Felix Baumgartner, mai indraznet cu nudurile Mihaelei Radulescu decat ea insasi. El a aratat tot. Nimeni nu ar numi-o timida sau rusinoasa pe Mihaela Radulescu. Toata lumea o stie drept o femeie lipsita de inhibitii, dar se pare ca iubitul ei, Felix Baumgartner este si mai indraznet atunci cand vine vorba de imaginile sexy in care apare diva. Mihaela Radulescu a postat de curand o imagine cu ea in piscina, unde se poate vedea clar ca este goala pusca, insa lasa loc imaginatiei. Felix, pe de alta parte, nu s-a sfiit sa dezvaluie totul. El a postat imaginea in intregime, renuntand complet la jocurile de imaginatie. Astfel, Mihaela Radulescu apare in toata splendoarea, goala in piscina. Nu e de mirare ca austraicul se mandreste cu iubita sa. Romanca are un trup de invidiat, forme tonofiate si nimeni nu ar zic uitandu-se la nudurile ei ca are 46 de ani, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Scadalul cu Pelinel are urmari: "Borcea divorteaza de Alina!" De mai bine de doua saptamani, Cristi Borcea e pus la zid si obligat sa aleaga intre cele doua femei din viata lui: sotia, Alina, si amanta, Valentina. Cancan.ro a aflat de la vrajitoarea Bratara ce ii rezerva viitorul fostului presedinte de la Dinamo. La inceputul acestei luni, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata si ca va aduce pe lume un baietel, dand de inteles in mod clar ca tatal copilului ei este Cristi Borcea. Astfel, ea a confirmat ceea ce multi vorbeau pe la colturi: ca blondina este amanta omului de afaceri de ani buni si ca traiesc o poveste de dragoste atat de puternica, incat si-au dorit chiar sa devina parinti. Vestea a picat ca un trasnet peste sotia oficiala, Alina, care plange fara incetare si jura ca nu va divorta si nu va lasa pe nimeni sa ii sparga casa. De cealalta parte, Valentina Pelinel spune si ea ca bebelusul ei este unul dorit de ambele parti si ca ea si iubitul ei vor forma o familie. Surse apropiate acestora ne-au marturisit ca fostul fotomodel i-a dat un ultimatum lui Borcea, cerandu-i sa aleaga intre ea si sotie, anuntaCancan.

Alexandra Stan si-a pus deja ultima dorinta: "Vreau sa fac dragoste inainte sa mor!" Mai mereu "dezvelita" vestimentar candse arata pe scena, insa intotdeauna acoperita cand vine vorba de viata privata si preferintele sale, Alexandra Stan a facut o marturisire ce si-a pus multi fani pe ganduri. Intr-un moment de sinceritate, in care s-a filmat "dezgolita" de secrete pentru admiratorii sai, diva "Lollipop" i-a raspuns unui fan ca, ultima sa dorinta inainte sa moara ar fi sa faca dragoste. Lipsita de complexe de orice fel, solista, care si-a promis sa-i bage in seama din patul sau de acasa pe curiosii din toate colturile lumii, a mai linistit un fan care a intrebat-o de ce foloseste sutien? "Cum adica, poate ai vrut sa intrebi "De ce nu folosesti sutien?" Sincer, toata lumea ma intreaba contrariul- de ce nu port sutien?-caci, de regula nu port, informeazaLibertatea.

Mariah Carey - Planuri pentru o nunta grandioasa in aceasta vara. Mariah Carey este in al 9-lea cer dupa ce a fost ceruta in casatorie saptamana trecuta de iubitul ei, miliardul australian James Packer. La 7 luni de la inceputul idielei lor, acesta i-a oferit un inel de logodna cu un diamant de 35 de carate, valoarea bijuteriei fiind estimata la 7 milioane de dolari. Potrivit presei americane, casatoria va avea loc in aceasta vara si se anunta una cu adevarat grandioasa. Artista ar putea avea exact ceremonia la care viseaza, dat fiind faptul ca iubitul ei are o avere uriasa. "Mariah este entuziasmata. A visat sa se marite cu el de cand s-au cunoscut si acum cauta exact ce fel de ceremonie sa aleaga. Ea doreste sa se casatoreasca in aceasta vara, daca este posibil, acolo unde s-au intalnit, pe coasta mediteraneeana", scrieViva.ro.

Beyonce de Romania are probleme! I-au picat greu silicoanele. Beyonce de Romania, asa cum a fost numita una dintre multele iubite ale manelistului Nicolae Guta, are mari probleme cu posteriorul care a fost "tunat" dupa placul inimii iubitului ei, intr-o clinica din Turcia. Beyonce de Romania completeaza si ea lista tinerelor care se perinda prin fata camerelor de filmat aratandu-si formele care mai de care mai siliconate. Dupa ce s-a laudat pe toate posturile cu noile ei achizitii, mai exact silicoanele din sani si posterior, pentru care Nicolae Guta ar fi scos din buzunar zeci de mii de euro, acum Beyonce de Romania pare sa aiba probleme cu implanturile. Si cum problemele se trateaza mai intai la tv, fosta iubita a manelistului nu s-a sfiit sa impartaseasca publicului durerea ei din" dos. Tanara sustine ca durerile sunt insuportabile si se gandeste serios sa renunte la implanturile cu silicon puse in fese, anuntaLibertatea.