superproductii. "Am primit un telefon de la agenta mea in timp ce filmam in Ucraina. Imi spunea ca Ron Howard ar vrea sa ma vada pentru un rol in filmul sau. inca nu stiam despre ce productie era vorba sau cu cine aveam sa joc. Aveam deja planuita o calatorie la Londra dupa filmarile din Kiev, asa ca a doua sau a treia zi dupa ce terminaseram filmarile il intalneam pe Ron si dadeam auditia. Cam asta a fost.", integral pe Unica.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au logodit din nou Dupa ce au aparut vesti conform carora cei doi si-ar fi petrecut sarbatorile impreuna, Miley si Liam au fost din nou surprinsi de paparazzi si se pare ca formeaza din nou un cuplu si au planuri mari pentru viitor. "Miley e peste masura de fericita sa fie din nou logodnica lui Liam", a marturisit o sursa revistei People. "Poate parea brusc, dar cei doi au fost foarte apropiati in ultimele luni. Tot ce si-au dorit a fost sa pastreze relatia in afara reflectoarelor pana sa-si dea seama exact de ceea ce vor. Lui Liam nu i-a placut niciodata felul in care viata lui era expusa publicului in timpul relatiei cu Miley." Miley a fost vazuta purtand si inelul de logodna pe care Liam i l-a daruit in urma cu doi ani. "Miley vrea sa se marite", a adaugat sursa, scrie Elle.

Mariah Carey s-a logodit. Diva se pregateste pentru a 3-a casatorie Mariah Carey s-a logodit la New York cu miliardarul australian James Packer dupa o relatie de 7 luni si la 2 ani de cand se cunosc. Cantareata americana in varsta de 45 de ani ar fi primit joi seara de la iubitul ei un inel de logodna superb, cu un diamant de 35 de carate. Surprinsi mai tot timpul impreuna in vara trecuta, cei doi au dat de banuit ca relatia dintre ei este din ce in ce mai serioasa. "Sunt indragostiti nebuneste unul de altul. Sunt de nedespartit din momentul in care au depasit perioada de simpla amicitie. Exista o legatura puternica intre ei. Oricine petrece 5 minute in compania lor vede o mare dragoste", a declarat un apropiat. Cat despre casatorie, aceasta mai trebuie sa astepte pana cand Mariah va finaliza divortul de Nick Cannon, tatal celor doi copii ai ei, gemenii Monroe si Morrocan, in varsta de 4 ani, snunta Viva.

Patrichi vinde tot ce are si pleaca-n lumea mare Cornel Patrichi, fostul jurat al emsiunii "Dansez pentru tine", renunta la casa si terenurile agonisite intr-o viata pentru a avea o batranete linistita, alaturi de sotia sa. Cu cei peste 200.000 de euro pe care vrea sa-i obtina din vanzarea bunurilor, familia Patrichi vrea sa plece sa vada lumea. Cornel Patrichi (71 de ani) si sotia sa, Cornelia (66 de ani), au hotarat ca in acest an sa faca cea mai mare schimbare din viata lor. S-au saturat de griji si vor ca macar acum, la batranete, sa aiba parte de linistea pe care si-au dorit-o mereu. Asa ca s-au decis sa renunte la aproape toate bunurile in care au investit, iar cu banii pe care-i vor obtine din vanzarea lor sa poata sa faca orice-si doresc. Si asta pentru ca Alexandru, unicul lor fiu, se descura bine in Italia si nu are nevoie de vreo mostenire, scrie Click.