Romanul care a dat lovitura cu adevarat la Hollywood! Joaca alaturi de Brad Pitt, Morgan Freeman si Tommy Lee Jones. Inca un roman inregistreaza un succes uluitor acolo unde actorii de rand nu au acces. Andy Mihalache apare anul acesta in patru filme celebre alaturi de grei ai cinematografiei americane precum Morgan Freeman, Matt Damon, Brad Pitt, Colin Farrell, Jon Voight sau Tommy Lee Jones. Andy Mihalache (52 de ani) s-a nascut in Botosani si a crescut in Romania, insa din anul 2000 s-a mutat in Londra. Cu cunostinte de inginierie, dar si cu o experienta vasta in consultanta in afaceri, el a decis sa-si incerce norocul in actorie. A inceput cu aparitii in reclame si apoi in productii pe micul ecran, iar dupa multa munca a reusit sa dea lovitura la Hollywood, avand anul acesta aparitii in filme mari la Hollywood. Acesta poate fi vazut in "War Machine", unde joaca alaturi de Brad Pitt, in "Now You See Me 2", alaturi de actorii Morgan Freeman, Michael Caine si Daniel Radcliffe, dar in filmul "Untitled Matt Damon/Bourne Sequel" (Bourne 5) cu Matt Damon, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel si Alicia Vikander, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Elena Gheorghe, pe coperta unor DVD-uri cu filme erotice! Cateva imagini mai vechi cu Elena Gheorghe, extrem de indraznete, au iesit la iveala. In poze, artista apare in lenjerie intima, alaturi de un stripper pe coperta unei reviste de educatie sexuala. Din pacate, cantareata a avut parte de un soc, atunci cand pictorialul a ajuns pe fetele unor DVD-uri cu filme erotice, mai ales ca acest lucru nu era mentionat in contractul pe care il semnase. Daca acum are o silueta de invidiat, in urma multelor ore petrecute in sala de sport, pe vremea aceea Elena Gheorghe arata total diferit. Interpreta era mult mai plinuta, insa la fel de provocatoare. Se pare ca Elena nu este singura care a avut parte de aceasta experienta. Vedete precum Gina Pistol, Annes sau Sonia Trifan se numara printre cele pacalite. Artista nu a comentat despre cele intamplate, insa cu siguranta regreta alegerea facuta. DVD-ul venea, la pachet cu respectiva publicatie, amanunt care a fost omis in contract, anuntaCancan.

Mihaela Radulescu, goala pusca pe internet, la 46 de ani. Mihaela Radulescu pare sa fi gasit elixirul tineretii fara batranete si nu se sfieste sa se mandreasca ori de cate ori are ocazia cu trupul ei de invidiat. Ea a postat o imagine pe Instagram in care apare goala pusca, in piscina. La cei 46 de ani ai sai, Mihaela Radulescu poate starni invidia chiar si in randul pustoaicelor. Diva, complet lipsita de inhibitii si in consecinta si de haine, a postat o imagine de infarct pe Instagram. Complet goala in piscina, Mihaela a reusit sa stranga o multime de like-uri pe Isntagram. Asa cum era de asteptat, reactiile fanilor ei nu au intariziat si nu putini au fost cei care au felicitat-o pentru trupul sexy, dar si pentru curajul de a-l dezvalui. Mihaela Radulescu pare sa-si fi gasit fericirea alaturi de austriacul Felix Baumgartner, vedeta de televiziune si parasutistul se inteleg de minune si sunt de nedespartit, petrecand foarte mult timp impreuna, informeazaLibertatea.

Michael Buble este tata pentru a doua oara. Cantaretul Michael Buble a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce sotia lui, actrita argentiniana Luisana Lopilato, a adus pe lume un baietel. "De acum suntem 4. Vi-l prezint pe Elias, fratele cel mic al lui Noah", a scris artistul pe pagina lui Instagram. Mesajul a fost insotit de o fotografie in care apare impreuna cu sotia lui si nou-nascutul. Cei doi s-au casatorit in 2011 si au devenit pentru prima data parinti in 2013. In varsta de 40 de ani, Michael Buble are 3 premii Grammy in palmares si este cunoscut pe plan international datorita unor piese ca "Haven't Met You Yet", "Home" sau "Save the Last Dance for Me", scrieViva.ro.

Valentina Pelinel, primele imagini cu burtica de gravida. Valentina Pelinel o gravida energica si participa in continuare la evenimente, iar faptul ca i se vede deja burta nu o impiedica absolut deloc sa fie protagonista unor sedinte foto reusite. Valentina a fost invitata sa fie model pentru prezentarea unor rochii de mireasa la un targ de nunti ce s-a desfasurat in Capitala. Tinutele pe care le-a purtat insa nu au ascuns burta de gravida a modelului, sarcina fiind deja vizibila. Asa cum era de asteptat, fanii Valentinei nu au mai contenit cu comentariile in care ii ladau frumusetea si ii urau multa sanatate, atat ei cat si bebelusului din pantece, anuntaLibertatea.